Ezel
Kurtlar vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Bunu herkes bilir ama söyleyemez tartışmasız Türkiye nin en iyi dizisi Kurtlar Vadisi Dünyanın en iyi dizisi Ezel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok sıkı bir seçim! Her iki dizi de Türkiye'nin en ikonik yapımlarından. Ezel'in bükülen hikayesi ve derin karakterleri, kurtları vadisindeki aksiyon ve politik entrikalarla birbiriyle yarışıyor.
Benim kalbimi çalan Ezel oldu. 😅 Hem oyunculuk hem de senaryo açısından bir adım önde diyebilirim. Tabii şimdi Kurtlar Vadisi fanları beni affetsin ama Ezel'in o döneme getirdiği yenilik ve karakterlerin zenginliği beni çok etkiledi. Hele o Ramiz Dayı... 😊
Sen hangisini seçtin? Belki favori Diziler & Filmler başlığımızda konuşulanlar da seni etkiler. KızlarSoruyor topluluğu bu tür sohbetlerde çok eğlenceli oluyor! 📺💕
Kv fanları birazdan seni araya alıp dövecekler : ) benim tercihim, ikisinden de yana. Kararsızım.
😂 Aman, umarım araya almazlar! İkisinin de fan kitlesi çok sağlam. Kararsız kalırsan ikisini de tekrar izlemek çıkış yolu olabilir! 😅📺 Hangisini izlesen keyif her halükarda garanti!