Evlenmeden önce ortak mülk almak orta gelirliler hatta bazı yüksek gelirliler için bile risk taşıyor ama dünyaca ünlü 2 oyuncudan bahsedoyoruz. Yani 2 milyonerden :d Biz işte kendi bütçemizin müsade ettiği açıdan bakıyoruz hayata ve olanlara😂
Onların kültürleri ahlakları vb herşeyi farklı çook fazla yabancı arkadşaım oldu biri evli değildi aybı duşta vanyo yapıyordular 3 yıl sonrada evlendiler 😊 Yani türk kızı değil veya türk erkeği değil onlar yabancıların aşkı bile farklı yaşadım sade tirip yok rahat vir ilişki ilişkiyi yıpratan çok az yabancı gördüm yani onlar ciddi düşünüyor demmeki eğer olmazsa 1 ev satarlar para bölüşülür 😐 bugadar
Kardeş sen bu insanları kendi büyümüş olduğun çevreye göre yargılıyorsun, orada insanlar evlenmeden de senelerce birlikte olabiliyor, beraber ölebiliyorlar o yüzden aklımızın ermediği şeylere yorum yaparken dikkat etmeliyiz
TR dışında bütün ülkelerde mantıklı. Adamlar zaten birbirlerini tanımak için her türlü yolu deniyorlar, evlendikten sonra ortak mülkü alsalar ne olur almasalar ne olur.
Kendi tercihleri, bende büyük ihtimal business islerine girerdim veya ortak satin alima girerdim. Is olsada olmasada beraber buda hayata arti olarak ileriye yönelik tecrübe katiyor.
ya asdfsdi isteseler tek başlarına da alırlardı zor bir şey değil ikisi de para sıçıyorlar ama birlikte yaşamak için ortak almışlardır parası olan için mantıklı
Evlilik sadece eski kültürden gelen kadın ve erkekleri güvenceye alan yasal sistemdir. Yani zaten evli gibi olmuşsa insanlar birbirlerine guvenmislerse arabada alirlar evde alirlar. Evlilik sadece formalite.
Zaten benim veya senin fikrinde olan cok kisi vardir ama ben sana o zaman kusura bakmada oyuncu görmemissin tabirinde bullunmam ve ileriye yönelik umarim birinin farkli fikri oldugunda bu tarz konusmassin, hos birsey degil.
Hayir ben senin yorumun altina kendi fikrimi belirttim "kusura bakma o zaman oyuncu görmemissindir" tabiri kulanan sensin, bende sana sadece diyorumki bu dünyada herkesin zikri ve fikri farkli, birbirmize saygi duyup fikrimizi tolere etmemiz lazim, sende yinede begenmedigini belirteblirsin ama konusma sekli önemli, sana sadece ileriye yönelik bu tarz konusmanin dogru olmadigini belirttim.