Çok var böyle yalama olmuş conta ilişkileri görüyoruz her an 😂 ayrıl barış ayrıl barış bi ciddiyeti de kalmıyor ilişkinin ama işte napsınlar başka sığınacak liman bulamıyorlar.. Keyifli günler..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mutlu olup olmadıklarını ancak onlar bilir. Ama ilişkileri normalden daha zor. Trans bir kadınla birlikte olup bunu bizim gibi baskılı bir toplumda devam ettirebilmek cidden çok zor. Ben ayrılıklarını bu duruma bağlıyorum. Umarım mutlu olurlar.
Ayrıl barış olayı biraz "ara vermeye" giriyor sanki. İlişkinin henüz ilk yılıysa, İlişki oturana kadar ayrıl barış çok da fazla sağlıksız değil bence. Ama ileriki yıllarda devam ediyorsa bitirmek en iyisi.
Kesinlikle değil. Bitmiş bir ilişkiye 1 kez şans tanınabilir, geri dönüşü olabilir ama sürekli olarak ayrılıp barışmak ilişkinin gidişatını apaçık şekilde gözler önüne serer; sonu ayrılık olur.
Valla ben ilişki konusunda çok hızlıyımdır. Bir hafta geçmeden evlenme teklif ederim. İlişkiye falan başlamadan hoop oradan nikah masası! 5 yılımızı dolduracağız Allah nasip ederse... Mezara kadar devam!
Ayrıl barış ilişkilerde mutlaka oluyor. Henüz sevgili olup ayrılmayan, devamlı mutlu mesut olan bir çift görmedim. O yüzden sağlıklı veya sağlıksız diyemem.
Ayrıl barış ilişki=toksik ilişki. Genelde ne istediğini bilmeyen fevri insanların dahil olduğu ilişki türü. Muhtemelen biri kızdı ayrılalım dedi diğeri de kabul etti bla bla yorucu