Magazin Beren Saat, yeni saç modeliyle Bihter Ziyagil rolüne dönmemiş mi😍? BaşaramadıkAbisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bayıldım çok güzel olmuş yeni saç modeli. Bihter’i anımsatıyor bana, sizce? Beren Saat, yeni saç modeliyle Bihter Ziyagil rolüne dönmemiş mi😍? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Bence Bihter'e benzememiş ya hatta alakası yok. 0 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Yeni saç modeli yakışmamış bence daha yaşlı gösteriyor. 1 0 Yorumla
dusunte Takip Et Xper 5 Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Bu kadından 73737 tane tanıyorum ya güzel. Muzel deği 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hangisi yeni anlamadım ki dksjs Yine de kadın her türlü güzel. 0 0 Yorumla
Mesajyok Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayır bihterin saçı boyalı değildi siyah ve son bölümlerde arada beyazlar vardı. Ama yakışmış çünkü güzel 0 0 Yorumla
gnsrdv Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bihterden çok hatırla sevgili dizisindeki Yasemin karakterine dönmüş 1 0 Yorumla
bidebayilistiyosan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bu kadın nasıl bu kadar güzel kalıyor yaaaaaaaDelircemmmÇok yakışmış çok 0 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Ya çok güzel olmuş kadını çok seviyorum 0 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok yakışmış bereni daha güzel göstermiş 0 0 Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl bihterler ölmez sadece şekil değiştirir :D 0 0 Yorumla
feyziiihüsnü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Evet kendine bakmaya başlamış güzelleşmiş yine 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet o zaten bihter 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Hayır alakası yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence Bihter'e benzememiş ya hatta alakası yok.
Yeni saç modeli yakışmamış bence daha yaşlı gösteriyor.
Bu kadından 73737 tane tanıyorum ya güzel. Muzel deği
Hangisi yeni anlamadım ki dksjs Yine de kadın her türlü güzel.
Hayır bihterin saçı boyalı değildi siyah ve son bölümlerde arada beyazlar vardı. Ama yakışmış çünkü güzel
Bihterden çok hatırla sevgili dizisindeki Yasemin karakterine dönmüş
Bu kadın nasıl bu kadar güzel kalıyor yaaaaaaa
Delircemmm
Çok yakışmış çok
Hayır benzemiyor bence
Ya çok güzel olmuş kadını çok seviyorum
Bencede farklılık olmuş
Rolden çıkamamış ama güzel
İçiyorum bırak.
S**lak mısın cemile?
Çok güzel kadın ya vallahi
Çok yakışmış bereni daha güzel göstermiş