İnternet & Teknoloji İnternetsiz ne kadar süre dayanabilirsiniz? Saten_Prenses Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyayı, haber kaynağı olarak kullanmayı geçtim artık tüm iletişimimiz uygulamalar ve internet üzerinden. Hele bir de çalışılıyorsa mailler, süreçler vs. Ben 1 saat anca dayanırım sanırım :D İnternetsiz ne kadar süre dayanabilirsiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları İnternet Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Sevgilim varsa sonsuza kadar yoksa çok uzun süre değil 0 0 Yorumla
KadroluLoser Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Tom Hanks gibi olurdum bende Wilson wilson diye ağlardım asdfg 1 1 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Ah be :D Yorumla
darwin_rcapnw3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 1 hafta internetim yoktu. Can sıkıntısından Subway Surf de derece yapmıştım. Allah kimsenin başına vermesin sjdjskdjd 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. bana deniz kenarında bi kulübe bide sandal versinler yeme içme sorunumda olmasın tüm hayattan uzaklaşırım sanal alem nedir ki 2 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 10 seneye kadar yaşıyormuşum ama artık yaşayamayız herhalde. Sürekli elimizde şu oyuncak 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Uzun yıllarımı teknolojiden uzak geçirdim. Yeteri kadar uğraşım varsa uzun süre internetsiz kalabilirim. 0 0 Yorumla
Plandevil56 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben denedim 1 sene internetsiz kaldım başlarda sıkıntı ama daha sinra rahatlıyorsun 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Zorunluluklar olmasa hiç kullanmak istemiyorum 1 0 Yorumla
ruhsuzkırmızı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternetsiz üç sene kaldım 0 2 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Aa nasıl ve neden? Yorumla ruhsuzkırmızı +1 yıl En yakın arkadaşım gözümün önünde intihar etti kimseyle konuşmak istemedim sonra da çizim konusunda kendimi geliştirmek için telefondan uzak durdum Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İsim yoksa internette uzun süre girmeyebilirim. 0 0 Yorumla
Xlost Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl 1 Ay 1 1 Yorumla Saten_Prenses +1 yıl Vuhuu baya iddialı :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilim varsa sonsuza kadar yoksa çok uzun süre değil
Tom Hanks gibi olurdum bende Wilson wilson diye ağlardım asdfg
Ah be :D
1 hafta internetim yoktu. Can sıkıntısından Subway Surf de derece yapmıştım. Allah kimsenin başına vermesin sjdjskdjd
bana deniz kenarında bi kulübe bide sandal versinler yeme içme sorunumda olmasın tüm hayattan uzaklaşırım sanal alem nedir ki
10 seneye kadar yaşıyormuşum ama artık yaşayamayız herhalde. Sürekli elimizde şu oyuncak
Uzun yıllarımı teknolojiden uzak geçirdim. Yeteri kadar uğraşım varsa uzun süre internetsiz kalabilirim.
Ben denedim 1 sene internetsiz kaldım başlarda sıkıntı ama daha sinra rahatlıyorsun
Belki 1 gün o da belki, çok zor 😅
Zorunluluklar olmasa hiç kullanmak istemiyorum
İnternetsiz üç sene kaldım
Aa nasıl ve neden?
En yakın arkadaşım gözümün önünde intihar etti kimseyle konuşmak istemedim sonra da çizim konusunda kendimi geliştirmek için telefondan uzak durdum
İsim yoksa internette uzun süre girmeyebilirim.
2 gün
1 Ay
Vuhuu baya iddialı :)
Uzun
birkaç saat ancak..