Magazin Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğlu anneye mi benziyor babaya mı? ŞeymaSubaşıFirardaa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Marsel Bence ikisinin de kopyası, aşırı tatlı bir bebek ya <3 Anneye benziyor. Babaya benziyor. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğlu anneye mi benziyor babaya mı? Cevapla Bebek Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Babasına hiç benzemiyor. Annesini hiç görmedim ama çocuk baya tatlıymış❣️ 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Vartolu Sadettin, yamaç koçavalı, meke karışımı bir çocuk olmuş :) 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Anneye daha bi benziyor sanki❤ 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Banane Cansu Tosun nun çocuğundan 0 0 Yorumla
kederebak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Nasıl bi karışım olmuşsa baya güzel olmuşş 0 0 Yorumla
KurtBeyazı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Babasına dedim ama çok da önemli değil. 0 0 Yorumla
nilsee Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl İkisine de benzemiyor nasıl olmuş bu boyle 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anneye 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. Anası kılıklı 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Anneye çok benziyor 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 546 cevap paylaştı. Annesine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Babasına hiç benzemiyor. Annesini hiç görmedim ama çocuk baya tatlıymış❣️
Vartolu Sadettin, yamaç koçavalı, meke karışımı bir çocuk olmuş :)
Anneye daha bi benziyor sanki❤
Banane Cansu Tosun nun çocuğundan
Annesine benzettim ben.
Nasıl bi karışım olmuşsa baya güzel olmuşş
Babasına dedim ama çok da önemli değil.
İkisine de benzemiyor nasıl olmuş bu boyle
Anneye benzetiyorum açıkcası
Baba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😊😊
Ayyy maşallah çok tatlıymış
aman çok tatlı kime benzemiş ne yapıcaz :D
Allah sağlıklı bir ömür versin :))
Kime benziyor bilmem ama maşallah çok tatlıymış