Öncelikle eşine Allah sabır versin. 😅 Bu aşermek değil de hediye istemek gibi bir şey olmuş. Ama bazı insanları mutlu etmek zordur. Beyefendi de bunları bilip, göze alarak evlendiyse şimdi mecbur katlanacak. 😅😅 Neticede eşinin bu döneminde onu mutlu etmesi gerekir.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaş! Bunlar evli bile değil!
İyi bir haltmış gibi bir de bunu bütün gençliğin önünde yapıyorlar!
Yahu 10-12 yaşında çocuklar izliyor bunları!
Öyle özendiriyorlar ki bunları..
Bunun izleyen çocuk bunu der:
"Çocuk yapmak için evlenmeye gerek yokmuş!"
Bu müthiş felaketi kimse görmüyor mu?
Kimse akletmiyor mu?
Bu toplumun temelini oluşturan ailenin dibine koyulan mayın bildiğimiz!
Ben ve benim gibi insanlar evlatlarını helal haram ekseninde yetiştirmek isterken, zinadan ve bunlar gibi birey zinalardan korumak isterken bunlar nasıl özendiriliyor?
Benim aklım havsalım almıyor!
Bunlara kim ışık tutuyorsa, kim sürekli gündemde tutmaya çalışıyorsa unutmasınlar ki "Sebep olan, yapan gibidir!"
Bu vebalden sorumludurlar!
#Vesselam011 Yorumla- +1 yıl
Kafayı yemişsin harbiden sanane ahlak bekçisi
- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuğum yetişkin olunca onun kendi kararı bilinçli olursa sıkıntı yok. Ayrıca bunlar çocuğu öğrenince nikah yaptılar. Her oku da siz biliyonuz ya. Allah olduk hepimiz. İnsanın tek hesabı Allah’a dır.
- +1 yıl
@AysuCansın ben kime ne anlatıyorum
Hata benim
Bunu savunanları Allah ıslah etsin
Başına gelmesin - +1 yıl
Amaaaan. Bu pislik kalpler içinde sevişmek kabahat olmuş
- +1 yıl
Ben nikahsız beraber oldukları için cehenneme gideceklerine inanmıyorum. Sadece o yüzden değildir yani.
- +1 yıl
@AysuCansın sen beni anlamadın!
Bunların nereye gidecekleri beni bağlamaz!
Orası Allah'ın vazifesi ben ona karışmam!
Benim karıştığım nokta bu ahlaksızca davranışın reklam edilmesi..
Özendirilmesi..
Bir müslüman Allah'ın vazifesine karışmaz ama ahlaksızlığa da sessiz kalamaz - +1 yıl
Onlar için 100.000-200.000 çocuğa verilen harçlık gibidir. Artık zengin ile fakir arasındaki fark bir uçurumu da geçti. Fakir deniz seviyesindeyse zengin jüpiterde diyebiliriz 🤔
00 Yorumla
+1 yılAşermek diyince insanın aklına bu geliyor sanırım. Ben bunların olmayan beyinlerini halledeyim. Banane ya sayacağım, söveceğim şunlara. Zıkkım ye hemi onları, gel de deme ya.
23 Yorumla- +1 yıl
Aşermek ile olsaydı bunlar oooo.😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılKocasına pahalı şeyler aldırmakla ilgili mizah yapıyorlar hâlâ. 🤦♀️
En sevmediğim şeylerden biri.30 Yorumla
+1 yılPara book gibi olunca her şey aşerirsin.. En son masarati mi ne ondan almış eşi oğlu oldu diye bebek hediyesiymiş. Biz de çakma kolye bile aldıramıyoruz. Hayat
21 Yorumla
+1 yılBöyle kadınlar yüzünden tüm hemcinsleri paragöz, paraavcısı veya zengin koca avcısı gibi algılanıyor. Kola makinasına para atıp kolayı alan erkekler tüketicidir işi bitince kola kutusunu buruşturup attığı gibi o kola makinesinin yüzünede bakmaz. İşin kötü tarafı ise erkekleri bu duruma kadınlar getiriyor. ;)
10 YorumlaŞu tipleri bile insan yerine koyup programa çağırıyorlar
11 YorumlaŞımarıklık bence zenginliğini herkese bu şekilde duyurması saçma
11 YorumlaGözü doymaz bu insanların hep daha fazlasını isterler.
11 Yorumla
+1 yılDr: Bebeğiniz daha önce hiç görülmemiş bir mutasyona uğramış bir şekilde doğdu hanımefendi..
11 YorumlaEşim bilezik aşerdim derse yiyeceksen alırım derim 😂😂
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapmış yemiş mi telefonla altın bilezikleri? Aşermişmiş...
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAh ah bence eşi o telefonu yedirirdi ona da bebeğe kıyamamıştır. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılMidem kalktı gerçekten. Aptallığın da bir sınırı olmalı. 😂 O aşerdiği telefon kendisinden daha akıllı 😂
+1 yılkocama aşerdiğimden bahsediyorumdur
kocacım bugün altın bilezik aş erdim napsak? 😌
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂10 Yorumla
10 Yorumla
+1 yılEce ronayın çok kötü bir çocukluk geçirmiş erken yaşta ayaklarının üzerinde durmuş ve bu günlere gelmiş bence hakkediyor çektiği cefanin meyvelerini yiyor evlilik seçimi iyi yapmış zeki kadın
10 YorumlaApple aşerdiyse erkek, Samsung aşerdiyse kız olacak
40 YorumlaEce Mumay sandım bir an dedim ne ara evlendi bu 😂😂
Hımmm demek ki yeni yeni aşermeler ortaya çıkıyormuşşşş bunu da görmüş olduk08 Yorumla- +1 yıl
Ece Mumay da evli biri zaten
- +1 yıl
Ben de öyle biliyordum ama değil
+1 yılBence saçma, ayrıca bu vizyonsuz tiktokçuları izleyen akıl yoksunlarına acilen bırakmalarını tavsiye ederim
10 YorumlaBu kız bir numaralı kaliteli orrsbu aileside kaliteliymişki evlenmeden sabah akşam zikisip gezen kıza bişey demiyor
00 Yorumla- Magazin konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılBoş beleş insanların ne dediklerine takılmıyorum.. Para için her b. ku yiyen insanların bunları aşermesi çok normal.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılŞu kadını bir tek ben mi sevmiyorum. Sevenler var mı aranızda iPhone 13 max iyi olurdu birde siyah bir Porsche ne güzel olur dimi
01 Yorumla
+1 yılAş kısmını kaçırmış. Çoğu sosyal medya fenomeni düşük zekalı özellikle tiktok fenomenleri. Gerçi ordaki kitlenin genelinde sorun var.
00 Yorumla
+1 yılTanımıyorum kendisini. Şahsı hakkında konuşmam doğru olmaz. Ama davranışı eleştiririm resmen şımarıklık yapmış. Cidden boş yapmış TT olmak için
00 Yorumla
+1 yılAjdjdj gerçek mi bu😂
Bende kök nar yeşili iPhone 13 pro aşerdim şimdi😂04 Yorumla- +1 yıl
Almazsan doğurmam valla😂
- +1 yıl
Evet djdjd
+1 yılSeks yapınca kadınlar hamile kalabiliyor. Bu durum neden bir başarıymış gibi sergilenmeye çalışılıp poz vermeler, aşeriyoruz diye ortalığa çıkmalar, eli göbeğinde foto çekinmeler... Seks yap hamile kal.
00 Yorumlatiktok kullanmasından belli beyinsiz işte
31 Yorumla
+1 yılNe pahalısı kocası müteahhit yani Ece’ye aldığı araba Porsche
10 Yorumla
+1 yılÖyle oluyorsa biri beni de hamile bıraksında range rover ve tesla aşeriyim
11 Yorumla- +1 yıl
seni ben bırakayım yarın gel sana söz hamile birakacagim
Şöyle kadınlar hamile kalıyor ya çocuklara üzülüyorum
10 Yorumla
+1 yılAyy parası var ki aşeriyor, parasını harcadığı için kadını suçlayamicam şimdi hahah
10 Yorumla
+1 yıl"Param çok o yüzden nasıl kültürel saçmalarım bilmiyorum." un alt metni bu.
10 Yorumla
+1 yılGüzel kız, beğeniyorum, veresim geliyor veresim şarkısı çok güzel
10 Yorumla
+1 yılGızz sen ne ara hamile kaldın eceeeeğğ🤪karpuz güzeleee
00 Yorumla
+1 yılKeşke bizim de öyle şeyleri isteyecek durumumuz olsa odkskskdksk
00 YorumlaBeynimizi kirletmeyin be mal mal şeyler paylaşıp bizene awk gündeme getiriyonuz aptalllars
00 Yorumla
+1 yılYani çıtası yüksek. Gidipte erik aşercek hali yok😂
00 Yorumla
+1 yılBu tipleri gündeme getire getire meşhur ettiniz. Kendini bir şey zannetti heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kıza üzülüyorum ya videolarindaki girdiği çocuksu kılık aslında çocukluğunu yaşayamadığı gösteriyor, ki bence psikolojik destek alıyordur çözer umarim kendiyle geçmisiyle olan sorunlarını
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmeye çalışıyor başka bir halt ettiği yok
11 Yorumla
+1 yılPahalılık bunlara koymaz ki
15 Yorumla- +1 yıl
Al işte bunlar yaşıyor hayatı gerçekten araba almış hamile diye birde vay be
- +1 yıl
Bende yarın tiktokta başlıyorum yayınlara beklerim tkdhshdj
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnayiler sana canlı yayında atar onların paralarını merak etme
21 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅😅
Tövbe estağfurullah 🤣
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO çocuğa nasıl baktı ya tipsiz. Bence adamın kendisi düşünmesi lazım anne olcak ona bir evlat hediye edicek
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet erkek oldu bittiyle siyirlmaz işin içinden ne alırsa da hakkıdır
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha dün bebeğimi kaybettim 💔Ben de aşeriyordum da daha ucuz. Keşke bebeğime kavuşsaydım
03 Yorumla- +1 yıl
Ne denir buna bilemedim basınız sağ olsun inşallah 😭
Cevap sahibi+1 yıl@sinanbelli teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
valla kocası çok zengin. geçen çok lüks bi araba hediye etmişti. sosyal medyadan gördüm. o kadar zengin kocası olursa tabi aşerir.
00 YorumlaMagazinsel olaylar ya aman uyutuyorlar milleti bu şekilde uyutmalarını geçtim toplumun yapısının içine ettiler
00 Yorumla
+1 yılSen bu kızdan daha güzelsin
10 Yorumla
+1 yılBunun ağzına telefon sokalım
10 Yorumlakadın ne aşerırse hakkıdır
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı kazanıyorlar harcıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBi zamanlar yurtta ekmeğe uya aşeriyordun ama diyesim geliyor
00 YorumlaLükse bak abi biz hayatı yemin ederim boşa yaşıyoruz.
00 Yorumlabiraz pahalı aşermemiş değil çok çok pahalı aşermiş. o nasıl aşermeymiş :)
00 YorumlaZenginlerin aşermesi değişik oluyormuş demekki. Eğer bende zengin olursam yatla villa aşercem :)
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum cidden böyle insanlara güvenip evlenenleri asermek mi somurmek mi diyelim?
00 Yorumla
+1 yılO şimdi yontma altın devrinde çocuk bi doğsun ayrılır lale devrini başlatır 😅
00 Yorumla- Magazin konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılŞu kadını bir tek ben mi sevmiyorum.
30 Yorumla
+1 yılNeden kusasım geldi
15 Yorumla- +1 yıl
O bileziği alacaksın zorla yedireceksin aslında bir daha hiçbir şey aşeremez
Hem pahalı hem anormal aşermiş yenge
01 Yorumla
+1 yılHamilelik cok yakismis cok tatli olmus
01 Yorumla
+1 yılYaptığı sadece Show başka da bir şey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanı büyük bişey istiyor onun😂
10 Yorumla