https://www.haberturk.com/fis-fis-ismail-suleyman-yagci-ozur-diledi-3393351-magazin
https://www.sondakika.com/magazin/haber-fis-fis-ismail-roluyle-taninan-suleyman-yagci-14833881/

Evet ben özür dilemesini bilen biriyim. Cidden haddimi aşar veya ani çıkış yaparsam gider özür dilerim. Bu arada "cafede öpüşme" konusuna yorum yapmak istiyorum. Bence de kimse kimseyi rahatsız edecek hareketler sergilememeli.
"Patavazsız" kelimesi nerede nasıl konuşacağını bilmeyen insanlar için kullanılan bir tabirdir..
Fıs Fıs İsmail üstüne vazife olmayan işlere maalesef burnunu sokup ahlak bekçiliği yapmaya kalkmış olmasından dolayı burada hadsiz bir davranış sergilemiştir..
Hadsizlik ve patavatsızlık arasında çok ince bir çizgi vardır. buna dikkat edilmesi gerekir.
Kadınlar tayt giymesin demiş..
Bir kadının özgürlük alanına müdahele ettiği için burada kendisini haksız buldum..
Cafe de öpüşen çiflere de mühadele etme hakkını kendinde görmesini de doğru bulmadım açıkcası..
Niye Özür Diliyon Haklı Olan Sensin O Edepsiz Ahlaksız giyinenler Kendine çeki düzen Versin özür Dilesinler Özgürlük Diye diye Ne ahlak ne Namus Kaldı Evlenmeden sevgili oldum diye Cinsellik yaşayanlar Şimdi Ramazan'ı Şerif giriyor bari bu aya saygı hürmet gösterin be Ben devlet olsam ne kadar ahlaksız var ülkeden Şutlarım Ağırlarina gidiyor tabi Doğruları söylemek hemen tepki isteyen istediğini yapar diye saçmalık olamaz
Bu da herhalde Nihat Doğan model. Şimdi eve gelmek için saçma sapan konuşup, kendini gülünç duruma düşürüyor. Sonra da özür diliyor, yerler mi yemezler.
Cevap
6Cevap
Haklı konuşmuştu oysa ki neden geri vites yapmış anlamadım o konuşmanın tamamını dinlemeyenler yorum yapmasınlar lütfen.
Bence kendilerinin yapamadığı şeyleri yapan görünce kıskanıyorlar. Ondan bu şekilde davranıp demeçler veriyorlar.
Kimse kimsenin kılık kıyafetine karışamaz yerinde bir özür olmuş. Ama şu parkta metroda Mart kedileri gibi dolananları ben de görmem istemiyorum.
Çok sık çam devirmeler bizde çok oluyor nedeni ise kültürsüzlük ne yazık ki..
Her zaman derim bir insan hiçbir şey bilmiyorsa haddini bilmeli diye. Hiç yoktan özür dilemiş.
Ha sektör diyorum kendisine buradan. Gelsin karşısında öpüşeceğim bakayım nasıl devreye giriyor. Onun muhtelif yerlerine fısfıs monte ederim.
Baktı linç yiyor geri adım atayım demiş
Evet gerekirse dilerim
Hak edenlere diliyorum:d
Yerinde bir davranis.
Dilerim
Boş yapmış
Metroda aile varken dudak dudağa öpüşmemeli insan
Dilerim
dileriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?