29 yaşındaki oyuncu Olivia Culpo, karla kaplı ormanın içinde bir jakuziye girerken verdiği pozlarla hayran bıraktı.Karla kaplı ormanda sıcak jakuzi içinde siyah bikinisiyle poz veren Amerika'nın eski tescilli güzeli, son Instagram gönderisine, 'Yaparsam kusura bakma' notunu düştü.Kırmızı mat ruj süren Culpo, sade bir makyaj ve ışıltılı tacıyla göz kamaştırdı.KIYAFETİ AÇIK DİYE UÇAĞA ALINMAMIŞTIGeçtiğimiz aylarda kız kardeşi Aurora Culpo ile seyahat eden ünlü modele, kıyafeti 'çok açık' olduğu için uçağa alınmadığı belirtilmişti. Kız kardeşinin belirttiğine göre, eski güzellik kraliçesine üstüne bir şey giymediği sürece uçağa alınmayacağı söylenmişti.
Sen böyle bir poz verebilir misin?
Cesaret işi
İstemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olivia Culpo'dan karla kaplı ormanda bikinili paylaşım! Yaptığı cesaret ister mi?
saçma sapan işler. aklıma marilyn monroe'nun vücudu daha pürüzsüz dursun diye buz dolu küvette beklediği geliyor. ideal kadın üşümez, acı duymaz, hoşnutsuz olmaz. ideal kadın aslında yaşamıyordur ve insan değildir. 21. yyda kendilerini düşürdükleri bu hal kepazelik.
Tabiki. Mesela ben güneşli havada bile üşüyorum bazen. Karlı havada bikiniyle nasıl üşümeden durmak olur ki? Hem bunu önce Kendall Jenner paylaştı sonra akım oldu
Anlamadığım şu madem çıplaklığı seviyorsunuz o ipleride çıkarın üstünüzden yani zaten belli heryerin oyunculuk böyle oluyor demekki cesurluk değil saçmalık
senin için bikiniyle tamamen soyunmak arasında fark yoktur. baskası içinde belki senin giyindiğinle açık olmanın hiç bir farkı yoktur. yani bu tamamen bizimle ilgili bir şey, kimseyi de ilgilendirmez
işte diyorum ki sen saçını kapatmazsın başkasına göre yeterince giyinik değilsindir. başkası da ferace giymiyor diye yeterince giyinik olmaz. ya da şort giymek başkasına göre açıktır gibi gibi. bu kişiyle alakalı bir şey bizi ilgilendirmez
Ha haa bak şimdi aynı fikirde olduk bende onu diyorum şov için soyunmak yani zaten emin ol ellerinden gelse o ipide giymeyecekler ki türkiye bürsürü ünlü var ünlü olmadan önce giymeyen sonra ünlenen
yanii evet:) boyle para kazanmaları da doğru değil elbette. bir sürü okumuş meslek sahıbı ınsan boş kalıyor. vasfı olmayan insanlar universitelere konuşmaya gidiyor. orası doğru :)