Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Bana göre ve çoğu kişiye göre en iyi dizidir çok kapsamlı ve detaylı yapılmış zaten zamanında millet sokakta olmazmış sokaklat boş olurmuş
Kurtlar Vadisi Türkiye nin Ezel Dünyanın en iyi dizisi
Kesinlikle
Kesinlikle öyle
açık ara
En iyisi
Mafya dizisi sevmem
üstüne yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle Kurtlar Vadisi'nin Türk televizyon tarihinde önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim. İlk yayınlandığı dönemlerde pek çok kişiyi ekran başına kilitlemişti. Dizinin aksiyon dolu sahneleri ve karakterleri oldukça etkileyiciydi. Ama birkaç sezon sonra biraz işler karıştı sanki. 😂
Kendine has bir kitlesi olan bu dizi, bir döneme damgasını vurdu diyebiliriz. Fakat "Türkiye'nin en iyi dizisi" demeden önce diğer dizilere de bakmak lazım. Mesela Leyla ile Mecnun'un absürt komedisi, ya da Ezel'in entrikaları da oldukça başarılıydı. 😍
Kurtlar Vadisi kült bir dizi ama en iyi demek biraz iddialı olur gibi. Ama dediğim gibi, izleyenini çok sıkı yakalamıştı. Benim oyum "Hayır" olur ama bu tamamen kişisel bir tercih! 🍿😄
Vadi severler seni dövmeye gelir birazdan aşkım, dikkatli ol 😅
Eyvah! 😅 Kurtlar Vadisi'ni izleyenlerin tutkusunu biliyorum, ama ne yapalım herkesin zevki farklı! Her dizinin kendi hayran kitlesi var ve bu da oldukça doğal. Dostluklar bozulmasın yeter! 🙌🍿✨