https://www.cnnturk.com/dunya/dunyaca-unlu-aktor-gerard-depardieu-turkiyede-balikci-teknesinde-yasayacak

Bu adamı bildim bileli sevmem. 2013'te falan François Hollande'ın Sosyalist Partisi Fransa'da iktidara gelince zenginlere vergi artırımı yapmıştı. Bu yüzden bu adam Rusya'ya kaçırdı malını ve Rus vatandaşı olmuştu bizzat Putin'in elinden. Şimdi ise maddi imkanlardan faydalanmak için Türkiye'yi övüyor. Nasıl olsa döviz kuru üzerinden Türkiye'de alım gücü yüksek oluyor. Türkiye'ye gelme nedeni ise malum, Putin ve Rusya'ya olan yaptırımlardan etkilenmek korkuyor. Yiyorsa TL üzerinden kazanıp yaşasın bakalım burada, o zaman Türkiye'yi övebiliyor mu.
Ne demişti atalarımız? Vatandaşı olmasak aslında çok eğlenceli ülke :)
Evet, vatandaşı olmasam ben de Türkiye'de yaşardım. Euro kazanıp bodrum sahillerinde yaşayacaksan Türkiye'den güzel ve ucuz ülke mi var? Eskiden Tayland vardı, bizim erkekler oraya çapkınlığa giderdi, son 3 yılda TL'de yaşanan değer kaybından sonra artık Tayland'lılar buraya gelir.
Altında başka bir sebep var, Fransız olan aktör Fransa'daki vergi sistemi yüzünden Fransız vatandaşlığından çıkmıştı, demek ki Türkiye ona daha cazip geldiği için öyle bir karar vermiş.
Türkiye'de yaşardım😀👍
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
14Cevap
Güzel ülke haklı filan da ne ise ya demicem bişi Rabia işareti demek 👍 şu an yaşadığım yerden memnunum, diğer illeri gezip görmek lazım fikrim yok.
Nasıl olsa yine buralar bizim olacak gelip şimdiden yerleştim diyor.. Lozan kalkacak imajı artık Avrupa'da bile moda oldu.
O da bir türlü karar veremedi. Gelsin görsün, bi şişe viski alınca uçuklar dudağı.
İlginç.. en son Rusya'yı seçmişti... Fransızlar bizi, bizde onları pek sevmeyiz.
Parası olan güzel yaşıyor. Yaşasın bakalım hep Arap gelecek değil.
Fransa'da fakirdir o. Euro burada çok değerli diye gelmek istemiştir ya da taş taş geçmiştir bizle.
filipinler.. tayland.. endonezya.. kamboçya gibi tropikal ülkeler varken hele yatım olacak ben Türkiyeye geleceğim neyse onun seçimi
Dövizle para kazanıyorsa geçinir sıkıntı olmaz 😉 rabi a da şaşırttı ne zaman reisci olmuş
Ülkede sadece turistler yaşayabiliyor..
Bu oburix ölmemişmiydi benmi karıştırıyorum
Ben Japonya'da yasamak istiyorum.
Beni de Evlatlık alsın. Benim gibi garibi sevindirir. Sevap işlemiş olur 😁 O kadar zengin adam
Bı o eksikti çünkü 😀
Euro 17 tl olmuş bence mantıklı bir hareket.
Parasının değerli olduğu her yer cennettir ona :D
Türkiye de yaşamazdım
Çok parası olana güzel bir ülke.
Ardahan-Artvin gitsin doğal yaşam görsün
İstanbul'da
Diyarbakır 😁😁
yine bodrum olurdu..
Oburiks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?