https://www.ntv.com.tr/yasam/hapis-cezasi-alancicis-kardeslerden-esra-ersoy13-yasindaymis-gibi-durmuyordu-boyu-benden-uzundu,4eL0dEcmaUGbOqIP9sBdcA

Bizim ülkemizde maalesef bu tür olaylarla çok sık karşılaşıyoruz, demek bunun içinde sapıklık var yoksa ne diye onüç yaşındaki bir çocukla beraber olmayı istesin, birde utanmadan sıkılmadan hiçte onüç yaşındaki gibi durmuyordu buda yaptığı iğrençliğin pişkinlik hali, bence bu gibi suçları işleyenlere daha fazla ceza verilmeli, çünkü bu istismarda bulunduğu insan belkide bu olayı bir ömür boyu unutmayacak ve insanlara tereddütle yaklaşacak, bu gibi isuçlar için hadım etme cezası gelmesi lazım beli bir nebzede olsun ibret olur.
Ne Var ki Bunda Sanki Erkek Taciz ediyor 13 yaşında birinden bahsediliyor Devlet farkındaysan Eğer o yaşta ergenlik cinsellik istek Dönemi Başlıyor Şimdi Erkek Tacizde bulunur ona hapis hatta idami hakeder ama bı kadının tacizinden ne olacak ak Snaki gelip Şey yapacak Ne Güzel Keşke bana gelse böyle istekli kız kadın seve seve Kabul ederim rahatlatıriz Devlet o kadar mal ki O kadar ahlaksızlık Tecavüzcü itler var onları serbest bırakır böyle şeylere takılır
Medyada binlerce saçma sapan haberleri olan 2 kız kardeş. Ankara Bilkent’ten mevzun olmuş iki kız kardeş çok yazık böyle insanları gündemde tutmak yanlış. Umarım cezası onanır.
Cevap
10Cevap
Ne diyeyim ki Kur'an kursunda 7 yaşında çocuğa tecavüz edilen bir ülkede çok doğal bir durum. Hem 13 yaşındaki birey mutlu olmuştur.
Kendi ağzıyla kendini ele vermiş. Bunlar nasıl ünlü olmuştu hatırlayamıyorum.
Dedikleri mantıklı gerçekten bunlarin birlikte olucak erkek varken neden 13 yaşındaki biriyle olsun ki
Kaşarlari tanımayan mi var. insanda biraz karakter olur. aranmasi çıktı içerde parmaklama oynasınlar
ayrica 13 yasindaymis gibi durmuyordu iri yari boyu benden uzundu demese kiza iftira atiyorlarmis diyecektim
Dur bakalim, daha neler gosterecek hayat
Kızın dediğine inanmıyorum
Mahkeme kararı çıkarsa 2 yıl yatar
evet tanıyorum..
gayet güzel bir ceza..
Allahümme ecirna min külli şerrin nisa. Amin...
Millet nasıl azacağını şaşmış
Tanımıyorum
Nasıl olsa yatmaz.
Tiplere bak hele. Her tarafları yapay.
Tanımıyorum
Motorun pistonu düşmüş
Tanımıyorum 🤔
Keşke tanımasaydık
Tanımıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?