AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
peki satın aldığı adama gidip dese tartışsalar adam bunu bıçaklasa hoşuna gider demi zaten amacın o sorunlusun kızım sen hastasın
git diğer yorumları oku cevabını al :))) kızmıyorum sana düşünce özgürlüğü diye bir şey var :)
63 tane erkek 67 tane kız var tek tek onları mı okuyacma sen sormuşsun yoruma açık benim yorumum da bu canınız cehenneme sorunlu kızlar !!
Bende böyle olaya at gözlükleriyle bakan birine ayrı olarak açıklama yapamayacağım :) iyi akşamlar iyi bayramlar arkadaşım :)
ne arkadaşı ya nereden arkadaş oluyoruz ben böyle mutluyum açıklama yapmak zorunda da değilsin
Sorunlu olan kim acaba, insanca yorum yaptık!
tamam yazma artık bildirim istemiyorum
Benim sorum sana mı soracm uzaklaş burdan :)
ne sülüksün ya yazma istemiyorum bu da benim cevabım ayyy ne halin varsa gör istediğin kadar yaz senlemi uğraşlacam be gece gece
ahahah sus biraz :D
çatlarsın demi en son benim yazım kalsa işte sorunlusun derken bunu kast ettim tam bir psikolojik manyaksın
sende aynısından :) manyağım evet hadi kabullendim sevindin kesin şimdi :)
yooo sevinmeme gerek yok manyak olduğun belli zaten
Hadi hadi bugün bayram :D gerçi sana her gün bayramdı :)))
Allah o çocuğun yardımcısı olsun sen nasıl bir psikopatsin iyi bayramlar : ))
Amiiiiinnn :D sana da iyi bayramlar kanks :)
şimdi de kanks olduk bursada olsaydın keşke sınıf arkadaşım var ilkokuldan bursanın en iyi psikologları arasında ona yönlendirirdim hayrına ilgilenirdi senle :D
Bursa'ya hep gelmek istemişimdir valla :D bir bilet ayarlarsan psikologla görüşme ayağına bedavaya gelirim :)))))
ayarliyim yeterki sen iyi ol
Sen çok iyisin ya çok sağol :)))))))))))))))
hangi gün nereden nereye hemen alayım yeter ki iyi ol belki, o altın alan çocukta kurtulur ulan neler çekiyor hemcinslerim vay anasını yaa
Şükür namazı kıl kankam :)) valla gidiş al dönüş istemem Bursalılarla iyi anlaşırım ben :D bknz: seninle ::D:D
yalnız ben değil senin psikolog bursalı :D
ben bursada değilim yani ilkokul arkadaşım bursanın en iyi psikoloğu aktüelde de yazıyor
Hıııı belli olmadıgın uyuzsun zaten hep tersliyosun :( benim psikologa kanım ısındı şimdiden :D seni tedavi etmişliği var mı kanka :D
ya biz ne zaman kanka olduk sayın gizli kullanıcı ben yararını görmesem sana önerir miydim :D
Ooo sende mi gittin :D biz hep kankaydık canısı :D
heee gittim : )) anca bu kadar düzeldim düşün
Ben alıştım idare ediyoruz kanka :D sorun değil ben her halinle kabullenirim seni :))))))
kimseye kabullendirmek zorunda değilim kendimi çokta umrumda istersen etme :D La sen beni tanıyonmu kanka diyip durma zaten uyuz oluyorum kanka sözcüğüne
Kankacım tanıştık işte :D:D
hee ben murtaza senin adın ney yenge?
Aslı kanka benim adım da :D
memnun oldum aslı yenge
Sağolasın bende uyuz kankam :D
aferin tamam şimdi son yazan ben olayım hadi git yenge sende
ahahah bana takıntılı diyene bak aklı hala orda :D
benim burcumdan ötürü inat oldu yenge hanım
yenge demesen uyuz oldum :D benden inat olamassın kanka
bende kanka demene uyuz tiltim ama diyorsun aslı yenge :D
ahaha fenasın sen ama ya deme kanka :D
l*n değişiksin valla bak harbi değişiksin op kadar atar yaptım çok sinirliydim hiç atarlanmadan makaraya vurdun nasıl bir psikopatsın sen yenge?
Banane banane, ben makaraya vurmayı seviyorum :D
yengeciğim hadi kaybol yaa
:((( Hiç sevmeyin zaten beni hep dışlayın, ben hep size iyi davrandım sevdim sizi :((((
Siss duygusal yapma bende duygusalim : )) etkilenmeye çalışma yenge hanim
Yok cidden çok üzüldüm kaç saattir onca şey söylediniz ben yinede alınmadan iyi davrandım ama defol diyosun :( Hep dışlıyosun, tersliyosun :(
Tamam yengecim ya kusura bakma : ))
Baktım valla kanka :( hiç yakıştıramadım :( uyuzsun falan ama kırıcı oldun bu sefer :((
Çok kurnazs8n sen yaaa
:)))) değilim kanka sana öyle gelmiş
Tabi l*n : ))
kankamsın dimi :D
Diyek ki oldum nasıl olacak o iş yengecigim
evet de gerisi kolay :D kankacığım
Tamam yenge olduk
Yenge mi olduuuuukkk ben sana yenge mi diycem :O :O kanka :( ka
virgül ol o araya yenge hanım : )) yenge, olduk gizli özne ne olduk belirtili nesne falan yani öyle
Tamam yengecim :) uyuycaktım da bir yazm dedim malum takıntılıyız son yazan olmam gerek :D
Kaybol ekmek çıkmaz buradayım ben
1 günlük tatildeydim yazamadım ya :D neyse kanka geldim korkma
Kanka be aleme reklam olacaz yazma daha yazdikca üste çıkıyor soru
:( ama ya, neyse ben özelden yeni üyelik açıp rahatsız ederim seni yine :D
Tamam yenge öyle yap
tamam yengecim :)
Tamam o zaman :))
Tamam sus :DDD
En son ben yazacam bir kere takıntılı dedin bana ^^
Özelden yazsana sen bir : ))
Yazacam :D
tamam : ))
Tamam :D
atarlanacam yine bak : ))
ahaha banane ya :D sen zaten atarlısın kankacım :)))
tamam
Tamam
peki
:))))
Off
Aaaaa yaramaz cocuk kankam gözünün remsini atmışşşşşş :D yeşil mi :D beğendim kanka :D
sağol kankam teşekkür ederim
Önemli değil kankacık :D
Yazma artık da
sen yazma
Yav git allasen
Sus artık kanka yet-her :D
Kanka sen harbi sikintilisin
Sen daha betersin kanka bir haftadır bıkmadan usanmadan inat ediyosun :D
Tamam yazmıyorum daha hadi eyvallah
Yaz arada be :(
Allah allah özelden yaz yahu ismim en başa çıkıyor hep
Cidden ya şu an en baştasın yorumlarda :D Tamam kanka kızma.
etmaa : ))
tamam bay :)
Güle güle
Hoşçakal
Yazma da sabah sabah konu kapandı git yaa aaaa
tamam sus sen bende yazmam inatçı keçi ya, sabahın 7sinde gelmiş bana laf yetiştiriyo :D
Sen varya türünün son ornegisin
:))) sende öyle
Allah Ailene sabır versin
Amin sizinkilere de
Tamam daha da yazmıyorum kankeyta hadi hoşçakal
tamam kankam iyi akşamlar
Sacmalamissin ben olsam kanitlayana kadar birakmazdim öyle sacmalik mi olur yaa benim icin değerli bir insanin böyle yapması beni çok uzerdi
ama onun yaptığı çok mu doğru sen olsan sevgiline hediye alsan bak çok pahalı kıymetini bil der misin
Oda tam okuzmus ama senin böyle karsilik vermen yanlış
Haklısın teşekkür ederim cevap için :)
Yav kizim napmisdin simdi o cocuk sana karsi naasil üzülür kafayi yiyecek keske kuyumcudan cikinca deseydin be hemen de uzaa iliskinize yansir hahaha
off haklsın kötü yaptım ama anlamalıydı böyle hediyeyle övünülmemesi gerektiğiniii
ya benimkide aynı böyle ya :D hep böyle derbu şöyle bak dedğerini bil bu çok değerlidir falan bende ayar oluyorum
Aynısını sende yap :)
Yaparsam ayrılır ben direk yüzüne söyliyim :D
bana böyle şaka yapılsın bir daha hediyenin H sini göremez ve bnce şaka oldugunu söyleme ypmışsın birşeyler sonunda sana pahalıya mal olabilir çnkü :D
ahah ama üzülür şimdi boşa par verdim diye :(
sonrada sen üzüleceksin bırk rezil etmişs, in çocugu :D zaten yeterince
çok abarttım çokkk.. yok ya söylersem rahatlar canım :)))
Sevgilime senin verdiyin tahta yuzuk bile benim icin en deyerli demisdim deyerimi kucumsedim oda aldatdi beni :) neyse alakasi yok konuyla sadece bunu dusunduyum icin neyse
canım bazısı kıymet bilmez o kaybetmiş.. ama sen üzülmüşsün çok saçma bir şey ya :(
Uzulmuyorum aslinda Nisan falan olmadan gercek yuzunu gorduyun icin sukr ediyorum :)
Ne kadar erken o kadar iyi
Komikmi sanıyorsun kendini orda onu rencide etmeye ne hakkınız var?
Gerçekten iyi değilsiniz...
ay sen cok fenasi valla ya ben cocugun yerinde olsam sna kuser konusmazdim seviyomus valla seni yoksa ver altinimi der ceker giderdim :)
Ayyy :)) ama napim hediyeyi 2 saat övdü çok pahalı kıymetini bil dedi hak etti biraz canım :))
Ben o detayi atladim bak :) iyi olmusta kiz yazik ya nasil delirttin cocugu allahbilir ;)
Evet herkes o detayı atlayıp bana kötü yorumlar yapıyor :(( evet öyle oldu da söyliycem bugün canım :D
bence de söyle çocugun yüreğine iner kazıklandım die ama dediğin gibiyse hak etmiş birdaha boyle yapmaz işte :)
Aynen öyle canım ders olsun ona :))
:):)
aldığı hediyenin parasından bahsetmesi çok çirkin bir davranış ben olsam kabul etmezdim
O an aklıma gelmedi böyle yaptım, o anı 2. kez yaşama şansım olsaydı direk kabul etmezdim ^^
"satın aldığı adamı döver mi acaba"
Hoşuna gidecek çünkü böyle bir şey.
hayır alakası yok ! neden hoşuma gtsin. bir kaç kişi öyle söyledi o yüzden sordum.
Ahh söyle artik ama ya üzüldüm çocuk o kadar para vermiş içi gitmiştir
offf :( ama o da hak etti
şaka yapmak istiyosan söyledikten hemen sonra aşkım şaka demen gerekirdi. böyle çok saçma olmuş şaka değil üzüp yalancı durumuna düşürmüşsün yani hevesini kursağında bırakmışsın çok gereksizce
ay canım haklısın ama çok maddiyatçı davrandı ders verdim ona bence
seni mutlu etmek için yaptı gurununu kırmaya hakkın yoktu maddiyatçı davrandıysa kabul etmeyebilirdin
o an aklıma o gelmedi :(
Hemen düzelt bence
Altini dişlerin mi belki de iyi disleyemedin hemen sahte olduğu simdi :))
yok ona bakmadı hiç anlardı yoksa
Ozaman olan paraya oldu desene
bence yersiz bir şaka olmuş hadi yaptın dönerken şaka yaptım diycekdin şimdi kesin satın aldığı adamlara sataşır... saçmalamışsın
yok kapalı dükkan bayramda da açamaz ki yasak canım :)
herneyse anlatmak istediğim şakan komik bile değil gereksiz yersiz ve densiz bir hareketti seninki
evet onu biliyorum ama onunkide öyle
hahah ne gerek vardi yaayzik cocua madem saka yapicaksan 5 dk sonra aciklardin en azindan
:)) açıklardım da ayrılır diyolar şimdi o yüzden hala açıklamadım :)
Ben olsam direk ayrilirdim senden çocuğu küçük düşürmüşsün kuyumcunun yaninda
Nolacak ya tanımıyoruz etmiyoruz açıklamayim mi
Eğer ayrılmak veya günler sürecek bir trip istemiyorsan soyleme
Yazık ama parası boşa gitti sanacak ne kadar vicdansızsın !
Ben onun uzulmemesi için söyleme diyorum yani tanimadigim birini ki o senin sevgilin oluyor senden daha fazla dusunuyoum
O benim sevgilim senin değil, asılma sevgilime!
Senin yasin kaç kuzum
:)) kuzum deme şimdide bana mı asılıyosun...
Tamam arkadasim ne yaparsan yap ben sana laf anlatamayacagim
tamam arkadaşım hah şöyle mesafe :)
Bu arada yorumlarım şakaydı, teşekkür ederim cevabın için :)
Saka olduğunu zannetmiyorum ama neyse :d
Valla şakaydı :D
Ya saçma sapan iş yapıyorsunuz bu işlerin şakası olmaz daha ne zaman söylesem diyosun. Ben olsaydım çoktan adama çökmüştüm
söyledim ya kızma :D
Bu kizlarla ugrasan erkeklere yazik bunlarla sordugunuz sorulardakileri okuzleri eslemek lazim birbirlerini hak ediyolar
Benim sevgilim var, sen bul :)))
Demek istedigimi de anlamamis yazik ya ben diyorum siz bu haketlerle okuzleri hakediyosunuz sen diyosun sevgilim var adama iyice uzuldum
Sende lafın ilerisini anlamamışsın, neyse iyi bayramlar mübarek :)
yom artık buldunzda bunuyomusunz be sevgiline söyle o kuyumcu anlayamış altınmış bu dedi yazık adama yahu dogrularıda söylersen gözünden düşersn
Canım söylemezsem üzülür para boşa gitti der içi rahatlasın ne olursa olsun yine de söylicem :(
Ne kadar gereksiz sacma sapan seylere kalkismissin. sevgiinin yerinde olsam aninda sutlardim seni. Sakayi bile adabiyla yapin arkadas
ama napimm hediyeyle gösteriş yaptı
sen normal biri olsan adam sana altın almak yerine bir gülle bile yüzünü gülümsetebilirdi. sorun sende yani.
Ne gerek vardi ki? cok sacma ya orda sahte bu demis dalgani gecmissin kuyumcuyu ayarlayip ne gerek vardi ki?
o an aklıma geldi birden niye yaptım bilmiyorum :)
Keske yapmasaydin yani uzatmasaydin
uzadı gitti :(
Hikayenin devaminda soyle oluo. Kiz hayati boyunca sevgilim altin almio onu bunu almio cok odun. Felan oluo :p
hikaye değil bu ciddi olur musun :))
Cidiyim de sen anlamadn :p sonra odun olunca sikayet edionuz diom :p
O odun olmaz çok tatlıdır aslında :D erkeklere duyurulur sevgilisnizi sevin , sarılın, değerli hissettirin :)))
Sonra gotu kalksn yeteri kadar basima geldi adam olmuo benimki :p azcik sev icine edio
Sen yap bunları o da karşılık olarak çok sevecektir , eğer hala değerini bilmiyosa hayatında da kalbinde de işi yok demektir
Ya sorma 4buck sne oldu hala ayni
Romantikilik yap biraz bakalım hala aynı mı olacak :)))
Ben yapiomda o anlamio yapmio :d
kızın odunu mu olurmuş ya çok ayıp çok :D
Ayrılırsa görürüm ben senin şakanı ozaman. Maddiyatçı gibi görünmüşsün resmen. Bide kuyumcuya gidip sordunuz yani. Pes
Canım yaaa inanmadım ya o soralım o halde dediii , ayrılır mı ya ben haklı değil miyim
Valla bir an önce söyle ama şaka olduğunu anlasın yani öyle çekine çekine söylersen üzülmeyim diye böyle diyor diye düşünebilir. Yani gidip adamı bile dövebilir sen bana sahte şey mi satıyorsun diye. Ayrıca çok yersiz bir şaka
kuyumcuyla birlikte mi söylesek inanmaz mı
Gerek yok kuyumcuya sen söyle :D deki bidaha paranla artislik yapma :D
O sana deger verdiğini göstermeye çalışmış senin yaptığına bak , öğrenince iyi olmayacak bence :)
Cinayet çıkarsa suçlusu sen olursun ama :D
Şimdiye kadar olmadı öyle bir şey, olsa haberim olurdu :D
Herşeyin bir ilki vardır :D
Allah korusun kız :D
Allah korusun tabi ama şaka kakaya dönüşmeden açıklığa kavuştur, şakanın anlam ve önemini açıklamaya bak, uzarsa sıkıntı çıkar çünkü :)
Zaten aynen öyle yapacam :) +1
Teşekkür ederim :)
:)))
Bileklik ne kdarmışş?
Baktırmadım bile ona amacım fitay ya da gerçek olması değil onun böyle övünmesini yanlış buldum
Merak ettim ama ben yaa. Neyse çok ayıp etmiş bir insan hediyeyi verdiği an onu unutmalı. Sende iyi yapmışsın ama uzatmışsın şakayı kaka yapmışsın yani. Bana eksi verenede püü
aynen yaa sana eksi vereni buraya davet ediyoruz amacın ne benim yorumcuma eksi veriyosun? ben + verdim üzülme
Saol cancazım gün gelecek bende sana artını vericmm;)
Ne yaptiginin farkında mısın yakıştıramadim bu davranisi?
Ama onun davranışı da hoş değildi :(
Canim sen de o soylediginden sonra fiyatinin onemi yoktu senin icinden geldigin icin aldigini sanmistim deseydin hediyesini kabul etmeseydin 1 kac gun naz yapsaydin bu yaptigin acimasizca geldi
Aklıma gelmedi o an 2. bir şansım olsaydı aynı dediğin gibi yapardım..
Biraz zaman gecsin soyle bence , ama erkek arkadasin hak ettmis one öyle cok para verdim denirmi hic
Denmez tabi.. Bugün söyle diyo herkes bugün buluşunca yüz yüze söyliycektim
Soylemelisin bence gercekleri bilmeye hakki var
Tabi kii
yaptığın çok ayıp bır şey. kusura bakma ama görgüsüzmüsün.
o görgüsüz gibi davrandı o. O
ıkınızde.
Bir hediyeyi insan bu kadar mı göze sokar, ilişkide para muhabbeti geçince soğuyorum ya.
Aynen bende aynı şekilde ya *-*
Kalp krizi geçirtmisin adama kısa süreli :) bayramın kutlu olsun
Ahaha durumu iyi :)) seninde çok sağol :)
süper yaaaaaaaaa tam benim kafadasın cnm. yooo güzel bir anı olmuş :D
Ahaha ayrılmassa güzel bir anı olacak canım :D
o kadar yüzsüzlük ve çirkeflik yapmışsınki inanmayıp kuyumcuya gitmişsin ben olsam alırım senden onu kıçına tekmeyi basarım
kuyumcuya gitmeyi o teklif etti. hem hediyeyi iki saat övmesine sinir olduğum için öyle bir şey yaptım :(
o kadar para vermiş övecek tabi
Gözüme sokması hiç hoş bir olay değil, eğer düşünceniz böyleyse sizin hediye alacağınız kişiye acıdım.
abartmış tamam ama sende teşekkür edip konuyu değişseydin kuyumcuya gitmekle ayıp etmişsin
O istedi ya
herneyse ayıp etmişsin bebek
o da etti banane, sağol kuzu
bir erkeğe bu yapılır mi cok adice. Eğer söylersen baya şey kaybedersin boyle şaka olmaz. Hiç söyleme kapatın konuyu
Şaka değil. Bak şimdi sana yapılsa seninde hoşuna gitmez diyelim ki sevgilin sana hediye alıp ardından pahalı bu hediye çok kıymetli değerini bil dese sende bozulursun
O da haketmis yahu
Evet :) ama yazık söyliycem ayrılacaksa da bilsin bu olayı
b*k yemissin Dangalak. Öyle şaka yapilir mi adama. Söyleme sakin gitsin aldiği aladami dovsun obur türlü seni dovecek çünkü. ya da supheleniyosan gidelim başka kuyumcuya soralim falan de. Tobe Yarabbi.
Sana cevap vermiyorum. Önce insanca tepki vermeyi öğren !
Senin soru sorman bile hata. Bide pişkin pişkin anlatiyosun meziyetmis gibi. Bu kadar insanin sana cevap yaziyo olmasına oturda dua et bence.
Bu kadar INSAN cevap yazıyor sen yazmasanda olur.
Bu kadar insan seni insan yerine koyup yaziyor yazik.
Bana yapılmasını istemezdim. Resmen hayal kırıklığı :)
Haklısın ama benimde yapma nedenim var :)
Nedenin var diye hiç almasaydın?
zaten o sonradan aklıma geldi :(
niye durup dururken adamin morelini bozuyon cok sacmalamisin
o bozdu benim moralimi
bu zekayla sevgili yapmışsan bravo kız sana, çok zeka dolu espiri yapmışsın.
ne var zekamda? tanımadığın kişiler hakkında yorum yapmamayı öğretmediler mi sana :(
burada yorum yapanların hepsi senin sınıftan arkadaşın değil mi? bir ben tanımıyorum seni! vallaha zekan ışıl ışıl!
Hakkımda dedim kimse benim zekama yorum yapmadı! anlaşılan okuduğunu da anlayamıyosun.
sen yazdığını anlasan benim yazdığımı da anlardın. evet doğru söylüyorsun kimse zekana yorum yapmadı, sende zeka olduğunu düşünen tek kişi benim, o yüzden galiba. özür diliyorum sende yorum yapılacak bir zeka yok.
Ne içtiysen aynısından lütfen :)
çay, tek şekerli.
Ben şekersiz içiyorum neyse bu seferlik öyle olsun.
İyilik ve alacak verecek konularında şaka olmaz. Biraz olgunlaşman dileğiyle...
Çok çocuksu ruhluyumdur :))
Canım o belli oluyor.
Sağol :)
Çevirdiğin dolabı anlat. Zira sonra çok geç olabilir
haklısın yaa ne diyim nasıl anlatim :)
özür dileyip sadece şaka yapmak istediğini söyle. başka ne diyebilirsin...
Dibe vurdurmuşsun adamı? yanılmışım bu gerçekmiş de bari..
Artık çok geç ayrılırsa napacam
Derdine yan.. Şahsen bende bu kadar uzatsa sevgilim tahammül edemem.
demi ya niye almışsın hediye çok pahalı diye uzatıyosun ayıp diye bir şey var
Ne tuhaf insanlarsanız ya. Hediye aliyor bide lafinimi yapiyor şu kadar para verdim diye.
Evet maalesef..
Ya senin gibi boş işlerle ugrasanin bile düzenli ilişkisi varsa ne diyim ben
evet çok düzenli bir ilişkimiz var çok aşıkız :))
İş gereksiz boyutlara gidebilir gerek yoktu bence böyle şeylere
Yaptığın çok ayıp ne kadar ezik hissetmiştir kendini birde utanmadan kuyumcuya gitmişsin gözünde düştün çocuğun artık
Yok kendisi gidelim demişti canım sen hiç anlamamışsın olayı baştan oku
Ara özür dile. Yaptığın şey insanın güvenini sarsacak bişey. Sonra kavgaya sebebiyet verebilirsin. Adam gidip hesap sormayacak mı diğer kuyumcuya.
Yüz yüze konuşmak daha iyi olmaz mı?
Ben olsam olayı neyleştirmedrn uyuyamazdım
Yarın gorüşecğiz yüz yüze daha mantikli geliyor :(
Düğünlerde Sahte Para Atılıyor Sana Sahte Hediye Almış Çok mu :)
Onlar müzisyenlerle ortak ben kuyumcularla :D:D
sen vazla üstüne gitmişsin oda çok abartmış ikinizde hatalı sollama yapmışsınız. :)
Evet haklısın :)) ama biraz hak etti
2 nizde hak etmişsiniz :) al birini vur ötekine misali :P
@Soran hain kanka
Ankara çık aradan.
Beni vurmayın bir yerlere :((( @TonqueFu kanka hain değilim :(((((
kim çıksın aradan?
Sahtede olsa hediyeni begendim ne ya düsünmesi önemli sahte olup olmamısının niye bu kadar üstünde duruyosun
bence gereksiz bir şaka olmuş.. neden yaptığını açıkla ve özür dile bence..
Öyle yapacm zaten ama bence gerekliydi
Açıklama sürekli böyle şeyler yap sevgilin sana daha çok bağlanacak emin ol
Dalga geçmesene..
Tamam...
:))))
ben olsam geri isterdim ve bir daha bir şey almazdım rencide bir durum
Verebilirim sorun değil önemli olan manevi değeri o bunu anlamadı ama :(
şu yaptıgını sendne başka kaç kişi gülüyor çok merak ettim
Sen olaya çok farklı bakiyorsun bence
yaptığın çok ayıp bişi ben fena kızardım iyi ki karım sevgilin bişeyim değilsin
Değilim evet :)
Çok ezikleyici bir durum gerçekten sahte bile olsa yüzüne vurmaman lazımdı
anlatamıyo muyum kendimi? çok pahalı kıymetini bil diyerek hava atmasına bozuldum o yüzden yaptım
Hahahaha Çok
Güldüm :D
Neden gülüyosun kız :) ciddi bir mesele :)
Ilerde Olsun Bende
Yapıcam Aynısını :D
sonra gel burada böyle böyle yaptım diye soru paylaş :D
Valla Sana Kanım Isındı
Güldürdün Yaa Sende
Gül Emi :D
Ayy sağol kız bende seni çok sevdim :D
Teşekkür Ederim :)
Yaptığınız çok yanlış birşey ama onunda çok para verdim kısmına girmesi çok çirkin olmuş
Evet o yüzden yaptım böyle bir şey
Tatlıya bağlarsınız
İnşallah bakalım :)) teşekkürler bu arada :)
Rica ederim
Boyle mallara bisey vermicen. d sonra odun derler bide. d
Yaaa beni anlama zaten hiç :(
Ama kanka yaptigin saçma degilmi sencede :( yazık cocuga yahu
evet kanka da şimdi hediyesiyle 2 saat övündü hak etmedi mi ya :(
Böyle sevgilim olsun düşmana gerek yok o beni öldürür zaten
Kimseyi oldurmem :((
Yakinda ayrilirsiniz ve seni saglam bir aci bekliyor.
Ayrılır mıyızki :(((
Seninki de safmış biraz. Böyle birini bulduğun için dua et : )
Tatlıdır o iyi anlamda saf kötü anlamda değil :))
Ayıp olmuş erkeklik gururu var bir yandan da :/
Olmaz olmaz hak etmiş terbiyesiz :)
Nasıl hak etmiş ya aaa :)
Çok abarttı o da pahalı değerini bil diye hiç o kısmı görme beni suçla :(
Oyy kıyamam sana güzelce izah edersin canım :/
Tamam canım çok sağol :(