Magazin Seda Sayan müstakbel eşi Çağlar Ökten için “Ne İsmail Yk ne Burak Özçivit. O benim Lucifer’ım dedi. Sizce Lucifer’a benziyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor 😄 Aşkın gözü körmüş dedikleri bu olsa gerek hdjdj kıız hangisi Lucifer ayırt edemediniz demi kesinlikle😂😂 ahahaha Seda Sayan müstakbel eşi Çağlar Ökten için “Ne İsmail Yk ne Burak Özçivit. O benim Lucifer’ım dedi. Sizce Lucifer’a benziyor mu? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tıp demiş burnunda düşmüş lsjslsksLuciye hayatta benzemiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Benzetemeyenler yarına göz polikliğinden randevu alsınlar aynısı la😂 1 0 Yorumla
King_Arthur Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hiç lucifer görmesek inanırdım ama benzetecek hiçbir yanı yok 😈 1 0 Yorumla
bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bir şey derdim ama neyse. Kadın Türkiye'de erkek bırakmayacak. 😅🤔 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Hangisi Lucifer? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağdaki diye duydum ama emin de değilim jdkfksjfkf😂😂😂😂 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Aidjwjxjwhxhwah Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl cinsiyet olarak benziyor sjhsjshdkdhj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂ahahah Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yazık, oğlu yaşında gibi, Allah şaşırtmasın 0 0 Yorumla
user204204204302302 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl yok la bu bizim fırıncı hikmet ya ciddiyim 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Magazin konusunda 425 cevap paylaştı. Tersten... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tıp demiş burnunda düşmüş lsjslsks
Luciye hayatta benzemiyor
😂😂
Benzetemeyenler yarına göz polikliğinden randevu alsınlar aynısı la😂
Hiç lucifer görmesek inanırdım ama benzetecek hiçbir yanı yok 😈
bir şey derdim ama neyse. Kadın Türkiye'de erkek bırakmayacak. 😅🤔
Hangisi Lucifer?
Sağdaki diye duydum ama emin de değilim jdkfksjfkf😂😂😂😂
Aidjwjxjwhxhwah