Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. Satin alinan yere iftira atilmis olur.. vebali buyuktur.. gidip polise, sikayet etse , kavga etse dovusse , camlarini indirse , zil takip oynarsin sen de... tadinda birakilir boyle seyler... arti , uzerinde 585 ya da 14k ayar muhru olan bir altina sahte demek , komik.. neyse.. kadinlar.. insanlari katil bile ederler :) .. ayni sey basima gelse o kuyumcuyu dunyaya rezil ederdim.. bir ticarethanenin itibari , sakaya alet edilmemeli..
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ona iftira gibi bir şey oldu ama açıklayınca sorun kalır mı?
Soran+1 yılerkeeem diye söylicem kesinlikle teşekkür ederim cevap için :) uzunca yazmışsın sağol varol.. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAyıp ayıp bide gülüyorsun. Adam sana jest yapmış sen sahte demişsin kuyumcuyu ayartmışsın falan. Sana karşı ne kadar rezil olduğunu düşünerek kafayı yemiştim
6336 Yorumla
Soran+1 yılKuyumcuyu ayartmadım, çok ayıp. sadece şakama ortak oldu.. jest yaptı ama abarttı çok pahalı diye bende uyuz oldum şaka yapıyım dedim :)
- +1 yıl
pardon benim atladığım nokta var. Pahalı falan diye soktuysa gözüne hak etmiş
Soran+1 yılevet hak etti kesinliklee söylemiyim mi sence napim
- +1 yıl
Söyle ve hadiyenin öyle sunulmayacağını öğret
Soran+1 yılÇok mantıklı Guru bey :))))) söylersem eğer dicem ki hediye veriyosun ama insanı küçük düşürüyosun pahalı pahalı diye
- +1 yıl
Evet aynen üye hanım :)
Soran+1 yılSağolun Guru bey :)))
- +1 yıl
Rica ederim üyehanım :)
Soran+1 yılehehe :)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
EİC
- +1 yıl
@PsikoCoban eyvallah
Soran+1 yıltabi ki en iyi cevap guru beyimize :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim :))))
- +1 yıl
:) :) ayrıca artılayanlarada teşekkür ederim :)
Soran+1 yılEksileyen olsaydı kızacaktım.. Herkes artıya çöksün EIC var buradaa!!!
- +1 yıl
:D :D :D sakin ol
Soran+1 yılSakinim. :D :D Bak biri eksi vermiş ifşa etsin kendisini!
- +1 yıl
Boşver takılma yaa birisi gıcıklık olsun diye yapmıştır :D
Soran+1 yılEvet çok gıcık biri kesin :D
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılEvet çok mantıklı doğru bir cevap kutlarız :))))))
- +1 yıl
@themadam teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBilmem olmayacak şey değil ama yine desöyliycem ona kalmış gerisi @Gunzero
Soran+1 yılBakalım ne olacak :(
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Kendini ayırlığa odaklama yahu. Tavrını koy dersini ver ama ayrılma yani bak ben üzüldüm şimdi
- +1 yıl
(-) Ciler işbaşında :D
- +1 yıl
@Elektiriği_Kesik aynasızlar :D :D
Soran+1 yılEşek sıpaları hala - veriyolar, kıskançlar..
- +1 yıl
Sıpa işte ne olacak :D
Soran+1 yılAynen guru bey ama olsun + veren de çok :D
- +1 yıl
:) :) :)
Onun yaptığı bir kere ayıp orda bir anlaşalım. Hediye alınır da çok para verdim altın aldım para verdim pahalıydı bilmem ne vs böyle şeyler denir mi? ne kadar ayıp? böyle diceksen almayaydın be kardeşim. senin yaptığında amaçsız bence ama iyi olmuş :D bence hemen açıkla dava bile edebilir aldığı adamı
21 Yorumla
Soran+1 yılGörmek istediğim yorumlar.. bu erkekler çok anlayışsız hemen kötü, küfürlü yorum yapıyorlar kızlar anlıyo çoğunlukla beni :D zaten anlatacam canım çok sağol :D +1
+1 yılNeden boyle birsey yapma geregi duydun. Sevgilin parasinin lafini edecekse neden sana boyle bir hedie aldi. Hadi o alip getirdi para lafini duyduktan sonra o hediyeyi sen neden kabul ettin. Hala neden maddi seyler dusunen biriyle berabersin. Kafamda deli sorular.
01 Yorumla
Soran+1 yılay kafam karıştı :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
+1 yılAmaan bence haketmiş o ne öyle görmemiş gibi resmen altın diye gözüne gözüne sokmuş. Sana önemli olan manevi değer maddi değil ayrıca hediyenin kıymeti de hediye edilen kişiye söylenmez sana ders vermek istedim bunu anla diye de çık işin içinden :D
15 Yorumla
Soran+1 yılEvvettt canım ya nasıl da anlamış beni :D Çok değerli yorumuna +1 !! :D
- +1 yıl
Çok teşekkürler canım :) ne demek ne demek yurdum insanıyız anlarız halden :)
Soran+1 yılEksik olmayın hiç canım :) iyi ki varsınız ya :D
- +1 yıl
Hepimiz :D
Soran+1 yılEvet :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük hanım hayatım acı tecrübelerini yaşamak için bu kadar ısrarcı olma. Asla seven bir insanın sevgisi sınanmaz.
Aynısını bana yapan insan bir sabah habersizce terkedilip kabak gibi kalınca ortada 3 ay sonra tesadüfen karşılaştığımızda it gibi titreyerek gözleri dolu dolu sigara üstüne sigara içmişti karşımda. Bende o zaman demiştim işte vah vah diye ama iş işten geçmişti.
Dikkat et sende aynı duruma düşmeyesin:)17 Yorumla
Soran+1 yılCanım ya :( üzüldüm adına
Cevap sahibi+1 yılSon pişmanlık fayda vermiyor işte. Bazı şeyleri kaybetmeden anlamak lazım.
Soran+1 yılİnşallah son olur bu yaşadığın kötü olay, mutlu olman dileğiyle kardeş :))))
Cevap sahibi+1 yılSaol abi, Allah razı olsun senden.
Soran+1 yılNe abisiiiiii :))) Kızım ben :(
Cevap sahibi+1 yılVallaha mı! o zaman saol apla allah razı olsun senden
Soran+1 yılSağol :)))))
Onun kalbini kırmış olmalısın düzelmez bende erkeğim gocunmuş olmalı müceferin sahtesi deyil aşkın gerçeği varsa sana herşey gerçek gönlünü al :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAlacam zaten çok güzel cevap :)))) +1
ben öyle bişe alsam altın bu ha deyip ilk olarak abartmazdım herhalde. bence iyi yapmışsın akıllansın biraz insan kibar olur sana layık değil felan ama kabul edersen sevinirim der. şimdi aşklarda sevgilerde menfeate dayalı kardeşim...
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı şeyi düşünüyorum para dile getirilmemeli hediyelerde, çoğu kişi bunu anlayamıyor
Soran+1 yılHaklısın ama ders oldu ona umarım bir daha yapmaz
Soran+1 yılDeme öyle :(
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. :)
Sen ne kadar salak bir kızsın ya. Hoş, sevgilin senden daha salak herhalde senin gibi biriyle birlikte olduğu için. İçinden gelmiş hediye almış, bir hediyenin değerli olması için pahalı mı olması lazım. İnsan beğenmese bile nezaketen teşekkür eder. bir de utanmadan kuyumcuya gitmişsin hay ne diyeyim sana
15 Yorumla
Soran+1 yılOlayı anlamamışsın bile.. Bak şimdi bana aldığı hediyenin fiyatı hiç öenmli değil o ne alsa benim için manevi olarak zaten çok değerli, o çok pahalı kıymetini bil diye 2 saat övündüğü için öyle bir şey yaptım. Aslında sorunun başındaki salak kelimesinden sonra açıklama yapmaya değer misin sorguladım ama yine de cevap verdim.
Soran+1 yılEvet çoğu kişi olayı anlamayıp sinirle öyle salak falan yazıyor :(( zaten bugün söylicem :(
Soran+1 yılevet bende o yüzden yaptım zaten :)
Bu şekilde söyle, çok pahalı çok pahalı diye gözüme sokarsan bende böyle yaparım de. Sana da akıl olsun ona da ikiniz de bir daha böyle birşey yapmayın bence
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kanks tamda bu yorum +1 veriyorum ama ayrılır mı sence
Soran+1 yılSağolll :D
Soran+1 yılOy ben sizi yerim hep boyle kalın insallahhh :))))
+1 yılvalla ya çok ayıpetmişsin ben olsam bida altın falan almam sana pazar malı neyine yetmiyo :D
15 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen pazardakilerde iyi :D hem manevi değeri önemli maddi değerinin önemi yok.)))
- +1 yıl
bana maddi değeri önemli vlla :D
Soran+1 yılahahah :D övmesini ister misin ama alan kişinin çok pahalı kıymetini bil diye. D
- +1 yıl
o da abartnış canım senden kıymetli değil dicek bitcek :D
Soran+1 yılAynen katılıyorum :D
+1 yılPırlanta alırken gerçekten sahtesini alır sana o zaman ödeşirsiniz üzülmene gerek yok :)
17 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D paranoyak olacm sayenizde :D aman sahte olursa olsun önemli olan düşünmesi :)
- +1 yıl
Walla kendi adıma söylüyorum kız arkadasım bana böyle bişey yapcak bu dediğimi yaparım :)
1 hafta sonra veririm gerçeğini yine de bu kızlar tehlikeli kim nederse desin :D
Soran+1 yılŞeytanlıkvar biraz ama niyetimiz iyi :)))))
- +1 yıl
Ne sizsiz yapabiliyoruz ne de sizinle hadi bakalım sizin dediğiniz gibi olsun :))
Soran+1 yılahaha :))) tamam öyle olsun :)) +1sana
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim :))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki yine vermis benim bir ciktigim vardı askerdeydi bana ne dumenler salladi biliyomsun sana altin kolye isim yazili, altin yuzuk altin kupe aldim kargoyls gnderiyorum ddi tamam dedim tam 2 ay boyunca kargoya gittim geldim en sonunda anladim ki yalan soyluyomus
02 Yorumla
Soran+1 yılO da ayrı bir düzenbazmış sende aldım aşkım çok güzel deseydşn o da ben göndermedim ki diye merak edip açıklardı :D
Cevap sahibi+1 yılBende öyle yaptım zaten hic inkr etmedi ki güle güle tak askim ddi tamam ddim hatti krdim
saçma sapan iş yapma çocuk incelik yapmış hediye almış sana sen burnundan getırıyorsun. Hayır amacın ne neden üzüyorsun az insan ol insan. (benımde başıma geldı boyle bır olay ben yuzuklerı de bırktım kızıda bıraktım kalktım 3 sene önce keşke sanada oyle yapaydı bizim oğlan valla o anı hatrladım şu an o kadar kızgınım kı hem sana hem 3 yıl öncekı kıza)
03 Yorumlageçmiş olsun sanada :)
Soran+1 yılSende abarttın mı ama ya çok pahalı kıymetini bil diye, o yüzden yaptım bunu
+1 yılÇok para verdim diye hediyeyi gözüne mi soktu? Altın olsa kaç yazar bir bileklik en fazla ne kadar para olur. Çok paradan kastı yerlerdeymiş sanki araba hediye etti.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptığı için bunu yaptım bende.. çok haklıyım demiyorum ama onun yaptığı da hoş değil
- +1 yıl
Öyle yapmışsa hak etmiş boşver. İnsan aldığı şeyin fiyatını söyler mi? Hediyeyi fiyatına göre değerlendirenlere sinir oluyorum, önemli olan anlamı ve önemi
Soran+1 yılÇok haklısın beni doğru anlayan nadir insanlardansın helal +1 :)))
- +1 yıl
Maddiyata değer veren, aldıkları hediyeleri fiyatlarına göre değerlendirenlerden nefret ederim. Bir liralık anlamlı bir şey 1000 liralık saçma bir hediyeden daha değerlidir. Bana hislerini anlatan bir mektup bile yazıp verse bu benim için en değerli hediye olur.
Soran+1 yılAyni fikirdeyim cok iyi anlatmişsin
+1 yılAl işte senin gibiler olursa bu erkekler bir daha birşey alırmı? Sen söylediğinde uzun bir süre sevgilinden hediyeyi felan unut ben olsam bir ömür birşey almaz öyle fazla ilgi göstermezdim yoksa böyle şımarıyorsunuz.
110 Yorumla
Soran+1 yılAlmasın zaten böyle aldığı hediyeyi gözüme sokacaksa -.-
- +1 yıl
Adam haklı zaten sen böyle yaparsan burnundan getirirdim doğruyu öğrendiğimde.
Soran+1 yılSöyliycem bakalım napacak :)
- +1 yıl
Görücez. :)
Soran+1 yılSen bana kötü şeyler olacak enerjisi yolluyosun :(((((
- +1 yıl
Vallahi bilmiyorum yaptığın harbiden bir eşek şakası ben olsam çok kızardım sevgilini bilemem elbet fakat yaptığın kötü birşey o çocuk sana nezaketen ilgi gösterip, hediye almış sen farkında değilsin alay etmişsin öğrendiğinde kesin küfür eder sana ve kızar.
Soran+1 yıl@TonqueFu kankaaaaa neden naptım :D
Soran+1 yılEvet ama yine de söyliycem içi rahatlasın hiç olmassa sahte olmadığını anlayıp :(((((
+1 yılYahu sizin yüzünüzden kimseye bişey almayada gelmiyo arkadaş. He tamam bir eşek şakası yaptın, bari söyle adamı. Onun kendini kötü hissetmesi mahçup olması hiç umrunda değilse ver altını çık hayatından git. Adama yazık etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyliycem zaten, hayatında olup olmama kararı da bana ve ona kalmış
+1 yılSevgilin, sen dahil olayda adı geçen herkesi tekmeleye tekmeleye öldürse haktır..
Kızım var ya, böyle ince çizgide duran önemli şeyleri makarayı sarmakla bir halt yediğinizi sanıyorsunuz da, kazın ayağı erkekler için öyle değil işte..
Şahsen şu yaptığın, bendeniz için sorgusuz sualsiz ayrılık nedenidir.
Seni dinlemezdim bile..
Helal olsun çocuğa..31 Yorumla
Soran+1 yılAldığı hediyeyle sürekli övünmeyi haklı buluyosun yani.
Helal olsun sana...
magandalık yapmışsın, hediye kuyumcuya gidip kontrol mü ettirilir, nasıl bir terbiyesizliktir ya, işte o yüzden Türkiye'de ki kızlar soğudum iyicene, mal mal davanışlarınızdan...
11 Yorumla
Soran+1 yılKendisi istedi. olayı anlamadan hakaret etme bıktım şöyle yorumlardan.
+1 yılHaklısın iyi yapmışsın :D Verdiği parayı o kadar gözümüze sokarsa böyle olur :D Helal :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol annem anlıyolar beni böyle işte ya :D hak etti ama söyleyim yazık ona da :D
+1 yılO da elin kızlarıyla sana bir şaka yapsında gör :D:D
13 Yorumla
Soran+1 yılSağ kalacağına inanıyorsa yapsın :D
- +1 yıl
Wowwww :D:D
Soran+1 yılAhaha :DD
Iyi yapmisinsa bence fazla uzatma :D yazik adama kaziklandm felan diyrdur smdi o
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınnn :)))
Soran+1 yıl:((((
Soran+1 yılEvet çok teşekkürler cevap için :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılben o kuyumcuyum çocuğun ahı mı tuttu ne kafam koptu arkadaşlar zor taktı yerine
13 Yorumla
Soran+1 yılahahah alemsin :)
- +1 yıl
teşkür ederm canım :DDDD
Soran+1 yılRicaaa :))))))
Kusura bakma ama sende sahtesın o ınsana karşı yaniii..
112 Yorumla
Soran+1 yılyaa :( ama o da gösteriş yaptı kıymetini bil hediyenin dedi abarttı bende ders verdim gibi bir şey
Soran+1 yılYok canım benim için çok değerli hediyesi manevi anlamda sadece abartmasına kızdım :/
Soran+1 yılİnşallahh :)))) seninde +1 sana kanım ısındı
Soran+1 yılRicaaa :)
Soran+1 yıl:))))))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılSeninde öyle :) teşekkür ederim :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötüsün :D ama iyi olmuş erkeklre müstahak üzülsün azıcık :p :D :D
13 Yorumla
Soran+1 yıldeme kız öyle kıyamam ben ona :(
Cevap sahibi+1 yılben de kıyamıyordum canım ama sonradan anlıyorsun erkeklere acıma..
Soran+1 yılo iyi birisi canım benim, seni üzen öküzler beter olsun. anladım ben sen çok tatlısın hissettim taaa buralardan +1
+1 yılAy hiç yapılırmı böyle şey arkadaşım yaa :D:D tamam güzel bir şaka ama çocuğun yüreğine inmiştir inanki hatta mahçup hissetmiş bile olabilir.
Bence tatlı bir dille ona açıklamalısın.03 Yorumla
Soran+1 yıl:D açıkladım canım
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın canım benim ikinizede sevgiler ömür boyu mutlu bir hayat dilerim:))
Soran+1 yılÇooook teşekkürler canım :)))
1. Sevgilinin altin bu cok para verdim demesi gorgusuzluk olmus. cok kotu bir davranis.
2. Senin davranisinda cocukca olmus gerçekten alinma ama oyle uzatman anlamsiz olmus.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru anlatınca uzamaz inşallah, amin :)
saka yapmak istedin belki ama seni düsünüp sana hediye aldigi icin sevinmelisin. ister 200 TL'lik hediye olsun ister 2 TL'lik hediye. düsünmesi yetmeli.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum maneviyatı önemli ama ben sadece hediyeyle hava atmasına kızdım
Soran+1 yılBöyle yapmasını gerektirmez
çocugun yerınde olsam çıkarır pompalıdan vururdum seni. çok fenasın..
19 Yorumla
Soran+1 yılkadına şiddet hep senin gibilerin anlayışsızlığı yüzünden :(
Soran+1 yılbiri şeytansın yazmıştı sende mi öyle diyosun :(
Soran+1 yılİyi bir şey mi değil mi çözemedim :) çok sağol canısı
Soran+1 yılhaklsın :))) +1 seni sevdim kanka :)
Soran+1 yılSağolll :))))
+1 yılsene olmuş 2014 hala sevgilisine altın alan barzo lar var
19 Yorumla
Soran+1 yılbileklik çok hoş öyle deme
- +1 yıl
üstüne de kendi adını kazıdı mı sevgilin akjaskldad
Soran+1 yıllfsdkjfsld abartma.. sonsuzluk işaretli çok anlamlı bir hediye :))))
- +1 yıl
ooo sonsuzluk işareti... aşşşık oldummmmm
Soran+1 yılTabi kii ben çok severim :))))
- +1 yıl
ahjakhsajkjkda... şooook şeveeerrririiiiimmmm
Soran+1 yılbebek konuşması gibi o ne öyle ya :))))
- +1 yıl
sevgilinin senden beklediği konuşma tarzı. hayallerini yıkma elemanın...: ))
Soran+1 yılahaha tamam kesin yapacam :) sesim ince çok yakışır :D
Soru basligini 10 kere gordum onunda da guldurdun beni. Alem kiz seni :)
160 Yorumla
Soran+1 yılYaa neresi komiiiik :))) ciddi olalım :)
Soran+1 yılama normal bence :D
Soran+1 yılniye sevgilinde böyle yapar diye korktun mu :)
Soran+1 yılmanevi açıdan yüksek olsun değeri yeter değil mi :))) +1 sana kanksss
Soran+1 yılTabi her cevabını gördüğümde +1 basacam sen yeterki iste kankam :D
Soran+1 yılValla bilmiyorum kanım ısındı mı hemen kanka olurum :D istemiyosan olmayızz :(((
Soran+1 yılahaha altın fobili kankam :D yok yok istemem :D
Soran+1 yılGizliyim ya kanka ifşa etmiyim kendimi lşkfsdşl
Soran+1 yılBurdan iletişimde kalalım kankam :(
Soran+1 yılBeni bir sen anladın, sende yanlış anladın :(
Soran+1 yılSana yazacm ama ifşa etme beni sakın kankam :D
Soran+1 yılKankacım ya herkese yazmaya çalışıyorum ayıp ediyosuuun :))) atacam tamam güveniyorum sana :DD
Soran+1 yılTamam @Cevaplayan :))))
Soran+1 yılkanka senni cevabının birini görüp +1 verdim he :D şu aileyle film izleme olanına :D
Soran+1 yılkandırmıyoruuum :D
Soran+1 yılGizemli hatunum lgkdflşg
Soran+1 yılKanka bakarız ya :(
Soran+1 yıldeme öyle :(
Soran+1 yılKankalıktan atma beni :(
Soran+1 yılDüşündün müüü?
Soran+1 yılof kanka of :D
Soran+1 yılyeni üyelik açıp geliyorum kanks bu üyelikten gelmeyim :D
Soran+1 yılbilmiyorum daha iyi öyle :)
Soran+1 yılben zaten gizliyim :D
Soran+1 yılYok tanışmadık daha önce kankam :D
Soran+1 yılPekalaaa ^^
Soran+1 yılYeni üyelik açıyorum kanks
Soran+1 yılkankam ya 2 xper olmak gerekmiş mesaj atmak için :( isyanlardayım kuzum :(
+1 yılOooooh önce sahte diye kuyumcuyu kafala, sonra da "olsun ben yine de beğendim" diye kahraman, gözü yüksekte olmayan sevgili ayağına yat. Ne ala memleket.
23 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi sana yapılsa seninde hoşuna gitmez diyelim ki sevgilin sana hediye alıp ardından pahalı bu hediye çok kıymetli değerini bil dese sende bozulursun, olayı tam anlamamışsın :(
- +1 yıl
Ha tamaaaaaaaam, sen sevgilinin pahalı hediye almasına kızmışsın. Hmm tamam o zmn. s. s Adam sana senin değerini belirtmiş, senin için bu kadar para bayıldım gör gözümde değerini demiş. Ama tabi canıııııııım, hiç alınır mı sevgiliye öyle pahalı hediye, sen de haklısın.
Soran+1 yılAy inanmıyorum bir olay ancak bu kadar yanlış anlanabilir :OOO
+1 yılEic daki konuşmanı erkek arkadaşına okutsana eminim oda çok gülecektir eğlenecektir sen gibi :)
117 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet mantıklı buluyorum begenmiyorsan daha mantıklı bir konuşma yap.
- +1 yıl
Ben dicemi dedim
Soran+1 yılEvet o yüzden daha mantıklısını söyle demiştim, bu olmadı :)
- +1 yıl
Dediğim mantık üstüydü ama anlayana :)
Soran+1 yılOoo sen mükemmelsin adamım :)
- +1 yıl
Ben normalim, okuduğunu anlamak zor bişey değil.
Soran+1 yılUzatma arkadaşım, iyi bayramlar :)
- +1 yıl
Her dediğime cevap vermez isen uzamaz, saol sanada iyi bayramlar.
Soran+1 yılBanane benim sorum istediğime cevap veririm :)
- +1 yıl
Rahatsız :) ama tatlısın sanki :)
Soran+1 yıleheheh nerem tatlı uyuzum ben :) teşekkürler :))))
- +1 yıl
Hemde ne uyus :) tatlı olan o zaten :)
Soran+1 yılŞımardım hemende :D teşekkür ederim sende uyuzsun :))))) :D
- +1 yıl
Şımarık kız :) ben en baş uyuzum zaten :) ama sende benden aşşa değilsin bu konuda :)
Soran+1 yılHahaha evet hiç geri kalmam :)))
- +1 yıl
Ben asıl sevgilin aldığı yere gidip hesap sorarsa ne olacak onu merak ediyorum :)
Soran+1 yılYok uyuzcuk sormadı :D
Hahahahahahahahah kız ne yapmışsın soyle çabuk polise gider şimdi
15 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyoruz gitmedi ki
Soran+1 yılAyy o da var haklsın valla
Soran+1 yılYok olayi anlatirsak bişeycik olmaz hem o kadar büyümesine izin vermem
kızım abartmışsın yazık olmuş çocuğa :D söyle hemen :D
18 Yorumla
Soran+1 yılyazık ya bence de :D ama ayrılır diyolarrr
Soran+1 yılkötü hissetti ya o yüzden bırakır seni diyolar :(
Soran+1 yılAh içimi rahatlattın :)
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler :)
+1 yılYazik çocuk okadar para vermiş. Sende sakadanda olsa begenmemezlik yapip onu kirmissin... bence Özür dile fazla uzatma çünkü bu saka degil esek şakası
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatacam zaten
Vay be çok şanslıymışsın.. Bugüne kadar kimse bana hediye almadı gerçekten şanslısın kıymetini bil çocuğun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın :( İnşallah alırlar canım herkes çok değerlidir :)
+1 yılsen bir beyin takviyesi yaptır... altın senin neyine ya saka yapmıssın ama dozunu ayalamamıssın hala yuksek dozda ayar veriyosun adamı katil falan edersin sen bu kafayla
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz o katil falan
nankörlük başka bişi değil. hediye pahalı diye uyuz olmuş muş kaşa yapmış mış.. vallahi nankörsünüz bu kadar net...
03 Yorumla
Soran+1 yılkaşa değil şaka o
Soran+1 yılEvet, Türkçe'yidüzgün kullan o yeter. Bak bu sefer daha dikkatli davranmışsın :)
Yazik gunah l*n :D soyle bence hemen
benimkide yüzük almis kocaman tasli yaptirdim diyo
hadi bakalim devamıda gelsin dedim :))) cok gülmustuk01 Yorumla
Soran+1 yılBirisi ayrılır demiş söylemesem mi :D
bence sadece senin yapman normal ama kuyumcunun da ortak olması gereksiz bir durum arkadaşın düştüğü psikolojk durumu keşke anlayabilsen ben sana birdaha böyle bir jest yapacağını düşünmüyorum içinden geleceği varsa törpüleyecektir
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama bir açıdan da ders oldu
Soran+1 yılHediye verilince parasıyla övülmez ki o kıymetini bil falan yaptı, o yüzden böyle bir şey yaptım
Soran+1 yılEveett :((
+1 yılYuhh bu kadarda olmaz adam gitmis o kadar para vermis yazik seni dusunmus sana o kadar almis senin yaptigina bak adam sahte seye o kadar para verdigine uzuluyodur belki sen bunu soyleme sakin soylersen ayrilabilir diyim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi sana yapılsa seninde hoşuna gitmez diyelim ki sevgilin sana hediye alıp ardından pahalı bu hediye çok kıymetli değerini bil dese sende bozulursun
- +1 yıl
Evet ama oyle bir saka yapacagimda sonunu dusunerek yapardim ve gunah isledin
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan böyle kıymet bilmeyenleri buluyosunuz bide jest yapiyosunuz ya siz erkeklerr...
ben çiçek demiyorum bakin cicek sapi olsa saklicam oderece centilmen biri cikmadi.13 Yorumla
Soran+1 yılOlay hediye alınması değil, hediyeyi verme biçimi. İnşallah sana çoook değer veren birini bulursun çiçeklere boğan :)
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun amin inşallah olan birisi yapar :)
Soran+1 yılİnşallahh :)))
baya samalamışsın kuyumcuya gitmek nedir ya ben altınmı diye sormazdım bile
13 Yorumla
Soran+1 yılO söyledi ikisini de ben değil
Soran+1 yıl8 ay oldu işte :)
adam sana o kadar jest yapmış ona yapmadığını bırakmamışsın yazık ya
11 Yorumla
Soran+1 yılOlayı tam anlamamışsın bak aşağıdaki yorumlara çok iyi anlayan var.. tek suçlu ben değilim
Gereksiz yere üzmüşsün çocuğu, şakası falan yok hani baya üzülmüştür utanmıştır ve mahcup olmuştur. İyi halt ettin.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka değil. Bak şimdi sana yapılsa seninde hoşuna gitmez diyelim ki sevgilin sana hediye alıp ardından pahalı bu hediye çok kıymetli değerini bil dese sende bozulursun
+1 yılHıı açıklada belanı.. . Ne malsınz l*n ahshshshhshs
11 Yorumla
Soran+1 yılHiçte öyle olmadı lsdflşsdjkl
sahte ya da değil. Önemli olan senin için alınmış olması. Ama anladığım kadarıyla sahte :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyok değil :D
Soran+1 yılÖyleee :)))
+1 yılhak etmiş iyi etmişsin de sonra kuyumcuile kavga edip sorun çıkarsa ne olacak erkek sonuçta bunu hazmedemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kontrol atında her şey :D
+1 yılBen olsam sahte olduguna inanırsam gider o kuyumcuyu döverdim reflesk olarak herkes aynıdır kandırılma duygusuna katlanamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bayramda kapalı ya bir şey yapamaz hem açıklıycam bugün buluşunca :)
- +1 yıl
Adamı tanıyorsa evini falan bulursa ne yapcan yolda karşılaşırsa :) içine bir kurt düşürüm
Soran+1 yılÇok kötüsün :( yok şimdi mesajlaşıyoruz şu an et yiyo :))
kötüsün, kötüsünüz, kötüler :))
çat çat kel behzat, yaşasın kötülük :))
iyi bayramlar bu arada :)01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :)) kötüyüm kötüsün kötüyüz *.* sana da iyi bayramlaaaar :D
Ahahaa :D iyidir arada bir boyle sakalar
Durumu acikla ama icinde kalmasin cocugun01 Yorumla
Soran+1 yılEhehe açıklıycam zaten canım :D :)
+1 yılTencere yuvalanmış kapağını bulmuş işte biri görmemiş diğeri dengesiz:d yuvarlanıp gidersiniz siz iki güne bişeyiniz kalmaz meraklanma.
128 Yorumla
Soran+1 yıldengesiz değilim ben :(
- +1 yıl
Tamam üzmeyelim kızı dediği gibi olsun dengesiz değil görmemiş o ;)
Soran+1 yılahahah :D fenasın. ama bak ben maneviyata önem veririm pahalı hediye diye bastıra bastıra belirtmesi onun ayıbıdır @whirlpool kardeş
Soran+1 yılDiyemem ya söyleyince kızar zaten korkuyorum :)
Soran+1 yıl@whirlpool ve @Cevaplayan yazın sizle konuşalım :DD:D
- +1 yıl
:) kışın kimle konuşucan:d ne oldu hayırdır sevgilinden haber mi var?
Soran+1 yılYok ama buluşacaz bugün :D anlatacam işte :D
Soran+1 yılkanka senin fotoğraf şekil :D
- +1 yıl
Anlat anlat anlatta nasıl şekilden şekle giriyo iyi bak:d kaş yaparken göz çıkarmış olcan artık bu olayı 10 sene anlatır ben buna altın bilmemne aldımda adamla anlaşıp beni işlettiler diye her ortamda mezesiniz artık:d ne diyim sana kolay gele Allah sabır versin bacım.
Soran+1 yılAyy bu kötü biri değildir anlatmaz öyle ya :d desene kötü bilecekler beni :D
- +1 yıl
Beni boşver:d asıl şekli görcen bugün sen :) şşt gizliden çık bakayım kimsin bir de seni görelim neye benziyosun:d
Soran+1 yılKorkutma kanks beni :((( valla anlatamam böyle derseniz :D çıkamam burada bana salak falan diyenler var o yüzden olmaz :(
- +1 yıl
Korkma korkma ufak çapta bir rezalet elbet olucak ama saman alevi gibi 5 dk da esip geçicek:d sonuca sende şaşırıcaksın ama sonraki günlere hazırla tabi kendini:d
Soran+1 yılÇok fena şeyler söyleyenler var göze alamıyorum valla :D
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yokk ne yani şimdi bir anlık öfkeyle seni kadına şiddetin yeni yüzü mü yapıcak ya da 18 ayrı yerinden bıçaklayıp seni çöp konteynırına mı atıcak:d gerçi yarın gazetelerin üçüncü sayfasına dikkatle bakıcam:d için rahat olsun bir fatiha bir başsağlığı ilanı da benden ;)
Soran+1 yılay inanmıyorum çok kötüsün ama yine de sağol iyi bak altın yüzünden ölmüş birini görürsen bil ki o benim hem o zaman resimimi de görürsün :D inşallah çirkin vesikalık resmimi koymazlar yaaa :(( Bizimkilere söyliyim şimdiden :D (fatiha için sağol varol ) :D
- +1 yıl
Yok yok merak etme genelde en güzel resmi koyuyolar bakanların içi cız etsin ulan bı kıza da kıymışlar be desinler diye gözün arkada kalmasın konuştuğumuz gibi rahat ol.
Soran+1 yılTamam retrica'yla birazdan çekilimde güzel çıkm daha çok bayramlıkalrımı da giydim hem :D neyse çok konuştum sıkmayım daha fazla :D
- +1 yıl
Yok yok gidicisin zaten sorun değil:d hadi yine mübarek insanmışın bayrama denk getirdin:d
Soran+1 yılÇok mübarek bir insanımdır :))) helvamdan sana da yolluyalım ayıp olmasın :D
- +1 yıl
Yok yollama dağıtıcaklarını dağıtsınlar kalanını bana ayırsınlar sıcak sıcak yemeyince tadı çıkmıyo.
Soran+1 yılSana özel yaparlar ailecek seviyoruz seni :D
- +1 yıl
Oovv herkese selam et o zaman benden fıstığını bol koysunlar. Bende sevdim sizi gizli ailesi:d gizliden gizliye de sizde beni sevin tabi:d
Soran+1 yılTabi seviyoruz :D Onlarında sana selamı var :D
- +1 yıl
A. s da sana bizzat sen ona selam söyle o anlar diyen biri varsa eğer sıkıntı bak o zaman:d
Soran+1 yılAhaha yok tehlikeli bir durum, güvendesin :D ben korurum kankalarımı :D
bir yandan iyi yapmışsın çok para felan demesi saçma yani bir yandanda yazık la bebeye (;
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kıyamadım bir yandan da
+1 yılgidip aldığı yerle kavga felan eder hemen ara söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAkşam şimdi ya kavga edemez bayramda da kapalı olurlar hemen söylemesem :(
+1 yılO amda telwfon calmasi bana hikaye gibi geldi. ya tel gelmeseydi utann sen olacaktin
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka bu o zaman şaka olduğunu anlayacaktı niye utanim ki :D
- +1 yıl
Bn olsaydim baska kuyumcuya ya da aldigim yere seninle beraber giderdik yani sahte diye oturmasi bisey yapmamasi bana dogruymus gibi gelmedi
+1 yılBen bir daha hediye filan almazdım böyle şaka mı olur hem bu arkadaş aldığının gerçek altın olduğunu bilmiyormu ve bir kız gerçekten seviyorsa aldığı hediyeyi beğenir beğenmesede belli etmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonu hediyeyi beğenip beğenmemek değil o ne alsa beğenirim değerli olur benim için ama aldığı hediyeyi 2 saat övüp anlatırsa işler değişir
- +1 yıl
Ama sende vur demişler öldürmüşsün çocuğu kesin akıllanır bundan sonra :) .
Soran+1 yılTabi akıllanır ders olsun ona :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim bana altın alacak bir sevgilim bile yok ya :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOyy canım inşallah olur :D
Görgüsüzlük yaptığı hem neden altın olmadığına bu kadar çok inandn? durumu çok mu kötü madem kötü altını nerden buldu? hem hediyenin böyle gösterisi mi olur valla kafam karıştı
01 Yorumla
Soran+1 yılGösteriş yapılmaz.. çok ayıp bişey
Iyi b*k yedin ben olsan hep seni hem o kuyumcunun * kardesim benim hata bir erkekte ki gurur hic biyerde yoktur o cocuk orda bide senin yanin da ne kadar gururu incinmistir dusundun mu bunu hic
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama benimde incindi çok pahalı kıymetini bil diyince
Alışveriş & Hediyeler konusunda 351 cevap paylaştı. Sen böyle görgüsüz adamı yola getirmek için epey bir esnafla dalaştırırsın herhalde.
01 Yorumla
Soran+1 yılesnafla ortağız :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence güzel bir şaka degil
sana gerçekten deger vermiş almış bide altın sahte gerçegi bilen ayırteder sor sende ögren nasıl anlaşılır
keşke bana da böyle altın bilezik alan olsa demem ama sahte02 Yorumla
Soran+1 yılsana da alırlar:)
Cevap sahibi+1 yıldaha yok ama alan
Şaka anlayışına hayran kaldım. Sahte bile olsa dile getirmemen lazım sonuçta seni düşünerek bir hediye almış sahte veya değil ne önemi var, bir de kuyumcuya gidip baktırmak falan direkt seni maddiyatçı yapmış.
14 Yorumla
Soran+1 yılçok abarttı o maddiyatçı oldu bence pahalı çok diye değerini bil falan diye
Soran+1 yılo hatalı bende ee şimdi ne olacak?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl016 Yorumla
Soran+1 yılÖlüp geliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılKoş :)
Soran+1 yılTamam :( kıyıyosunuz bana hemen :(
Soran+1 yıllaaann.. cevap yaz ölim mi :(
Cevap sahibi+1 yıll*n 5 gün geçmiş hala olim mi
ben seni öldü sanmistim hayirdir yeniden mi dirildin hemen okuma yazma bilgisayar ogrenip bana cevap yazdin gaehsejaehas
Soran+1 yılevet canım 5 günde çözdüm sırf bu soruyu cevaplamak için :D hala cevap vermedin ölim mi lfjsdklf
Cevap sahibi+1 yılkıyamama ya ölme
o degil de noldu altinlar?
noldu irkekin?
Soran+1 yıloyy kıyamazmış :)))))
kızdı falan ama sorun yok :D
Cevap sahibi+1 yıliyi hadi bakalim gene yirttin :D
Soran+1 yılevet bununda atlattık :D
Cevap sahibi+1 yılBü daha cocuga bu tür soklar yaptirma ;)
Soran+1 yılakıllı olursa neden olmasın yapmam :D
Cevap sahibi+1 yılEvet aptallik etmis sana altin alarak
Ne eşekmis
Sana elmas almaliydi :)
Soran+1 yılahahah yok canım o kadar da olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılHaklı sen kimsin ki elmas alsin zuhahaha :)
Soran+1 yılahahahah aynen :D:D
- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat