Tarkan'ı bu listeye koymak Tarkan için bi hakaret!
Ben hatırlıyorum daha okula başlamadan önce kuzu kuzu şarkısı çıkmıştı dünyada gündem olmuştu. Her avmde her mağazada her yerde kuzu kuzu çalardı. Sırf kasetini almak için kasetcilerde sıralar oluşurdu. Abim tarkanın kasetini almak için kasetçi arkadaşıyla konuşup sırada ismini en önlere aldırmıştı 😅 kaset hala evde biyerlerde duruyordur. 20 yılı geçti sanırım. Hatırlayınca bi duygulandım...
Ben azeriyim ben Tarkan derim. Peki neden? Ben onun şarkılarına bayılıyorum. Haluk leventi daha önce duymadım. Bir bakım dedim şarkıları tarkanin eline su bile dökemez. Sezen aksuyu dinledim ama yine başkanla yarışamaz. Sonra şahan gökbakar recep içerik karekteriymis 🤢🤮 cem yılmazı ise hiç beğenmem. Bu kiyas bence Tarkana büyük hakaret!
hoş geldin kardeşim. Haluk Levent kişilik bakımından sevilen birisidir. Ülkemizde birçok toplumsal olayda yapıcı faydası olmuş ve düşenin elinden tutmuştur. Güzel görüşün için teşekkür ederim ♥️
Yalan, dolan, palavra haberler bunlar. Sanırım KS Haluk Levent' e bir ödül verme niyeyinde. Kusura bakmayın ama Haluk Levent'in ne sanatı ne de kişiliği öyle takdire değer bir durumda değil. Verdiğiniz seçeneklere göre benim listem ; 1- Sezen Aksu 2- Tarkan 3- Cem Yılmaz 4- Haluk Levent.
Kendim bağımsız bir. liste yapacak olsam, hiç abartmıyorum, Haluk Levent ilk yüze dahi gi-re-mez.
Kaç kişiye sormuşlar da bu kararı almışlar acep? Kadınlar dan Sibel Can, Zara, Özge Öz pirnççi, şükran Ovalı. Erkekler den Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Şener Şen, Metin Akpınar. Gençlerden Kenan İmirzalıoğlu. Enler olfu benimkisi ama🙂
Hepsi biribirinden değerli insanlar. Yanlarında daha birçok isim sayılabilir. Bana göre sanatçı sadece yaptığı işte en iyisi demek değil işi ve gündelik hayatı ile topluma doğru örnek olan biridir. Haluk Levent i şarkılarından çok insanlara yardım yapması ile tanıyorum. Bu yüzden neden ilk sırada o yer aldı diye sorgulamam.
ben nostalji severim erol büyükburç erkin koray barış manço cem karaca üç hürel fusün önal şenay yeliz erol evgin ömür göksel daha yazarımda yer kalmaz