Olay bu elbiseyle başlıyor:Kendall Jenner düğün elbisesiHalay da mı çekmeyeceksin bu nasıl elbise aw benim her şeyim ortaya çıkardı. Gelin de yavrum napsın düğününe Kendall geliyor diye giy napim demiştir. Sizin arkadaşınız da ille böyle bir elbise giyeceğim dese ne derdiniz? :D
Herhalde benim düğünümde yanlışlıkla memesini tutarlardı kadının elim çarptı şeklinde haha!
Kendall Jenner arkadaşının düğününde giyeceği elbise için gelinden izin almış. Siz olsanız ne derdiniz😮?
akdkfdskf Yani isteyen istediğini giysin de damadın aklını karıştırmaya ne gerek var kardeşim? Bir de küçük meme ne kadar güzel bir şey ya bakar mısın yok gibi. Büyük olsa felaketler yaşanırdı ama bu hali aşırı estetik.
Gelmesin kimse benim düğünüme bu kılıkla Yolarım onu çünkü sinir krizine girip Lan paran var zenginsin bu tip ne Bu zenginlerin şu giyimine deli oluyorum ya Paçoz paçoz giyiniyolar sonra paçozluk moda oluyo Amacın ne derim biri benim düğünüme gelecekken elbise olarak bunu giyeyimmi derse Derim yani " Amacın ne kızım , paran yoksa ben alıyım sana elbise derim " Bizde dilencinin elbisesi bu kadar yırtık değil Bu dekolte falan değil yani artık Söyleyin giyinmeden gelsin bari
Ben de rastlamıştım bu habere ve şaşırmıştım, fakat Kendall olunca söz konusu şaşırmamak gerekiyor sanki :D Bizde Gülşen'in kıyafeti tartışılırken onlarda Kendall :)