Magazin “Gıdığımla çok sevimliyim” diyen Alperen Duymaz sizce de sevimli mi? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Üzgünüm Alperen ama Brad Pitt bile sevimli olamaz bu şekilde 🥱 Sevimli bence. Sevimli değil. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç “Gıdığımla çok sevimliyim” diyen Alperen Duymaz sizce de sevimli mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet öyle çene gıdık estetigi yaptıranlara inat ben böyle kendimi seviyorm diyebilecek kadar ozgüvenli bir erkek 1 1 Yorumla Djhdh662 +1 yıl Kendisi egzersizle bitirebilir Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alperen Duymaz çok sempatik geliyor bana özellikle Son Yaz'dan sonra😊 Yani sen her halinle sevimlisin canımm😊 1 0 Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Erkeğin en büyük düşmanı yine bir erkektir. Anket sonuçları bunu göstermiş. 0 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Olsa ne olacak olmasa ne olacak? Biz beğenmeyince kilo mu verecek? 😁 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben gıdığı hiçbir şekilde sevimli bulmuyorum açıkçası. 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Karizmatik adam. Nasıl beğeniyorsa kendini öyle güzeldir her insan 0 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buna tipsiz diyen maymunlara bakıyorum da, keşke bir b*ka benzeseniz a*k hıyarları 2 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Daha önce görmediğim bi ünlü. Kasıntı çıkmış fotoğraftada.. Kilolu gibi duruyor iyi değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocaman kafanın neresi sevimli. Herhalde kilo almaya niyetli öncesinde bir milleti yokluyo. Knk bizim ulkede şişmanlar sevilmez ya. 0 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl alperen duymaz çukurda ki emrah amir rolünden çıkamamış belli :D hiçte sevimli bir adam değil :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok yakışıklı ya bence kesinlikle aşk adam.. oyunculuğu da öyle ❤ 0 0 Yorumla
Revengelily Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Eğer insan kendini seviyorsa herşeyiyle sever kendini. Bence bu düşüncesini açıklaması bile çok samimi. 0 0 Yorumla
Rümrümrümrümrümrüm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sevimli demek az kalır bu adam için ne söylesem az 🥰 1 0 Yorumla
fazlakasma Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence adam ironi yapmış fazla ciddiye alınmamalı 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Küpeyi hemen fark ettim sevimlilik gitti 0 0 Yorumla
KurtBeyazı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kendi öyle dedikten sonra kendi beğenebilir 0 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Buzhane balığı gibi bakıyor.. Sevimli mi görmedik. 0 0 Yorumla
galaksilibiesma Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Bu ne ya gıdık mı sarkmış yağ tabakası mı 😨 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yine birçok erkekten iyi en azından 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. Amrah komiser değil miydi bu. xD 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. İğrenç 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 520 cevap paylaştı. Hiç sevimli değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet öyle çene gıdık estetigi yaptıranlara inat ben böyle kendimi seviyorm diyebilecek kadar ozgüvenli bir erkek
Kendisi egzersizle bitirebilir
Alperen Duymaz çok sempatik geliyor bana özellikle Son Yaz'dan sonra😊 Yani sen her halinle sevimlisin canımm😊
Erkeğin en büyük düşmanı yine bir erkektir. Anket sonuçları bunu göstermiş.
Olsa ne olacak olmasa ne olacak? Biz beğenmeyince kilo mu verecek? 😁
Ben gıdığı hiçbir şekilde sevimli bulmuyorum açıkçası.
Karizmatik adam. Nasıl beğeniyorsa kendini öyle güzeldir her insan
Buna tipsiz diyen maymunlara bakıyorum da, keşke bir b*ka benzeseniz a*k hıyarları
Daha önce görmediğim bi ünlü. Kasıntı çıkmış fotoğraftada.. Kilolu gibi duruyor iyi değil.
Kocaman kafanın neresi sevimli. Herhalde kilo almaya niyetli öncesinde bir milleti yokluyo. Knk bizim ulkede şişmanlar sevilmez ya.
alperen duymaz çukurda ki emrah amir rolünden çıkamamış belli :D hiçte sevimli bir adam değil :D
Çok yakışıklı ya bence kesinlikle aşk adam.. oyunculuğu da öyle ❤
Eğer insan kendini seviyorsa herşeyiyle sever kendini. Bence bu düşüncesini açıklaması bile çok samimi.
Sevimli demek az kalır bu adam için ne söylesem az 🥰
Valla ilk defa görüyorum bu adamı
Erkekler sevimli değil demiş szvhsksk
Maymun gibi sevimli değil
Yani biraz kötüde sevimli yine
Bende seviyorum girdiği
Bence adam ironi yapmış fazla ciddiye alınmamalı
Küpeyi hemen fark ettim sevimlilik gitti
Kendi öyle dedikten sonra kendi beğenebilir
Kendini öyle görüyorsa öyledir
Sevimli bence yakışıklı adam 🤭
Buzhane balığı gibi bakıyor.. Sevimli mi görmedik.
Bu ne ya gıdık mı sarkmış yağ tabakası mı 😨
Yine birçok erkekten iyi en azından
Sevimli tabe la helal olsun dayıoğli
yer çekimine yenik düşmüş.
Sevimli herkese yakışmaz
Gıdıklı bile karizmatik yarabbim
Değil valla kusura bakmasın
Yakışıklı adam sevimli de
her haliyle cok sevimli 😄
Gıdık iyidir sıcak tutar
Darbukator bayram gibi olmuş 😂
Adam yakışıklı sevdiğimiz bi aktör