Kimse kimsenin giyimine karışamaz. Amerikada Lady Gaga da açık giyiniyor. O giyince sanat oluyor da bizim ülkemizde farklı kıyafet giyilince edepsiz olunuyor? Hiç biriniz acaba milletin edebini yargılamadan önce kendiize baktınız mı? Herkes önce kendine baksın
Evet burası amerika değil orası kadar özgür bi ülke değil önüne gelen milleti ayıplar olmuş makarna yiyip beyinleri yıkanmış. Ben türküm türk olmamla gurur duyuyorum ama sizde bu zihniyetle arabistana götüreceksiniz bizi
İnsanlar o şekilde konuştu diye stilini değiştirecek değil tabii ki. Gerekli açıklamayı yaptı uzunca zaten. İnsanlar ne der diye yaşamıyoruz herkes özgürce istediğini giymeli nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinsin salın artık
Bu sadeleşmiş bir kıyafet değil bence (eğer bunun için yaptıysa) 😂 ben zaten hiçbir zaman eleştirmedim bence yakışıyor ve hoş duruyor. Ayrıca sahneye neyle çıksın pijamayla mı
Bu kadar vasat bi elbise olamaz ya😂 illa açıcam diye iyice bozdu giyim tarzını. Asla yakışmamış. Gögüslerini vasat göstermiş. Halbuki o kadar güzel bir kadın ki.
Eleştirilere çok güzel cevap verdi de cishet cahil kafalar anlamaz! Mekana göre, konserin büyüklüğüne sahne performansına göre tarzı değişebilir örneğin hiçbir şarkıcının Harbiye Açıkhava'ya giyip özendiğiyle Günay'da giydiği aynı olmaz... Yani eleştirilerle ilgili bir değişim olduğunu düşünmüyorum
etkilendiğini düşünmüyorum yine bence sıradna olmayan bir kıyafet giymiş her seferinde iç çamaşırı gibi kıyafet giyse ee buda normalleşir anlamı kalmaz. Ara ara olduğunda daha çok etki bırakır.
kıyafetleri iddialı istediğini giyebilir ama şuda düşünülmeli giyerken bir gün çocuğum büyüdüğünde annem böyle giyinmiş zamanında diye görecek veya etrafındakiler söylicek bunuda düşünülmeli