Bu kızı bilmem kaç sene öncesinden beri biliyorum ve hep vardı bu tür eleştiriler fakat şu an ki hali cidden normal görülemeyecek kadar zayıf... Normal falan değil bu yani, anoreksik ya da bulimik fakat ikisini de asla kabul etmiyor, kendi mutluysa kimseye laf düşmez fakat gerçekten korkunç görünüyor. Bu şekilde mutluysa da zaten psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum, gayet yiyip içen birisi çünkü çok sağlıklı besleniyor, aşırı spor yapıyor falan ama yine de bunlarla oluşacak bir zayıflık değil bu...
İnsan kendini nasıl görmek istiyorsa öyle görsün veya kalsın onun hayatı onun seçimleri geçen aylarda göğüslerini aldırdı mesela onun seçimi onun bedeni evet zayıf ama sağlığı yerinde kadının sporunu yapıyor sağlıklı besleniyor bu güzel bir şey :) yargılamaya, eleştirmeye girmeyin lütfen sevmiyorsanız bile kadını saygı duyun derim anormalmiş gibi bakmayın, insanlarımız eleştirmeye yargılamaya o kadar meraklı ki biraz törpüleyin bence :)
Kötü duruyor mu evet duruyor. Ama insanın fiziki özelliklerinin yargılanması durumu daha kötü. Kız bu kiloda bile olsa ne yaptıysa artık fenomen olmuş. Tabii böyle olunca eleştiri olacak, göz önünde olmanın bir getirisi de bu. Fakat insanları fiziksel özellikleri ile yargılamamayı savunuyorum yine de.
Anoreksiya gibi olmuş Hastadır bu Bu zayıflık iyi değil Organların gücü yok Hasta olsa kurtaramaz üşütse on beş gün yatar bu kız Çok yanlış bir durum Bunun normal olan bı yani yok Kemikleri sayılıyor Yazık Aç kaldı sanırım
Cok asiri zayiflamis. Guzellesmek yerine tam tersi cirkinlesmis. Kadinlar sunu bilmeli. Asiri zayiflik hem sagliksiz, hemde cirkin olmak demektir. Ne kadar zayif olursam, o kadar guzel olurum diye dusunmeyin. Ikincisi su kiza birisi ekmek versin 🙂
Benim de 43 kilo olunca elalemin cok zayifsin yaaa temali laflari vardi kiminin hayaliydi zayif olmak ama benim degildi... kilo almak icin baya sagliksiz beslendim Şu an reflu sorunlarim var... yani bu aklina gelen her seyi fiitreden soyleyen insanlar yuzunden sagligimdan oldum... o yuzden bu kilo alma verme muhabbetlerine sinirleniyorum... sizene zayif bulmam ya da kilolu bulman ne haddine
Yav neresi iyi görünüyor sacmala Yani sen hala önemli olan saygi sevgi yok efendim ot bok önemli kafasindasin. Kadinin yüz güzelliğini bile aramaz çoğu erkek ama fizik görünümü kesinlikle kadini kadin yapan en önemli unsurlardan biridir çünkü cinselliği çağrıştıran faktörler arasinda kadinin anatomi yapisi her zaman baş roldedir dolayısıyla sevgi saygi sadakat ön görüşünün tetikleyicisi dir anatomi bunu unutmayin aksini iddia eden kim varsa prof dahil maval okuyordur
Bence de normal değil aşırı zayıf ama insanlara bu şekilde yüklenmek bana doğru gelmiyo aşırı zayıf aşırı kilolu vs diye diye insanlarda psikolojik sorunlar ortaya çıkıyor ne gerek var ki sağlığı için kilo alması gerekiyorsa bunu o da biliyodur zaten kan değeri vs ona anlatıyodur
kızın göğüs kemiği çıkmış baya aşırı biraz hani alması lazım bence ben onun yerine olsam biraz kilo alırdım hiç değilse sağlık açısından da kötü çünkü aşırı zayıflıklıkta sağlıklı değil obez gibi
çok zayıf hatta zayıf ötesi ama bu onun seçimi bir şey diyemeyiz ama şöyle bir artısı var mezara konulduğunda çürümesi normal bir insana göre 2 katı daha uzun bir süre olacak hatta böyle insanların hiç çürümediği olmuştur mumyalaşma yüzünden
Doğal hali olsa asla yorum yapmam ama birtakım cihazlara falan girerek kendi kendini bu hale geliyor anladığım kadarıyla. bilinçli yaptığı bir şey yani. Sağlıklı da durmuyor ayrıca
Normal mi? :o bence bir goz doktoruna gorun canim cunku hic ama hic normal degil anoreksi resmen bu ve bu zayifligin ovulmesi hic ama hic dogru degil cok kotu ornek genc kizlara.
Bu ne ne maşallah boyda var bildiğin haşi ( japon yemek çubuğu ) yüz güzelliği de yok ayrıca bunu fenomen yapanın aklına şaşıyorum. İlk defa adını duydum gördüm şimdi
Belki hastaligi olabilir. Ama hastalik degilde kendi istegiyle zayifliyorsa cok kotu gozukuyor kimse de demiyor mu az kilo al diye. Cevresi yok mu bu kizin.
Kotu tabi bu ne. Bunu bi insan nasil. takip edip begenirki. Neyse sasirmiyorum ulkemizdeki insanlar b*kun pesinden gitmeyi sever.. yoksa bu ulke bu hale gelmezdi
Aneroksi hastası gibi görünüyor ben curvy body yani balık etli kadınların slave olarak bana itaat etmesini daha çok seviyorum tabi zevkler tartışılmaz orası ayrı ✋
Kilo güzellemelerinden bıktım. Kendi vücudu kime ne dediğiniz kadın muhtemelen yeme bozukluğuna sahip. Ne obezite ne de bu kadar zayıflık sağlıklı bi şey. Bedenle barışık olmayı yanlış anlamış çoğu.