Hülya Avşar ve Buket Dereoğlu, bir magazin programında verdikleri röportajda Instagram hesabı olan adam bana göre değil Instagram kullanan bir erkekle evlenilmez dediler. Erkekler sosyal medyayı çapkınlık yapmak için mi kullanıyor?
Hülya Avşar, "Instagram hesabı olan adamla evlenilmez" dedi. Erkekler sosyal medyayı çapkınlık için mi kullanıyor?
İnstagram hesabım var akraba dolu. Spor, kedi, karikatür, hayvanlar, filmler, siyaset, dizi, geyik sayfaları dolu. Tam tersi de olabilirdi karı kız eğlence mekan sayfaları da dolu olabilirdi kime ne. Bekarım istediğimi yaparım diye de düşünebilirdim. Başkaları da öyle düşünebilirdi. Evlenmezlerse evlenmesinler lafa bak kafayı yemiş bunlar
Saygı değer hülya hanım. Eğer dediklerinizin arkasında iseniz instagram kullanmayan delikanlı ve son derece sağdık birini buldum. Ilgilenirseniz resmi bu!
Ben kullanmıyorum ama isteyen kullanır çok saçma bir düşünce o zaman kullanan kadınla da evlenilmez desin cinsiyetçilik yapmadan tamamen saçmalamış zaten işi gücü saçmalamak..