11 yaşındayken şiddet dolu cinsel içerikli filmlere maruz kaldığını açıklayan Billie Eilish bu itirafıyla olay olmuştu. Billie Eilish "Bunun neden kötü olduğunu o zaman anlamamıştım. Cinselliğin böyle öğrenildiğini sanıyordum" demişti.Ward bu konuda 'Neden 11 yaşında şiddet içeren p*rno izliyordu? Ona kim bakıyordu? Ebeveynleri yok muydu?' dedi. Ward aynı zamanda TMZ ile yaptığı röportajda Billie Eilish'in ailesini 'istismar' ile suçladımıştı.
p*rno POLEMİĞİ
Ünlü yıldız açıklamasında "Ailesini suçluyor olması gerekli. Bu aslında bir istismardır. Bir çocuk o yaşta p*rno izlememeli" dedi.Maitland Ward konuşmasının devamında ise " p*rno, insanlar için seks eğitim aracı olarak görülebilecek bir şey değil. Yetişkinler için bir eğlence ve bizim yaptığımız da bu. Ayrıca, Eilish'in p*rno, seks ve bu tarz şeyler hakkında böyle bir değerlendirme yapmak için çok genç olduğunu düşünüyorum" yorumunda bulundu.
Haksız bence. Çoğumuz merak ettik ve çoğumuz izledik çocukken. Ben izledim mesela ve bundan ürkmedim ya da zevk de almadım ama izledim. Sadece kadın cinsel organlarına bakmak güzel kısmıydı, cinsel hayatıma bir etkisi olmadı bunun. Bence fazla sert çıkmış, aileye suç atmak da saçma. Şu zamanda isteyen herkes, her yaşta insan p*rno içeriğe erişebilir. İstemediğin kadar göz önünde çünkü.
Şarkıcıların neden müzik hariç her konuda fikir söylediğini anlamıyorum. Şimdi bi gamer çıkıp bir şey söyleyince "ya sen git oyununu oyna bu konular senlik değil" oluyor ama şarkıcı çıkıp konuşunca ünlü diye söyledikleri değer görüyor. Billie Eilish şarkıcı olarak başarılı olabilir ve bazı şarklarını severim fakat bu konuda tamamen boş yapmış, Maitland Ward söylediklerinde haklı nasıl ki hacker filmi izleyip yazılım öğrenemeyeceğin gibi p*rno izleyip cinsellik öğrenemessin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ailesi ne alaka Bu tip şiddet içerikliler hiç çekilmemeli Kadına özel çekilen p*rno bile yok Hepsi erkek tatmini Yüze boşalma, kadın yüzüne bakmaktan hangi kadın boşalır Hiçbiri Erkekler sever ama vahşet, şiddet Onlar için p*rno da olmazsa olmazlar Bizi zayıf gördükleri için öyle izlemek hoşlarına gider
p*rno endüstrisi bitmeli. kadın aşağılamaktan ve gerçek dışı eylemlerden başka bir olayı yok. kadın inlemeli kodu bile beyinlerimize p*rno ile kazındı. sadece rolden ibaret.