Hülya Avşar "Instagram hesabında bütün gün vakit geçiren biri bana göre değil" dedi. Oyuncu Buket Dedeoğlu Avşar'a destek verdi. Sizce haklılar mı? Neden sadece erkek Instagram hesabı olan! erkekle kadının farkı nedir?
Hülya Avşar "Instagram hesabı olan erkekle evlenilmez" dedi, neden sadece erkek?
Açıkçası benim hesabım yok. Yok derken KS için açtım bir tane daha tek bir kez hesabıma girmedim. Bana gereksiz boş geliyor. Hedefsiz, amaçsız, gereksiz. Şunu da söylemek isterim bu düşüncelerim şahsıma. Severek kullananlar vardır tabiki. Buda çok normal. Sadece ben kayıp olarak görmüyorum.
bu sanatçıyı yeni öğrendim hanımefendi sinemaları ve ses sanatçısı olan bir sanatçı ama neden bunu söyledi fikir yürütemedim ne düşündü bilmiyorum benimde ınstagram hesabım var ama tüm günümü orada geçirmiyorum bu sanatçı bayanın bunu genellemesi bence yersiz olmuş biraz kalp kırıcı olmuş
Yemiş yutmuş bütün çıkarmış, gelmiş durum kasıyor! Oyunda biliyoruz, zengin herif bulup yaslanmasını da iyi bilir, spor salonunda gözüne kestirdiği ile otoparkta takılmasını da…
hic tartismaya girmek istemiyorum ama kadinlarin her zaman yalan soyledigi o kadar asikar ki yeni tanistaklarina hayatimda en falza 3 kisi oldu yalanindan tut kendisine ihanet etmesi icin arkadasiyla anlasana kadar, bu dunyada kadinlar kadar sinsi insanlar gormedim, ve hic guvenilir degiller