Antalyaya is için gitmistik herkes pansiyonlarda kaldı ben rixos otelde konakladım ve eksiye girdim eşiminde bir kaç altını vardı kenarda onları değiştirip borcumu ödedim artanina da oglanla yemege gittik bitirdik fakat farketmedi esim imitasyonlari takıyor 😃dua edin de 5 taneydi geri yerine koyayım yavaş yavaş 😃
Yoksa çenesini dinleyemem
Yoksa çenesini dinleyemem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ona lazım olduğunda napıcan peki
Lazım olduğunda verir bunları bozdur 1 ini der bende hallederim param oluyor bazen
yaptığın anlaşımasında!!! madem öyle niye dua edin diyorsun onu anlamadım
İşte hemen lazım olmasın diye 😃 promosyon falan alınca yerine koycam
Tövbe tövbe işin mi yokdjjfjf
Var isim niye olmasın mk
Ayıp yaptığın hırsızlık
Ben almıştım ona zaten evlendigimizde sadece bana değil oğlan istedi telefon alacam diye vallaha vermem diyor
Ama sonuçta ona almışsın yani onun, ayrıca otel de kalmak için harcamak çok gereksiz yani belki hastalık olur bir sıkıntı olur diye tutuyor kadın. Eşinin altınlarını geri al.
Lazım olduğunda bana verir boz diye ben alırım zaten sorun değil çok cimri ya bir yemege gidelim diyorum o paraya 2 kilo et alırız ya da gel kiyafet alalım columbia giymem lc den 4 tane alırım taksiye para vermeyelim yürürüz kafa yapısı böyle icki bile içemez oldum ağız tadıyla
Ne güzel tutumlu işte, hiç durmadan alışveriş yapsa oda paraları savursa sen hiç harcayamayacaktn.
Bende harcayamiyorum onun sayesinde zaten gitti bir tane arsa bku yedi 400 bine arsa aldırdı mugladan
Yok artık
Vallaha ya kenarda bos bos duruyordu
Kaşınma yırtar seni
Hahahaha o vahşi değil onun çenesi var sadece
Tkp at
?
Dm gel