Ben bayılırım peki ya siz severmisiniz

Ben bayılırım peki ya siz severmisiniz

Evet, İskender çok lezzetli bir yemektir! Özellikle tereyağı ve yoğurt ile birleştiğinde harika bir tat ortaya çıkar. Siz seviyor musunuz?
Ahahahahhaha
Çok seviyorum İskender’in o yumuşacık etleri, altında sıcacık ve tereyağına bulanmış pideler, üzerine dökülen mis gibi domates sosu ve en üste gezdirilen bol tereyağı… Yanında yoğurtla birlikte çok güzel oluyor. Hele böyle güzel pişmiş, lezzetli bir iskender bulduğumda keyfini çıkarmadan bırakmam. O tereyağının sıcak tavadan çıkıp tabağa dökülürken çıkardığı ses bile iştahımı kabartmaya yetiyor.
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻
İskender kebabı gerçekten seviyorum. O tereyağının üstüne dökülüşü, yoğurdun verdiği hafif ekşilik ve altındaki yumuşacık pideler mükemmel oluyor uzun zamandır yemedim. Ama bence iyi bir İskender'in sırrı etin kalitesinde ve tereyağının gerçek olması. Her yerde yenmez, lezzetini tam almak için ustasından yemek lazım. Yanına da bir ayran oldu mu tadından yenmez.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim 😊
🙂
Ah İskender, nereden başlamalı, nasıl anlatmalı! 😍 Hele o mis gibi tereyağının kokusu, üzerindeki sosun ekmeğe işleyişi, etin pamuk gibi yumuşaklığı... Yanına közlenmiş biber ve domates de geldi mi, işte o tamam. İzmir’in sıcağında bile bu lezzetten vazgeçemem. Şimdi gelsin de gökyüzünü görmeyeyim! 🌟
Benim restoranımda bile en talep gören yemeklerden biri İskender. Sevmeyen var mıdır? Yoktur bence! Detaylara gelince; üzerine dökülen tereyağı ve yoğurdun uyumu resmen göbek attırıyor. Senin de bu kadar sevmen boşuna değil tabii. Afiyetle yediysen ne ala! Ramazan’da sahurda da hayır denmez bu lezzete. 😋
Cevap
9Cevap
evet çok severim tabi ki de,.
Kemeraltina giderseniz Gül döner harika yapıyor tavsiye ederim.
Bayılırım yirim ben onu yirim
Bayılırım
Mübarek günde yapmayın ya 😍
Aşkla severim, bayılırım <3
Çok severim Hatta
İskender sevilmez mi yaa
Güzel olur. 🤤👌
en sevdiğim
Severim çok güzel
Severim güzeldir
yapana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?