https://www.mynet.com/cinsiyet-degistirmek-icin-ameliyat-bekledigi-iddia-edilen-senem-kuyucuoglu-ndan-seren-serengil-e-kadin-olmaktan-gurur-duyuyorum-389405-mymagazin

Ben kadın olarak halimden memnunum. Avantaj konusuna gelirsek her iki cinsiyetin de üzerinde baskı oluyor tabii ki. Bazı konularda kadınlar avantajlıyken bazı konulwrda da erkekler avantajlı. Bir de toplum yüzünden ayrıştırılan farklar var.
Kadın olmak daha avantajlı çünkü erkekler kendilerini hep fena uyanık kadınlar kullanılır gibi görseler de tüm kadınlar olarak saf ayağına erkekleri kullanıyoruz ama kendileri bizi kullandıklarını sanıyorlar ve bu çok iyi değil mii ya seks yapınca kadını kullandıklarını sanıyorlar ama onu yapana kadar kadın için neler yaptıklarını görmüyorlar bile 😂😂😂
uzun bir aradan sonra merhabalar öncelikle... Seren Serengil değil kadın olarak insan olarak dünyaya ne gibi bir katkısı varmış diye insanın sorası geliyor. Popülist kültürü kullanarak insanları sürekli manipüle ederek para kazanan bir yaşam formu :) Senem Kuyucuoğlu durumu için de kişi kendini nasıl kendisi gibi hissediyorsa öyle yaşasın bence.
merhaba hoş geldiniz :)
Cevap
1Cevap
Sağlıklı, şanslı ve imkanları olarak yaşamak önemli kadın erkek fark etmiyor.. Ne erkek var keşke jkadın olsaydım iyi bir koca bulur yaşardım der.
Seren serengil gerçekten iyi değil kimse sataşacağını bilmiyor bazen
Kadınlar keşke erkek olaydım diyor erkeklerde kadın olsaydım zengin koca bulurdum diyor😂
Seren serengil kendine niye bakmıyor?
İkisinin de avantajı var
Nee?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?