Onlar açlıktan mi ölmüş!! Ya evi olmayıp bir kuru ekmeğe muhtaç olanlar!! bakıyorum da sanat camiasına, konu kendileri olunca sesleri bir hayli gür çıkmaya başlıyor nankörler başka bir şey değil istisnalar hariç
muzik yaparak degil de baska seyler yaparak burada detaya girmeyeyim simdi para kazananlardan biri kendisi gibi cok var muzik yapmanin disinda baska seyler yaparak unlu olan yuksek miktarda para kazanan hic haketmedigi halde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onlar açlıktan mi ölmüş!!
Ya evi olmayıp bir kuru ekmeğe muhtaç olanlar!! bakıyorum da sanat camiasına, konu kendileri olunca sesleri bir hayli gür çıkmaya başlıyor nankörler başka bir şey değil istisnalar hariç
😂😂 yazık ya acıdım erzak yardımı yapsınlar bari pardon ya da villalarından birini bozdursun zahmet olmazsa
Yasaklar kalkıyor bu yasak neden kalkmıyor insanlar sinemaya neden gidebiliyor o zaman saçmalık
Bunu bende anlamıyorum. Yasaklar kalkıyor ama mekanlara yasak devam ediyor. Ne tuhaf bir mantık bu.
toplum rahatsız oluyorsa yasak doğrudur. yüksek sesle çalmasalarda olur. kimse karışmaz.
neden acliktan olsunler kiasil acliktan olenler asgari ucretle calisip ailesini gecindirmek zorunda olanlardir
gercekten su dunyada adalet yok haketmedigi halde layik olmadigi halde cok yuksek miktarda olcusuz para kazananlarin sesleri daha cok cikiyor rezalet
muzik yaparak degil de baska seyler yaparak burada detaya girmeyeyim simdi para kazananlardan biri kendisi gibi cok var muzik yapmanin disinda baska seyler yaparak unlu olan yuksek miktarda para kazanan hic haketmedigi halde
bunun nesini begenip de dinliyorlar anlamakta zorlaniyorum hep ayni ritmler ayni muzikler kafa utuleyen
akpli müzisyenlere bişey olmaz onların arkasında erdoğan var canım
Bence haklı açılmalı normalleşmede
Yediklerine saysınlar
Kimseyi rahatsz etmediği sürece boş işler bence de
Bu kadında hep aç
Zaten tayyibin istedigi de bu.
Haksız sayılmaz
Ne felaketiymiş bu kadar
Evet Haklı Tabikide
Haklı bence.