Amerıkada acilde girsende serum taktırmak 12 bin dolar!! Onun için diyeceğim oki doktor hemşireler bakıcılar hastanelerimiz kıymetli…🌸🌸🌺🌺— Demet Akalin (@DemetAkalin) March 4, 2022

Amerıkada acilde girsende serum taktırmak 12 bin dolar!! Onun için diyeceğim oki doktor hemşireler bakıcılar hastanelerimiz kıymetli…🌸🌸🌺🌺— Demet Akalin (@DemetAkalin) March 4, 2022
Doktor ve hemşirelerimize teşekkür ederim ama şu kadına kılım her türlü kilim. Demet Akalın akalın kadar antipatik tip var mı başka Ha birde Nihat Doğan var
haklı mesele ülkemizi övmeye gelince herkes tefe koyuyor halbuki övülmesi gereken çok şey var ekonomi harici ama insanalr övünce sen tayyipcisin diyor ulan ne alaka ben vatanımı seviyorum ayrıca sanane kardesım tayyipcıysem tayyıpcıyım diyemiyor kimsede
Tayyibin beslemesi saray soytarilarinin işi bu. Ülkede her şey çok güzel, hayat ucuz diyip, saraya yandaslik yapmanin kendilerince çaktırmadan yolunu yapıyorlar.
Biz sala*ğız hiç anlamadık demet.
Amerika'da pahalı diyordu haberlerde🤗
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
15Cevap
Hiç bilmiyorum, belki de sigortayla alakalıdır
onları sigortadan düşüyolar ama halk öyle bi para ödemiyo diye biliyorum. eksik biliyo da olabilirim ama Demet muhterem hanımefendi de biraz eksik söylemiş:d
Yalan... bu yalaka yandaşlar ülkedekilerin krizi görmesini engellemek için dünyayı batirmanin gayreti içindeler... bu erkek tipli kadına serum vursan ne olur...
Kadın haklı Türkiye de şartlar o kadar iyi ki her yıl yüzlerce Amerikalı Türkiye'ye taşınıyor hatta Amerika da adam doktorluğu bırakıp Türkiye de bulaşıkcı oluyor o kadar Türkiye'nin şartları.
Ya hayatımda bunun kadar gereksiz bir insan görmedim
Ab-ı hayat iksiridir o ya 😂😂 ahsh keyifli günler..
Kuyruklu yalan acilde hiç bir para talep edilmiyor kanunen akrabam var. bu kadının amacı ne anlamadım.
Oha serumun içinde ne var acaba.
Doğru değildir. Doğru olsa bilene bilmediğimiz başka bir şey var.
Sadece bunun için şükür edebiliriz haklıdır.. peki alım gücü, sosyo ekonomik durumlar için, hayat standartı için ne yapmalıyız?
O kadinin dediklerinin 9 u yalan 1 supheli galeye alinacak biri deil😂
Demet abla diyorsa doğrudur. Zaten bize gelişi 5000 dolar tuzlu suyun.
Demet Akalın'ın Allah birdir dediğinden başka bir şeyine inanmam..
Saglik sektoru avrupada maalesef ki berbat. Disiniz ağrisa en az 3 ay sonra tedavi gorebilirsiniz
Öyle vir şey yok ama siz bilirsiniz😇
Sağlık sigortası olmayanadir o sağlık sigortasıda zorunlu zaten bı nevi ceza gibi bir şey
Ya Bi git yalaka gitme taktırma o zaman serumu da yalaka topluluğu böyle canım insanları da ünlü yapıp da para kazandırıyor bu toplum işte
yalan söyleyecek değil. sigortan yoksa abd de ölürsün
Başka yeri ile uydurma diye buna derim işte.
Sigorta yoksa çok pahalı oluyor doğru olabilir.
Sanmıyorum doğru değildir
Bencede değil ya ikiyor 120 dolr
atıyor..
çok sağlam atıyor hem de..
Yalandır bence
Dilin kemiği yok..
abu insan hasta olmaya korkacak
Yalan
Serumla mı besleniyoruz sanki.
gerçek mi
Oha.
Yalaka bunları var yaa çöpe atacaksın