Son dakika! Şeyma Subaşı, mısırlı golcüsü Meedo ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti! Hız kesmeden yeni bir golcü arayışına çıkan Şeyma Subaşı'nın iddialara göre bu defa zengin ve siyahi bir golcüyle görüşme aşamasına gelmiş. Tabi Şeyma'nın transferlerinde şeyma golcülerine değil, golcüler Şeyma'ya ödeme yapmaktadır. Kendisine zam yapmış olabilir. (!) 🤣🤣🤣
Bu kadının bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri de bir çok kişinin hayal ettiği hayatı yaşıyor olması. Yaşayış tarzı kişiliği yaşadıkları vs ne kadar basitçe olsa da bunun yerinde olmak isteyen yüzbinler var. Kadin rahat yaşıyor ve hakkını veriyor. Yeni ilişkilerinde başarılar dilerim.
Yeter be kadın sal artık ya şu sosyal medyayı bırak artık zengin erkeklerin peşini. Burada böyle açıklama yaptı ama kim bilir olayın aslı nasıldı? Benii ilgilendirmiyor zaten umrumda da değil.
Kendisi sosyal medyanın önünde yaşıyor zaten. Ne alaka diyebilirsin "sevgilisini paylaşamaz mı" diyebilirsin ama Şeyma yazılarla veya konuşmalariyla da fazla detay veriyordu
İşte beni hiç okuyacak kadar hiç ilgilendirmedi. Bitmeye yüz tutmuş ilişkilerin detayların bilmemem bence kârım. İnsanları bukadar ilgilendirmesini ben anlayamıyorum.