Seray Kaya ve Onur Tuna'nın kucak pozu sosyal medyayı salladı.
İkilinin iddialı pozuna, ''Yandı buralar'', ''Yuh poza bak'' ve ''Çok yakışıyorsunuz'' gibi yorumlar yapıldı.Onur Tuna, şimdilerde Mahkum dizisinde Seray Kaya ile kamera karşısına geçiyor.Rol gereği veya fotoğraf çekimi içinde olsa rol arkadaşının kucağına oturur musun?
Soruyu cinsel olarak yorumlamayalım.
Normal
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seray Kaya, Onur Tuna'nın kucağına oturup poz verdi. Bu poz normal mi?
Onlara göre normal bizegöre değil. Bizim hayatımız çok farklı onlar göz önünde olmak için neler neler yapıyorlar bence bu poz çok normal diğerlerinin yanında. gündemde kalmak için popçular şu an soyunuyor bile. ses ve oyunculuk yok bazılarında cidden yani bir insan neden böyle yapmak ister ki işte cevabı da sırf gündem sırf daha çok konuşulmak için ön planda kalmak için mesela benim sevgilim böyle olsaydı kabullenemezdim demek ki onlara göre normal.
Normal değil. Hiç masum değil. Kesin cinsel dürtüler tetiklenir. İstenen arzulanan buysa, evet çok başarılı pozlar bunlar. Tahrik edici kesinlikle. Enfes… 🙈🤗😎
Normal bir kadın erkek marmaray'da birbirine sarılınca kadına o.. spu erkege p... nk derler namus bekçisi kesilirler ama Gülşen ve böyleleri oturdumu ya sanatçı ya da ünlü diye normal oluyor
Adi ustunde oyuncu onlar... Normal hayatta olmasi hos görüntü degil tabiki lakin oyuncular icin dizi film setinde olan diziye anlam ve heyecan katici pozlar cekebiliyorlar cokta abes ya da napmis bunlar demiyorum hatta herhangi bir ard niyet olgusuda olusturmuyor bende sadece iki basarili oyuncu ve sahane bir poz görüyorum hepsi bu