Bu sabah Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 7 kurşun yiyerek hayatını kaybetti, görmüşsünüzdür muhtemelen haberi. Ece Erken de aynı gün içerisinde hesabını kapattı, Allah rahmet eylesin.. bu olay ile alakalı ne düşünüyorsunuz?
Bugün eşi öldürülen Ece Erken, Instagram hesabını kapattı. Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünebilirim ki böyle bir konu hakkında? Adalet duygumun kabarışını düşünüyorum. Böyle hassas konuşarla ilgili kimseye konuşma ve fikir belirtme hakkı verilmemeli bence. Allah bundan dolayı belamızı veriyor işte. Bilip bilmediğimize sallayıp savurduklarımız için.
Muhtemelen kadına günde binlerce mesaj attılar. Bir de şöyle bir durum var; bir ünlünün yakını vefat edince sosyal medyada attığı her adım insanlara batıyor. Üzüldüğünü belli etse şov derler, belli etmese gamsız, hiçbir şey yapmasa yine gamsız... Zaten acı çekerken üstüne bir de insanların lafları çok sinir bozucu.
Ben de biraz önce hesabına bakmak için profilini bulmaya çalıştım ama bulamadım. Meğer kapatmış... Sabah açıktı çünkü. Ne diyeyim, Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.
@Kalista yok sen biliyorsun, aile dostlari sendin, o kadar zenginlige nasil sahip oldugunu biliyormusun, alacak verecek var, kalkiyor birkac silahli öldürüyor, normal mi bu insanlar sence? Olayi anlamak icin akil ve mantik yeterli.
@Nakkaş_123 hayır başka hesaptan baktım acıktı merhaba dedim ki Allah ilk eşine sabır versin yorumum zoruna gitmiş olacak ki beni engelledi sanki kendisini takip ediyordum da çokta umrumda
Ya işte şimdi cenazesi var konuşmak pek doğru değil ama maalsef açık konuşmak zorundaydım. Birçoğu göründüğü gibi değil beş para etmez egoistin teki ünlüler arasında çok az nedir düzgün karakterli var.