Valla bana çok abartı geliyor ünlü şarkımız bu kombine 42 bin vereceğine dolabını yenilermis yani 😂😂😂 kumaşı altından herhall

Mesele hak edip etmemesi değil, ben Gucci, Prada, Chanel vs vs marka giyiyorum gösterişi. Çok yanlış tabi orası ayrı. Çok şükür bir kıyafete o kadar para verecek durumum olsa da o parayı vermektense gider normal bir şekilde alırım ihtiyacımı artanını barınaklara yardım yapardım.
O kombin 42 bin lirayı bırak 500 tl yi bile hak etmiyor. Ünlü oldukları için gitti yerde kazıklanıyorlar. Ben bu kıyafetlerin çakmasını bulup 250 tl ye kombinlerim. O 42 bin liranın üstüne 20 30 bin koyar araba alırım. :)
Ortada o kadar para edecek bir şey göremedim. Ama şaşırmadım da her zaman karşılaştığımız durumlar. Tuhaf karşılamıyorum. Konuşunca da iyilik sever yardımsever olurlar. Neyse çok yorum yapmayayım😊
Aşırı abartı. Maksimum 400 liralık kombin yapsam yetiyor. Evlenirsem, 4 bin liralık Sarar marka damatlık kombini yapma hayalim var. (Sarar, Eskişehirli giyim markası.)
Cevap
16Cevap
Kombini bana çok fazla 2000'lerin başlarını andırdı. Yani o pencereden bakarsak fena değil ama 42 bin lira da etmez yani😂
Hadisecim o paraya daha güzel bir kombin yapardım bu ne böyle olmamış ki
42 bin liralık kombin bu fotodakiyse gerçekten yazık. Para kimlerin elinde çer çöp oluyor vallahi.
Benim bir kombine vereceğim en fazla para 2bin falan olur. O da yani düğün davet varsa baştan aşağı abiye vs. olarak.
#Cassie
2 bin liraya ancak abiyeyi alırsın
Hak etmiyor. Hiç güzel bir kombin değil. Biz sıvı yağı taksitle alcaz bu gidişle, bunlar parayı kağıt parçası gibi görüyor 🤕
Devir tasarruf devri kombin mombin yok ne varsa onu giyiyoz
Bence hadiseyi sen yabancı değilsin diye kandırmışlar 😂😂 42 bin liralık bişey göremedim ben
Kadının parası var ki bir kombine 42 bin lira vermiş. Hak edip etmediği de kimseyi ilgilendirmez beğenmiş giymiş
Gereksiz yere pahalı kıyafetler giyip kendilerini ön plana çıkarmaya çalışmaları bana aşırı gereksiz, acınası ve israf gibi geliyor.
Yas gidiyor ne yapacagini sasirdi, 3 kulhüvallah 1 Elham Iyi gelir
Onun giydiği yırtık elbiseleri ben çöpe atıyorum 😎😉
Hadise Hande Erçel vs bitin artık bunların devri geçti yeter
bu oda hadisenin kendi odası mı acaba 🤔 eğer öyle ise benim yatağımdan ne farkı var bunun şimdi
Hiç haketmiyor bu ne ya pazardan almış gibi günah ya günah
Bu kombine 10 lira verirsem gece rahat uyuyamam. Yalnız saçı çok güzel olmuş dksjxdn
Bu kombini hiç beğenmemiştim, kullandığı ürünlerin tasarımı ve markası ön planda demek ki.
Şu kadını domuza benzeten tek kişi ben değilimdir umarım
#SelammGençlikk 🍀
Zevksizlikler ve renksizlikler de tartışılmaz.. #TubaSueda 🍀
bunlar bi slk aw ben bu kombini 300liraya yaparım o da en fazla, pazardan alınmış gibi duruyo pazardan alsam 100 e halledilir
o kadar paraya rağmen kötü giyinmek emek ister ve bunu başarmış hadise
Hadise için 42.000tl ne ki?
Ben 100tlye çok derim o 42000e uygun aramızdaki ince fark 😑
Kimi ay sonunu getiremez, kimi kombine 42 bin verir adaletin batsın dünya
O ne biçim kıyafet? Üstüne para verseler giymem.
Hadise oturdugu yerde paea kazaniyor
Pazardan alınmış gibi duruyor
Asla vermem ben bunu pazar da bile kombin yaparım ayrıca çokkk abartmışş
Hadisenin kendisi o kadar etmez mk 😂
Para çok olunca insan şaşırıyor işte napsın🤣🤣
😂😂demi zengin olmak da ayrı bir şey Allah'ım. Bize de bizedee
Bu dünya bizi kaldıramıyor zengin olsak kıyamet cano🤣🤣
Çok güzel bence hak ediyor
Gereksiz ya. Ben o kombine 200 tl bile vermem
Çok kötü be 200 tl anca veririm ben bunlara
Hak etmiyor zaten artık hadise de bitti bitiyor
1 kuruş bile harcamam
bu tip kombini 300-500 yaparım
Cok vasat yaa o taslar falan oooffff hadise offf
orada sen olsan sende alırdın
Kimse bir hadise değil o yüzden hakediyor.
Bedava olsa yine gidiyilmez
Parayı neye verdiğini hala bulamadım
Ben Para Vermem Bedava Alırım
Ona para mi bu kombin
Bu kıyafete çok fazla miktar.
1 cent etmez
Sadece korse super
hadiseyi görmekten sıkıldım ilkokuldan beri
Para yanlış ellerde
Kombin güzel.
Para verseler giymem
Zengin onlar knk