burada Kimse Adama kızmasın adam Sonuna Kadar Haklı evlisin Sen dimi Gülşen Üstelik edep Ahlak Var bu yaptığı çok büyük Ahlaksızlik Tamam Özgürlük olur ama bu kadarı fazla eğer çok açık giyim varsa bu özgürlük değil Ahlaksızlik Çünkü kaç milyon erkek Görüyor seni
Sahnede iyi bir görsel önemli ama şarkıcıysan şarkılarınla ön planda olup şarkıların konuşulmalı her konserden sonraaa gündeme kıyafetle geliyorsan orada biraz düşünmek gerekir ki eşi haklı, evlenirken şarkıcı kimliğini bilerek kabul etmesi farklı bi durum bu farklı bir durum.. Bardağı taşıran son nokta olmuş olabilir.. Mankenler bile defilede böyle boy göstermezken sanatcıların birbirleriyle yarış içerisindeymişcesine böyle boy boy poz vermeleri sahne almaları hoş değil..
Gülşen eskisi kadar üretken değil unutuluyor gündem yaratmak istiyor gençken kömür gibi yanıyorum diyordu 5 yıl gündemde ama şimdi daha genç popçularla rekabet var tabi açılıp saçılacak. Kocasının boşayacağını falan sanmıyorum
Çok seksi hatun. Ben eşi olsam karışmazdım. Kıyafet konusunda özgürlükçüyüm. Yeter ki feminist olmasın. Erkek düşmanı olmasın. Düşüncem bu şekilde. Her erkek aynı düşünmek zorunda değil ama. Herkes erkeklerin düşünme şekline saygı duymalı. Erkekler eşşekçi başı değil. İstemiyorsa, kıskanıyorsa ya da başka bir nedenden dolayı olabilir. burada Ozan Çolakoğlu beyi hedef göstermek faşistlik olur.
https:// encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcRVo__4nZqM0SY9VnFohVk4ai-Y0jshSI5DCQ&usqp= CAU en sondaki c den önceki harfi silip bakın. Fena bir şey :)
Sacma ya onceden giyecegi kiyafet zaten hazirlaniyor esi de gormustur bence. Baska biseyden ayrilmislardir da siz niye surekli el alemi unluleri elestirip gundem yapiyonuz baska isiniz gucunuz yok mu be😂
Tek sebep giyim kuşam değildir elbet. Gülşen ben bildim bileli böyle giyiniyordu bu aralar ne olduysa artık insanlar fazla ötmeye başladı. Sanki bu kadın ülkenin ahlakını düzeltecekmiş gibi... Aile içinde bambaşka olaylar olmuş olabilir.
Haberin yalan olduğunu açıkladılar, zaten eşinin giyimini tarzını biliyor onlarda boşanma sebebi olcak bi durum olcağını sanmıyorum. Bana göre ise bu kıyafet bir sahne kıyafeti değil, sahne şıklık hoş görüntü ister. Bunu değil
Bu kadını tanıdığında da böyle giyinen biriydi. Başta kabul etmeseydi o zaman. Sonradan lafını yapması doğru değil. Ay bu erkekler cidden bazen çok gereksiz.
Saçma sapan asparagas haberler ya magazinin işi işte Allah bilir adam evindedir. Gülşen'in kıyafeti de amma gündem oldu kadının şarkısını konuşan yok. Coğrafya kaderdir.
Ben bu yüzden evi terk etme ihtimalini düşük buluyorum. Çünkü öyle olsa en baştan müdahale eder. Bu ihtimal hiç mi yok? Elbette var ama yanılmıyorsam yalanlandı.
Eşimin giyimine karışmam. Ozan çolakoğlunun da karıştığını pek sanmıyorum. Gülşen yıllardır cesur sahne kıyafetleri giyiyor. Adam yeni mi fark etmiş. İlla ki boşanacaklarsa da altında başka bir neden vardır.
erkek olsam karışırdım. neyse.. Ne oluyo açık saçık giyiynince? bunun sebebini merak ediyorum gülşen. ha açık giyinmişsin ha kapalı. anlamı ne bunun? niye dikkat çekmeye öalışıyosun bu kadar vücudunla? p*rno musun sen?
Sevgili kocişim kiyafetlerime karişamaz. Zaten ben dekolteli ve seksi kiyafetlerimi sadece kocamın yanında giyiyorum. 🤭🤭 O zaman bi şey demiyor işte ama ağzı sulaniyorr. Hihiii 🤭🤭🤭🤭🤗🤗
sevgili sevgilim ne istiyorsa, kendisine hangi kıyafen yakıştığını düşünüyorsa, hangisiyle rahat ediyorsa onu giyer. sene olmuş 2022 hâlâ bunu tartışıyor olmamız düşündürücü
Bir dünyanın gündemine bakın bir de bizim tartıştığımız şeylere bakın. dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz. kadın kısa giyinir mi erkek küpe takar mı vs bunların çoktan geride kalmış olması lazımdı. yılı o yüzden belirttim.
@amacimgezmekeglenmek orası burası dediğin yer göbeği bacağı bu kadarını görmek senin için sinirlendirici bir şey ise psikoloğa görünmeni tavsiye ederim sinir hadtalığın olabilir