Magazin tarzından anlamam, en gereksiz şeylerden biri bana göre;yinede ünlülerin bu tarz hareketleri insanlara biraz olsun yok edilmesi gereken hedef konusunda bilinç verebilir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! 4250 den1020 tl faturaya gidiyor önceden 2850 tlden 310 tl si fatura ya gidiyordu. şu an 4250den 1120 tl fatura (kira dayz 2+1 kutu kadar ev 900 tl den 1400 e çıkardı. 2850 maaştan fatura kira dahil 1210 tl ve elimizde gıda ulaşım için 1640 tl kalıyordu zam dan önce şu an 4250 1120fatura+1400 2520 tl 1730 kalıyor gıdaya ulaşıma. ulaşıma da gıdaya da zam geldi.
asgari ücret zam gelmeseydi. fatura gıda ulaşıma zam ları geri çekseler di daha iyiydi şu an gıdadan tasarruf ediyoruz haftada 1 tavuk yemeği yapardık onu bile yapmıyoruz tarhana ve makarna yiyoruz hergün üstelik ekmek almayı bile kestik tasarruf için (bende çalışmayı düşünüyorum her yere başvurdum temizlikçi ye kadar bulamadım iş))
Yok hep böyle geliyor yaz aylarında 250 ₺ filandı kış aylarında çamaşır kurutma makinesini çok kullanıyoruz 2x geliyor bazen biraz fazla geliyor.
Tabiki normalleştirmiyorum bunlar bile çok fazla Tokatta bu kadar gelmiyor mesela teyzemlere bize maşallah.. Binada rekor bizim dairededir.
İşte bu ay işler değişti. Son faturanız gelmediyse bilginiz olsun. Sanırım 150 kw'a kadarki. Tüketim düşük tüketim üzerinden, üzeri ise yüksek tüketim üzerinden hesaplanıyor. O yüzden bir nevi iki ayrı hesap tek faturaya kesilmiş oluyor.
Şeytan sizi fakirlikle korkutur buyurulur Kur'an'da. Korksan da emin olsan da rızkın bellidir; korkma. Gerisi ancak sebeptir.
Allah ferahlık, kolaylık versin. Alt sınır biraz daha yükseldiği için bir tık daha az gelebilir. Yine de tasarruf şart artık. Çünkü çok garip bir düzenleme oldu bence.
Garip mi tamamen başarısızlık abidesi. Bir şeyi başaramadıklarını o zekacıklarının bu tarz durumlara az geldiğini bilmelerini lazım.
En İyi Kız Görüşleri