Büyük aşkıydı Arda’nın Yıldız. Ama bir kusuru vardı Arda’nın insanlara çok kolay güvenirdi🥲

Olmaz ama çok sevene çok zor.. Gitmek istemezdin ama gidiyorsun işte çünkü kaldığın her dakika kendine ayıp ediyorsun gururuna dokunuyor
Benim hep savunduğum bir şey var her insan ikinvi şansı hak eder. Çevremde gördüklerimde hep böyle oldu. O kişiler isterse her şey iyi olabilir istemezse olmaz.
Cevap
12Cevap
eyvah kızım büyüdü eyvah babam altay ve ece haluk bilginer sedat nergis kumbasar berna uğur kıvılcım latifeydi gönül dominant teyzede zeyno gönenç yani şebnem dönmezde vardı susam sokağının tahsin ustasıda vardı alp öyken
Olmus bitmis seneler gecmis neyin reklami primi yaa bu kadar ucuzluk biraz avam oluyor artık
Aldatanı affeden benim gözümde ger*zekalının tekidir kimse kusura bakmasın teşekkür görüşürüz :)
Ah be Arda kendini bitirdin ama inşallah küllerinden yeniden doğarsın. Aldatma konusuna gelince yani büyük konuşmamak gerek ama afffı olmaz
Aldatılıp barışan eşler de var, affı olup olmadığı kişilere göre değişir.
Affı olmaz.
Olmaz da, neden Arda Kural gündem oldu şimdi de yani bende aldatıldım ne var bunda jsjdf
Sürekli bunu görür oldum.
Aldatmayı bir kez affederseniz bi daha aldatır, tecrübeyle sabit. Aldatma karaktersizlik belirtisidir bi kez yapan hep yapar
Selam canım🌹
Ezel izliyorum Arda Ömer🥺 üzücü tabii. İhanetin affı olmaz.
Yıldız'ı anlamıyorum nasıl aldatır hu adamı
Affı olur mu bence olmaz
Prim peşindeler eski aşklarını bile kullanıyorlar işte bu kadar ucuzlar
Olur bence insan her gün pilav yiyemez ki ara sıra sıkılıp salata ya da biftek de yemeli 🙃🙃
Aldatma cinsel yoldan mi manevi olarak mi acaba
Aldatmanın affı olmaz
Ünlüler beni ilgilendirmez
Affı olmaz
çok kötü bir durum..
arda iyi çocuktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?