Magazin Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğlu anneye mi benziyor babaya mı? ŞeymaSubaşıFirardaa Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Marsel Bence ikisinin de kopyası, aşırı tatlı bir bebek ya <3 Anneye benziyor. Babaya benziyor. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğlu anneye mi benziyor babaya mı? Cevap Yaz 49 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 496 cevap paylaştı. Babasına hiç benzemiyor. Annesini hiç görmedim ama çocuk baya tatlıymış❣️ 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Vartolu Sadettin, yamaç koçavalı, meke karışımı bir çocuk olmuş :) 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Magazin konusunda 767 cevap paylaştı. Anneye daha bi benziyor sanki❤ 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 83% 1 yıl Magazin konusunda 483 cevap paylaştı. Banane Cansu Tosun nun çocuğundan 0 0 Yorumla
nilsee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl İkisine de benzemiyor nasıl olmuş bu boyle 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Magazin konusunda 1b cevap paylaştı. Anneye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Babasına hiç benzemiyor. Annesini hiç görmedim ama çocuk baya tatlıymış❣️
Vartolu Sadettin, yamaç koçavalı, meke karışımı bir çocuk olmuş :)
Anneye daha bi benziyor sanki❤
Banane Cansu Tosun nun çocuğundan
Annesine benzettim ben.
Babasına dedim ama çok da önemli değil.
İkisine de benzemiyor nasıl olmuş bu boyle
Anneye benzetiyorum açıkcası
Baba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😊😊
Ayyy maşallah çok tatlıymış
aman çok tatlı kime benzemiş ne yapıcaz :D
Allah sağlıklı bir ömür versin :))
Kime benziyor bilmem ama maşallah çok tatlıymış
Anneye