Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in 3 yıllık aşklarını resmileştirdiği yılın düğününün yankıları sürüyor.BİLEREK Mİ FRİKİK Mİ VERDİ?
Sevgilisi Kerem Bürsin'le düğüne katılan üstelik bugün çıktıkları tatil planını bile Fahriye Burak çiftinin düğününe göre organize eden Serenay Sarıkaya bilerek mi böyle bir elbise giyip bu görüntüyü vermişti, amaç düğünden rol mü çalmaktı? Bütün bu sorular kafaları kurcalarken Serenay Sarıkaya cephesinden bir bilgi geldi. Sarıkaya'nın yırtmacının çıtçıtı kopunca istemeden bu görüntünün oluştuğu ifade edildi..
Peki sizce, Yılın Düğününde Bilerek mi Frikik Verdi? #Meczup
Sizce, Serenay Sarıkaya, kıyafetinin azizliğine mi uğradı, yoksa bilerek mi frikik verdi? Amaç düğünden rol mü çalmaktı?
Kıyafetin ne sucu var simdi giymeseydi tutupta kiyafetin azizligine mi ugradi denilmez bir elbisyei alirken giyiyorsun deniyorsun bakiyorsun oyle aliyorsun bunu tasarlayanin hic mi akli yok bir de yanindaki kazma sapi ne ise yariyor anlamadim keremi adam sanirdim bes para bile etmezmis
Bilerektir. Hayir yani o kadar yirtmacı olan bir kiyafet giyecegi zaman kiyafetin azizligine ugrayacaginin hesabini yapamayacak kadar salak mi bu kadin? ya da dur dur salak olmasa bile edepsiz oldugu giydigi kiyafetten belli.
Zaten model o kadar iğrenç ki olduğu gibi durma şansı da yok. Baştan bunu bilerek giyindi, amaç dikkat çekmek, konuşulmak işte. Elbise de çok çirkin. Düz sıradan siyah bir elbise giyseymiş çok daha iyi görünürdü.
Bile bile yandı yüreğim. yana yana şimdi yüreğim. Benim sonum sende bilirim unutamadim seni...😄tabiki bilerek isteyerek arzilayarak frikiği verdi veristirdi
Ya duruşundan belli zaten. Beyin yerine fiziğini kullanmaya çalışan basit kadın tipi. Yanındaki adam kılıklı da güya sevgilisi. Sahiplenmeyen iğrenç erkek tipi.
nesi anormal ki bunun. gayet normal durum. ki bunlarin bikinili vs pozlarida veriliyor ki hiç rahatsiz olmuyorlar mesala. ve boyle birseyinde yok elbisenin azizligine ugradigi haberi gibi sacma bir haber yok
kadın fiziğini biliyor ve gene gündemde kaldı bir insanın o kadar yırtmaçta bir yerlerinin görünmeyeceğine inanması IQ sunun 50 altında olması demektirki serenay canım değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilerek tabii. Yakında çıplak gezerler, şaşırmayın. Fonksiyonları yok ki. Başka yerden ilgi çekemiyorlar mecbur bu yola başvuruyorlar.
Zaten bu tarz bir kiyafet giyiyorsa kendine guveniyordur ve frikik vermekten korkmuyordur. güzel ve başarılı bir kadin gündem olmak icin böyle şeyler yapmasına gerek yoktu
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Sizce, Serenay Sarıkaya, kıyafetinin azizliğine mi uğradı, yoksa bilerek mi frikik verdi? Amaç düğünden rol mü çalmaktı?
En İyi Cevaplar