Negatif yorumlar saçacak olanlar yorumunu katmasın zaten durum genel olarak negatif benim sorum ayrıl barış ilişkisini toparlayabilen veya evliliğe götürebilenlere
Toparladıysanız nasıl toparladınız?
Toparladıysanız nasıl toparladınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Toplandı. Dinleyerek... Çoğu ayrılık biri sıkıntısını dile getiriyor diğeri görmezden geliyor ne de olsa seviyor diye ama sorun var ki söylüyor yani... Kendine uymasa da dinleyip ona göre davranınca gayet de güzel gidiyor daha sıkı oluyor hatta bir de kaybetme korkusu olduğu için
O nası tabir sanayide araba yaptırıyor sanki
Olmaz o tür ilişki yama tutmaz
Altında yazdığımı okumadın galiba
Boş hayallere kapılma diye
Ya insandan insana fark ediyosa
Uyumlu olsaydınız bu kadar ayrılık olur muydu
Pat pat konuşması çok güzel geliyor sanırım şu an mesela bunu yazdığında benim hissettigimi şöyle düşün diyelimki annen kanser ama sana direk ölcek diyorlar zaten senin yazdığın gibi relax olabilsem buraya gelipte senin yorumuna tenezzül etmezdim genede teşekkürler
Yok senin moralini bozmak için demedim, zor olduğunu da biliyorum. Sadece cinsellik peşinde olmayan, ilişkisini toparlamak için ısrar eden evliliğe taşımak isteyen erkeklere saygım sonsuz. Kendi deneyimlerimden ve duyduklarımdan yola çıkarak dedim, bence ilişki ilk ayrılıkta bitiyor hadi diyelim o hataydı toyluktu ama 2. de bitiyor, gerisi uzatmalar maalesef 😞
Aslında şöyle bir durum başta onun kendini ağırdan satması sonrada benim soğuyup geri çekilmem aynı işyerinde olduğumuz için sürekli yüzyüze baktığımız için kopamamız toplam 5 ay sürdü yani hiç ilişkiye gecemedik aslında sevgili gibiydik ama sorunlar yüzünden hiç adını koyamadık bu durum benim işten çıkışımla birlikte devam etti toplam 40 gün oldu işten çıkalı ve en son 1 hafta önce gene lanet edip ben bitirdim iletişimi kestik ama yarım kalmışlık hissi çok kötü
Hiç tam anlamıyla sevgili olamadığımız için insan değişik hissediyor kavga ettikten sonra ayrılan benim zaten aslında ama mesela Whatsappta dikkat çekmeye çalışıyor profil resim geliyo gidiyo filan gene bir etkileşim amacı var tabiki ama bundan sonraki süreci kestiremiyorum
Anlıyorum seni, denemiş olsanız ve yürümese belki bu kadar içinde kalmayacak, yaşanmamış şeyler insanın içinde büyüyor büyüyor acaba olsaydı nasıl olurdu diye sürekli sorgulamalar oluyor. Ama belki de hayırlısı buydu, belki de tekrar sizin için bir şans olur. İnsanın evleneceği kişi o doğmadan yazılır kaderine ve kimse değiştiremez, olacağı varsa olur yani sen kendini hırpalasan da mahvetsen de nasipte varsa oluyor, nasibinde yoksa ne yapsan boş.