Kısa boylu insanlarla sarıldığım zaman daha samimi geliyorlar bana :D. Ama ne alakası var bilemiyorum. İlişki de tercih sebebi olur mu dersen pek fark etmez aşık olursan zaten her hali hoş gelir gözüne. Kendilerini avutmaları gereken bir durum olduğunu sanmıyorum.
sevimli olmakla alakası yok bence uzun boylu bir kız da sevimli olabilir kısa boylu bir kız güzel veya seksi de olabilir hiçbiri de olmayabilir, alakasız
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bazı kızlar sevimli ama birde kısa olduğunu iddaa edip cüsseli kızlar var onları hiç sevimli bulmuyorum😂
Hayır, sevimilik olayına katılmıyorum. :) Tamamen sinsi insanlardır, popoları hafif büyük, burnu havada insanlardır ki ben kimseyi bu durumda yadırgayamam ama? Ben azından böyle tanıdım :) İyi Akşamlar.
itici insan yoktur kime gore neye gore vardir. Ama gel gelelimki kiz kisada olsa uzun da olsa guzel veya sirin olabilme potansiyeline sahip bu malesef erkekler icin pek gecerli degil. Hayatin aci gercekleri.
@sexy_girl hee diyosun ki kısa erkeklerin hiç bir gideri yok onlar yal ız kalmaya mahkumdur öyle mi? Ya arkadaşım neden siz erkekleri fiziksel özelliklerine göre seçiyosunuz? Neden kafaya değil de tipe boya bakıyorsunuz? Daltonların bile en zekisi joe iken aptalı avarel. İnsanları böyle yargılamaktan vazgeçin artık
@sexy_girl uzunların peşinde köpek olup kısa erkekleri ısrarla istemiyosunuz uzun erkekşeri öve öve bitiremediniz. Kısa erkeklere gelinve maşallah hakaretin dibine vuruyosunuz. Kısa bir erkek gelip teklif etse direk hayır dersiniz
Sanırim bu soruyu ilk kez soruyorum abartı bunun neresinde? Üstelik soru sizlere yönelik katılır veya katılmazsın elbette bu sizin görüşünüz. Kendim hakkında da bir yorum yapmadım sevimli görunüyor veya görünmüyor diye.
En İyi Cevaplar