Çelik; Gülşen'in müzik hayatı Sezen'e benziyor, Seze'nin veliahtı Gülşen'dir dedi. Üretiyor, Sezen gibi konuşuluyor diğerleri gibi değil. Sezen gibi risk alıyor ve Türkiye'nin en önemli müzik adamlarından biriyle evli" dedi. Sizce çelik haklı mı? Sezen Aksu'nun yerini Gülşen alabilir mi?
Gülşen ablam güzel şarkılar yapıyor. Bu zamana kadar tutmayan şarkısı olmadı ama kimse kimsenin neyin veliahtı olacağına karar veremez.
Son zaman yaptığı hareketler biraz hoş karşılanmasa da Gülşen gerçekten çok iyi bir şarkıcı.
Sezen Aksu minik serçe de son zamanlar da değişik açıklamalarla okları kendine çevirdi.
Sanat camiası biraz çalkalandı açıkçası. Tonla iyi şarkıcı var ama gelip te ortamdan çekilmiş Çelik abimizin kafasına göre karar vermesi de yersiz bence. Neyse buraya bir Gülşen şarkısı bırakayım da kopalım :D
Gülşen açıklık konusunda aldığı desteği suistimal ederek yaptığı hareketlerle prim kasan biri o anca birinin kucağına oturarak vücut sergileyerek gündem de kalabilir bu konuda bana batan olay açılması değil isterse seks filmi çekerek şarkı yapsın onun seçeneği batan olay bu kadar ilgi görmesi sadece
Bana göre oyuncak veliaht olabilir. Gülşenin şarkıları Sezen Aksu kadar dinleniyor mu? Sokağa çıkıp 100 kişiye Gülşenin 10 şarkısını say desen belki 40 kişi sayar. Sezen Aksu şarkılarını say desen 80 kişi sayar. Tabi z kuşağına sormamak kaydıyla 😂
Kesinlikle olamaz hatta Sezen Aksu'nun yerini tutabilecek birisi de yok bence, Gülşen'e gelince sokakta bir röportaj yapılsa tanımayan veya bir şarkısını bilmeyen bir çok kişi çıkacağına eminim.
Hayır, saçmalamış. Sezen asil bir sanatçı öyle Gülşen gibi kendini sergileme çabası olmadı izlediğim kliplerine dayanarak söylüyorum. Evet Gülşen de güzel söz yazıyor ama Sezen'in veliahtı demek mantıksız.
Sezenin veliahti gulsen olamaz. Gulsen kalitesini bozmaya basladi son sarkilariyla. Edisle soyledigi nirvana sarkisiyla dususe gecmisti. Sezen Aksunun veliahti zeynep bastik olsa iyi olur gibi.