Merhabalar Herkese🌸 Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Londra'da katıldığı Morbius filminin galasında giydiği kıyafetle eleştirildi.Eleştirilere Twitter üzerinden cevap veren Aleyna Tilmi "Galaya gitmek için 10 saat hazırlanamam" dedi.
Bence en azından bir 10 dakikasını ayırsa fena olmazmış 😂 Siz ne düşünüyorsunuz?
Aleyna Tilki "Galaya gitmek için 10 saat hazırlanamam" dedi. Yine de 10 dakikasını bari ayırsa mıydı acaba😂?
Şu kızı şu kadar eleştirdikleri kadar bir şeyler için çabalasalar da yine daha başarılı olamazlar. :D Tabi zaman zaman konuşmaları alay konusu oluyor. Bizim yok mu? Olmuyor mu? Sadece çok fazla göz önünde olduğu için, her hareketi takip edildiği için bir şeylerini bulup konuşuyorlar işte. Bence çok güzel olmuş. Umarım daha da başarılı olur. Kendisini takdir ediyorum.
ne bu havalanmış? nerden geliyor bu ego? Böyle olmak komik ya da gurur duyulması gereken bir şey değil. Bu ne böyle. Daha geçen kalitesiz kalitesiz şarkılarla, bedeniyle popüler olmuş birisi. Kendisini sanatçı olarak görmüyorum. Sanatçıların bir duruşu vardır, saygısı vardır. Sanatçılar böyle konuşmamalı. Şarkılarıyla içindekileri dile getirmeli. Ne bu kabalık? Nedeni ne gerçekten? Havalı falan mı sanıyorlar? Sanatçı dediğin ne söyleyiciğini, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen aklı başında olan, insanlara ilham olan, bulunduğu yere saygısı olan kişidir. İnsanların onu dinleyip sevdiği için onlar için daha sıkı çalışmalıdır ama Aleyna Tilki... Saygı duymuyorum kendisine. Ne derseniz diyin. Onu bu yerlere getiren insanlar. Onlara minnet duyması gerekirken katıldığı bir galaya bile saygı göstermeyen bir kişilikten ne bekleyebilirsiniz ki? Ülkenin gurur kaynağı olmasını falan mı?
Yazdık bir şeyler ve tükürdüğümü yalamak istemiyorum demek istemiş aslında bu kıyafetle yoksa kimse 10 saat hazırlanmaz ama yine de hazırlanır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kıza üzülüyorum aslında. Çok küçük yaşta hayatını mahvettiler. Bir gün pişman olacak, acısını çekecek bence. Harcanmış bir hayatla yapayalnız kaldığında anlayacak ne yaptığını.