Magazin Zayn Malik son paylaştığı fotoğrafla Burak Özçivit'e benzetildi. Sizce benziyor mu? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Merhabalar🌸Zayn Malik son paylaştığı fotoğrafla Burak Özçivit'e benzetildi. Sizce benziyor mu? Evet, benziyor Hayır alakası yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zayn Malik son paylaştığı fotoğrafla Burak Özçivit'e benzetildi. Sizce benziyor mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Vaayyy be! Koskoca bir nesil zayn malik'e ve justin biebere aşıktı haha. Evet, bu fotoğrafta bir tık benzemiş. 1 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Butun esmer erkekler bir sekilde burak ozcivite benziyor zaten😂 2 0 Yorumla
epstein Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hayır benzemiyor. burak özçivit'i hiç sevmem çirkin biri 1 0 Yorumla
MYnameİSwhat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkisini de beğenmiyorum, itici tipler.Beğendiğim şahıs aşağıda 0 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Kel âlaka ne rengi ne biçimiOrtak bir tarafı yok bence. 1 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Yani? Benzeyince ne oluyor? 1 1 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Ohoo neler olmuyor neler Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Burak Özçivitten ziyade dizi sonunda Behlülün haline daha çok benzettim. 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Naslikta zayn malik ismini gorunce icimden dedimki niye burak ozcivitin resmini koymuslar sjsjsj 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biraz tiktok kullanan kekolara benzemiş LDBKSNXJXJXJJDJSKS 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% +1 yıl Aslında bu kişiyi tanımıyorum ama soru açısından düşünürsek, evet benziyor. 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ona bakılırsa bende böyleyim o zaman bende burak özcivite benziyorum sjjsjd 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İkisi de orman kaçkını bir tipe sahip oldukları için evet 0 0 Yorumla
Manyakbirhatun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bu adam aşırı yakışıklı ya ilk defa duydum ve galiba tutuldum 1 0 Yorumla
Busezenen Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Zayn’ la Burak özçivitin adının aynı cümlede durması bile hata. Tamam Burak özçivit yakışıklı da zayni ona benzetmeniz de saçma olmuş bence alakası yok. 0 0 Yorumla
GHO5T Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Benzemiyor TR erkekleri daha iyi, daha uzun ve daha güçlü. 0 1 Yorumla GHO5T +1 yıl Kısa boylu zayıf adamı, 184 boylu poslu kalıplı Burak'la kıyaslıyorlar. Boydan bakınca büyük fark var. Bir sakala bu kadar kolay aldanmayın 🤣 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay daha yahuşuhlu olmuş kdkfj 1 0 Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl benzemek için baya uğraşmış da kim bu hiç bilmem. 1 0 Yorumla
AşkınMasalı Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Fotoya yarim bakarsan yani burundan yukarıya bakinca benzetebilir bi cok insan ama genel anlamda benzemiyor 0 0 Yorumla
pentagonst Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl ikisi de sakalsız yakısıklı. Sakallı çirkinler bence 0 0 Yorumla
HəİDï Takip Et Xper 5 Yaş: 76 +1 yıl Çok ufak onada benzemek denmez ama Adamın da ne gözleri var masAllah 0 0 Yorumla
Sevilona Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Burak hangi ara dövme yaptırdı diyecek oldum derken zayn malik olduğunu görünce ben şok ashsjh 0 0 Yorumla
Merv199355 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bende Burak özçivit degil de başka ünlü birine benziyor ama adını hatırlamıyorum 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yandan benziyor. Kızlara bak ne yorum yağdırmış 😃 0 0 Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende ilk bakınca benzettim , benziyor. 0 0 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İlk bakışta Burak sandım. Benziyor 0 1 Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Bende öyle sandım Yorumla
Nævis Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu açıdan benzemiş ama normalde benzemiyor. 0 0 Yorumla
ϻerii_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Adam taş maşallah ahshjsjs yandan anımsatmış 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Zayn de iyice çöktü. Uyuşturucunun etkisi sanırım. 0 0 Yorumla
justimagineittt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır alakası yok bu kimse daha yakiskliymjs 0 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Özcivit'ten daha iyi durmus. Özçivit kro la 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. Evet benzemiş. 1 0 Yorumla
HellBounDgrl Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Bunu pek tanımıyorum ama Burak a benziyor biraz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Vaayyy be! Koskoca bir nesil zayn malik'e ve justin biebere aşıktı haha. Evet, bu fotoğrafta bir tık benzemiş.
Butun esmer erkekler bir sekilde burak ozcivite benziyor zaten😂
hayır benzemiyor. burak özçivit'i hiç sevmem çirkin biri
İkisini de beğenmiyorum, itici tipler.
Beğendiğim şahıs aşağıda
Kel âlaka ne rengi ne biçimi
Ortak bir tarafı yok bence.
Yani? Benzeyince ne oluyor?
Ohoo neler olmuyor neler
Burak Özçivitten ziyade dizi sonunda Behlülün haline daha çok benzettim.
Naslikta zayn malik ismini gorunce icimden dedimki niye burak ozcivitin resmini koymuslar sjsjsj
Biraz tiktok kullanan kekolara benzemiş LDBKSNXJXJXJJDJSKS
Aslında bu kişiyi tanımıyorum ama soru açısından düşünürsek, evet benziyor.
Ona bakılırsa bende böyleyim o zaman bende burak özcivite benziyorum sjjsjd
İkisi de orman kaçkını bir tipe sahip oldukları için evet
Bu adam aşırı yakışıklı ya ilk defa duydum ve galiba tutuldum
Zayn’ la Burak özçivitin adının aynı cümlede durması bile hata. Tamam Burak özçivit yakışıklı da zayni ona benzetmeniz de saçma olmuş bence alakası yok.
Yandan ama sadece 😂 burak ve akın akınözü'ne de benziyor.
Benzemiyor TR erkekleri daha iyi, daha uzun ve daha güçlü.
Kısa boylu zayıf adamı, 184 boylu poslu kalıplı Burak'la kıyaslıyorlar. Boydan bakınca büyük fark var.
Bir sakala bu kadar kolay aldanmayın 🤣
Fotoshop yapılan Burak gibi ya🤣🤣
Ay daha yahuşuhlu olmuş kdkfj
Bir an Burak Özçivit sandım
Zeyn o benzemiyor tabiki
Onun daha cool halı gibi
Bu fotoğrafıyla benzemiş, evet.
😱😨😳 ben benzettim valla…
acidan dolayi benzemis biraz
Sakal sac birbirine girmiş adamda
benzemek için baya uğraşmış da kim bu hiç bilmem.
Fotoya yarim bakarsan yani burundan yukarıya bakinca benzetebilir bi cok insan ama genel anlamda benzemiyor
ikisi de sakalsız yakısıklı. Sakallı çirkinler bence
Çok ufak onada benzemek denmez ama
Adamın da ne gözleri var masAllah
Burak hangi ara dövme yaptırdı diyecek oldum derken zayn malik olduğunu görünce ben şok ashsjh
Bende Burak özçivit degil de başka ünlü birine benziyor ama adını hatırlamıyorum 🤷🏻♀️
bu adamı herkes kıskanıyo ya
Bütün sakallı esmerler benziyo
Biraz andırmış gibi gibi
Yandan benziyor. Kızlara bak ne yorum yağdırmış 😃
Alakası yok Zayn daha yakışıklı
Benzemiş zayn in sakallar açık
Burak Özçivit'in gençliği olmuş
Bende ilk bakınca benzettim , benziyor.
İlk bakışta Burak sandım. Benziyor
Bende öyle sandım
Bu açıdan benzemiş ama normalde benzemiyor.
Adam taş maşallah ahshjsjs yandan anımsatmış
Tıpa tıp olmasa bile andırıyor.
cidden yandan bi benzerlik var
Zayn de iyice çöktü. Uyuşturucunun etkisi sanırım.
Hayır alakası yok bu kimse daha yakiskliymjs
Eveeett amaa Dövme fark ettiriyor
İlk bakışta çok benziyor
İkisinide sevmem ama benziyor acaip
Özcivit'ten daha iyi durmus. Özçivit kro la
Akin akinozu ye daha cok benzemis
Zaten Burak Özçivit değil mi ya?
Evet benzemiş.
Dövmesiz hali
bu resimde benzemiş sadece
Bunu pek tanımıyorum ama Burak a benziyor biraz
Burak sandim