Olan Makbuleye oldu bana göre. Ve suçlular mert ve sude. arkadaşınız ikinci kadın/ erkek olsa siz söylemez misiniz gidip ona? Kamera arkasında söyleyen Nisa ve ögeday zaten kamera önüne taşıyan nisayı geçmişinden vurmaya çalışarak tehdit eden ögedayın önünde küçük düşürmeye çalışan Mert. Nisa ve ögedayın niyetini samimi bulan sude. Anlat diye ısrar eden sude. Sonra keşke söylemeseydin diyen sude. Daha sonra keşke önceden söyleseydin diyen yine sude. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Nisa Ögeday
Sude Mert
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nisa 27 yıllık ömrüm de gördüğüm en itici insan olabilir. Mert haklı
evet şımarığın biri olabilir ama ortada bi aldatma durumu söz konusu. söylemekte çok haklı bence.
Söylersin biter gider. Kendi özel hayatından konu açılınca şebeğe dönüyor ama ona ne demeli? Ayrıca böyle bir durum da söylemenin bile usulü vardır. Siz kimsiniz de adamı bu kadar sorguluyorsunuz. Mert iyi bile dayandı. Ya ben nisanın kadraja girdiği saniye kanal değiştiren biriyim bana o kızla ilgili bir şey yazma, geriliyorum😃 ve olaya baştan sona hakimim. Mert'in yaptığı tasvip etmiyorum ama biri benim özelimi bu kadar irdelese kötü şeyler olurdu şahsen.
katılmıyorum ben de hakimim. kameralar önüne getiren mertti zaten. anlat diye ısrar eden de sudeydi. anlatmasaydın diyen yine sudeydi. sonra daha önce anlatsaydın diyen yine sudeydi. mertin ergenler gibi biz daha çok seviyoruz hesabı kendini ögedayla kıyaslaması da çok ergence.
Aynı konuyu konuştuğumuza eminiz demi?😂
Bak sana şunu söyleyeyim, Mert'in yerinde olmuş olsam ne olurdu biliyor musun, Ogeday'a 2. ci kelimesinden sonra dümdüz girişirdim. Mert gene olgun adam sakin kalabildi. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama bakış açın bana çok ters. Herkes haddini bilmeli. Sen gerekeni söyledin bitti gitti.
aynı şeyi izledik. senden 2 yaş küçüğüm. gelip hesap sormasa bunlara maruz kalmazdı zaten. ki ögedayla sude zaten arkadaş istediğini der yani, ki dedikleri sonuna kadar doğru. nisayla mert sürekli beraberlerdi yarışmadan önce istanbullu sevgiliyle beraberlerdi. aldatmış işte. eğer sude olmasaydı sen haklısın sanane ama aldatılan da oradan biri değil mi söylemeleri kadar doğal bir şey yok.
Ya sudeye söylemelerine bir şey diyen yok, hatta söylemeleri lazım. orada bir anlaşalım okey mi?😅
Benim demek istediğim Ogeday elini arkaya atarak hesap sorar gibi konuşacak, buda yetmez gibi üstüne vazife olmayan konularda adama hesap sormasına kızıyorum. Bence direkt olarak orada kavga sebebi. Bak iddaa ediyorum bunu sokakta 10 kişiye yap 9'unun sonucu kavga olur. Gerildim gece gece iyi geceler 🤣🤣
Bi bitmek Bilmedi şu saçma Ötesi Survivor da Acunu Zaten oldum olası hiç sevmiyorum Kapatılmalı bu yarışma
çok gitmez merak etme. bu sene ya da seneye sondur muhtemelen. takım aldığı için odaklanamıyor.
İnşallah Biter ya Bu Yarışmayi sevmediğim nedeni Oraya gidenler Kendilerini bi halt sanıp o onunla bununla kavga ediyor Küfürler kavga Bı arada Böyle de Cahillik olmaz Aptallar Kendilerini küçük duruma düşürüyorlar birde Ahlaksızlik Çok Kızlar sevinince oyunu kazanınca birbirlerine kucağa atlama falan yuh diyorum yanu acunun eşi Eski eşi Şeyma Subaşı or bi farkı yok zaten Instagram paylaşımlarına baktiysan neden dediğimi böyle anlarsın
ben böyle düşünmüyorum yani nedenlerine katılmıyorum. bitmesinin sebebi çok tekrara düştü artık. orası bi reality zaten kavgalar çok normal. hatta yurt dışındakileri kıyaslayınca buradaki çok masum orada birbirlerinin kolunu bacağını kırıyorlar kasıtlı. şeyma subaşı zaten bomboş biri. kızına üzülüyorum.
Kavga Başta Çok Yanlış Sizi kaç milyon insan izliyor görüyor yani bunları bile bile Ana bacı sövmek Nasıl Bir Şeref yoksunluğu tamam gerginsiniz stres var anlıyorum Ama tutmayı da kendini bilmeli insan akıllı olan konuşarak anlaşır Kavga etmek insanlık dışıdır Şeyma Aynen tam kasar biri Birisi tecavüz etse neden uğradığı belli olur zaten çünkü kendi sürünüyor yazık kızıni da Ahlaksızlığa yönlendiriyor keşke kızı annesi gibi olmasa
kimse tecavüzü hak etmez öyle deme yine de. kendi ablası bile onu desteklemiyor zaten, soğuklar. orasının amacı o zaten. o tip insanlar eleniyor bir yerden sonra. açlık ve çoğu lükslerinden mahrumlar. amaç o. eğer bunlar pisi pisi yarışsalar izlenmez zaten ve oy almazlar. bak mert iki kadını aynı anda idare ediyor mesela insanlar alfa ilan ettiler.
Haklısın Tabiki Hiçbir Kız Kadın Asla ve asla böyle pislikligi tecavüzü Hak etmez Ama Mahrem Yerlerini Orasını burasını aşırı açanlar hakediyor Şimdi uyarıyorsun Yanlış bu yaptığın diyince yok sananeymis özgürüz Çağdaş ülkeyiz iyi o zaman Sonra Namus elden gidince zirlarlar Ahlakı olan kimse Nin uğramaya hakkı Yoktur evet
biz çağdaş bi ülke değiliz. bu arada bu açık giyinme aşkı inan bizim zihnimizde erkeği tahrik etmek için oluşmuyor. kadın diğer kadınlar için giyinir, onlardan daha üstün olmak ister bu konuda. ha erkek için yapan var mıdır vardır ama genel olarak durumumuz bu. ben de giymek istiyorum bazen ama tercihim türkiye olmuyor ve paylaşmıyorum. insanların resimlerime bakarak hoş olmayan şeyler yapmasını istemem.
Ben Açık giyinmeye kızmıyorum Aslında Benim Kızdığım Aşırıya Kaçanlara kızıyorum Şimdi Saçını açarsın Tamam bu Normal kolların açık tamam normal bacak da çok kısa şort giymezsin normal ama mini etek mini şort bunları geçtim şimdi Ahlaksızligin Zirvesini Yasayan reziller var ki göğüslerin apaçık meydanda Giyiniyorlar tövbe tövbe Bu kadar da açıklık olmaz be Mahrem Yerleri açmadan açık giyinilebilir Çağdas lafina geleyim buni ben demiyorum Ahlaksızlik dan zevk alanlar söylüyor Utanmadan Neymiş Özgürüz istediğimiz yaparız ben orami burami açarım diyenler var çok kötü Böylelerine büyük cezalar verilmesi gerek toplumun ahlaki bozuluyor Evlenmeden Cinsel ilişki aşırı açık yasaklanmali ahlak için de özgürlük olmalı
ben katılmıyorum ya sana. saç açmak kısa kol falan çok normal şeyler zaten. evlenmeden ilişki de kişinin kendi tercihi benim çevremdeki tüm arkadaşlarım yaşıyorlar müslüman da değiller. benim yolum belli kaymazsam kaymam. bireyi ilgilendiriyor bence bunlar tercih meselesi.
İşte Bende Bunlara Normal Diyorum Zaten Saç Açmak Kol Bunlar Ahlak dışına çıkmaz Ahlaksız olan göğüs açmak göğüs dekoltesi mini etek orası görünecek kadar açık bunlar ahlaksızlık tam okusan dediklerimi anlarsın 🙂 Tekrar söylüyorum saç kısa kol normal dir evet tabiki
ogeday ve nisa haklı..
hiç kimsenin başkalarının özel hayatına karışmaya hakkı yoktur bu kadar basit
Ben haklıyım tabikide
tabi ki aşk
😌💅🏼
kim haklıysa sms gönderelim acun babaya para lazım
Sudeyle öbürü jxjcj
Mert haklı.
neden?
Kendi özel hayatı sonuçta başkasının burnunu sokmaması gerekiyor.
çok simple düşünürsek eğer aldatıldığını düşündüğün senin arkadaşınsa söylemez miydin arkadaşına bak sen aldatılıyorsun diye?
Çok samimi bir arkadaş değiller sonuçta ve karşıdaki kişiler Mert'i ne kadar tanıyor ki onun hakkında yorum yapabiliyorlar.
nisayla mertin yediği içtiği ayrı gitmiyordu makbuleyle (mertin istanbuldaki sevgilisi) beraber.
Mert sevgilisi ile ayrılmış olabilirler bilemeyiz.
taraflı bir yorum kız bildiğini söylemiş işte. o sevgililer diye biliyormuş ki makbule denen kız da mert için oy isteyen onu paylaşan bi kızdı. olay sonrasında merti de sudeyi de takipten çıktı. demek ki doğru.
Hayırlısı diyelim.
kendini istanbuldakinin yerine koyunca yaptığı şerefsizlik.