Dişi olmak kolay aslında sadece objelerden ibaret.. ama önemli olan bunlardan sıyrıldığında tüm benliğinle yere nasıl sağlam bastığındır ve bu da sadece kadınlık göstergesidir.. o yüzden kadınlık bambaşka bir şey lütfen bunun kıymetini bilelim!!

Dişi olmak kolay aslında sadece objelerden ibaret.. ama önemli olan bunlardan sıyrıldığında tüm benliğinle yere nasıl sağlam bastığındır ve bu da sadece kadınlık göstergesidir.. o yüzden kadınlık bambaşka bir şey lütfen bunun kıymetini bilelim!!

Neden dişiliği kadınlıktan ayırıyoruz ki?
Erkekler erilliği ayırıyorlar mı? Hayır.
Kadından neden doğasında var olan, varlığının temelini ve amacını oluşturan bir özellikten vazgeçmesi isteniyor?
Rahatça onun vazgeçtiği dişiliğini sömürüp kullanabilmek için.
Sık duyarsınız kadınlardan KULLANILDIM ifadesini. İşte o kullanılan şey sadece kadının dişiliğidir bazı erkekler tarafından.
Bu coğrafyada milyonlarca kadın var dişiliğini hissedemediği ve olması gerektiği gibi yaşayamadığı için mutsuz olan.
Önce biz kadınlar kendimizi her halimizle kabul edip sevelim ki insan tacirlerinin ağlarına ve tuzaklarına düşmeyelim.
Önemli olan kadının kendini sevmesi dik duruşu ayağını yere sağlam bakması gadası
teşekkür ederim
Kadınlık daha ön plandadır bence
Cevap
5Cevap
Evet dişilik bambaşka bir şey ama kadınlık sağlam bir karakter ister 👍
Ben yine de dişilik diyorum
Haddimi bileyim
İnsan olmak
2side.
kadın
Aynı şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?