Çocuk & Ebeveyn Sinem Kobal, kızı Lalin'i paylaştı. Sizce annesine mi yoksa babasına mı benziyor? PisiPisiMia Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor sinem kobal ve lalinKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın kızı Lalin bebeği sonunda gördük. Sizce kime benziyor Lalin? Annesi Sinem Kobal'a benziyor. Babası Kenan İmirzalıoğlu'na benziyor. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sinem Kobal, kızı Lalin'i paylaştı. Sizce annesine mi yoksa babasına mı benziyor? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl 3 kişi el ele verip Selena, Selena diyince Selena Gomez gelip okeye 4. oluyormuş. Dennendi, onaylandı. 0 0 Yorumla
Hulya2213 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Anneye benziyor gibi tabi büyüyünce daha iyi anlaşılır 1 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kızı yiyecez sanki Allahım Yarabbim ya o nasıl korumaktır aga 0 0 Yorumla
papatya__aşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Ben anneye benzettim, maşallah Lalin'e ❤️🥰 Rabbim bağışlasın 🤍💛🤲🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyilerin dostu kötülerle savaşmaya geliyor nannana selena 😂 bencd o dizide en karekterli hadesdi , Hades adamdır 0 0 Yorumla
Yaz__--__Kızı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kenan İmirzaliogluna benziyor diyen de :D hik demiş annesinin burnundan düşmüş 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl bebeklerin hepsi güzel sağlıkla büyüsün... 0 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Beni ilgilendiren bir yönü yok. Sağlıkla büyüsün. 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Sinem kobalı bir an tanıyamadım size de oldu mu? 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı. anneye 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anneye benziyor 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 318 cevap paylaştı. annesine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
3 kişi el ele verip Selena, Selena diyince Selena Gomez gelip okeye 4. oluyormuş. Dennendi, onaylandı.
Anneye benziyor gibi tabi büyüyünce daha iyi anlaşılır
Ulan bu ünlülerin hayatları da çocukları da bir bitmiyorrr
Kızı yiyecez sanki Allahım Yarabbim ya o nasıl korumaktır aga
Ben anneye benzettim, maşallah Lalin'e ❤️🥰 Rabbim bağışlasın 🤍💛🤲🏻
İyilerin dostu kötülerle savaşmaya geliyor nannana selena 😂 bencd o dizide en karekterli hadesdi , Hades adamdır
anam çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün <3
Kenan İmirzaliogluna benziyor diyen de :D hik demiş annesinin burnundan düşmüş
bebeklerin hepsi güzel sağlıkla büyüsün...
Herkes de bebek yaptı he
Ben kimseye benzetemedim
ikisine de benzememesi dileği ile
Annesine daha çok benziyor
Annesine benziyor çok tatlı maşallah
Tıpkı annesi maşallah
Beni ilgilendiren bir yönü yok. Sağlıkla büyüsün.
Sinem kobalı bir an tanıyamadım size de oldu mu?
Bizene bundan. Allah analı babalı büyütsün.
Annesi Sinem Kobal'a benziyor.
Banane
Düşüneceğim son şey bu olur heralde şu an
selenaya benziyor
Bize ne 🤔
Лала
Maşşallah
Çok benziot aynısı sjsj
bana ne
Banane
banane
Hıgk demiş anasının burnundan düşmüş