Magazin Hadise "Sevgilimi sosyal medyada paylaşmam" demişti. Sözünde durmada Hadise gibi misiniz? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese🌸Şu an evlilik aşamasında olan Hadise 2 sene önce "Ben sevgilimi sosyal medyada paylaşmam" demişti.Kimler sözünde durmada Hadise gibi? 😂 Hadise "Sevgilimi sosyal medyada paylaşmam" demişti. Sözünde durmada Hadise gibi misiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gönül işlerinde ne yapacağım belli olmaz net konuşmam, biri için yapmam dediğimi başkası için yaparım hislerimle alakalı tamamen o an kalbim kırıktır öyle demişimdir vs insanların zamanla duyguları değişebiliyor, Hadise gibiyim. 1 0 Yorumla
gökyüzününbekçisi Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Belirli konular dışında insanların duygulari , sevdigi seyler, düşünceleri, kararlari değişebilir. Normal karşılıyorum. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir söz verdiysem dururum. Kendime olan saygımı yitirmedim 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Magazin konusunda 343 cevap paylaştı. bu hadisede az değil ha gelen gidenle sevgili oluyor 0 0 Yorumla
Doruk111 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hadisede çok yıprandı. Umarım biriyle mutlu olur artık 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Değilim Sevgilimi Sosyal Medyada Paylaşmam 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hayatta hiçbir şey için yapmam demeyeceksin… 1 0 Yorumla
el_diamante Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hadise kim 1 1 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Şarkıcı Yorumla