Büyük bir aşkla evlendiklerini söyleyen İbrahim be Mihre çiftinden kötü haber geldi. 1 yaşında Ali adında bir oğulları bulunan çift boşanıyor. Bu ünlülr neden hemen boşanıyor?
İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre boşanıyor! Ünlülerin evlilikleri neden hep kısa sürüyor?
Gündemde kalmak için evlenip evlenip boşanıyorlar bence.. bizim insanımız başkalarının özel hayatlar konusunda ekstra meraklı olduğu için rağbet çok oluyor birden gündeme geliyor.. evlilikte ayağa düştü.. baya bi sacmalastik.
Bir zamanlar Çukurova diyerek Züleyha ya aşık olmuştur belki. Özellikte dizi oyuncuları evliliği bir oyun gibi algılıyorlar bence. Her bölümde yeniden aşk yeni bir evlilik vs
İbrahim Çelikkol acayip karizma ve yakışıklı adam😍 ünlülerle ilgisi yok olayın. En basitinden KS de bile bir sürü boşanmış insan car. Sadece duyulmuyorlar.
Cünkü bi sorunlari oldugunda hemen tamam bosanalim ayrilalim havasina giriyolar amaa normal insanlar gibi sorunu cözmeye calismiyolar normalde bi iliskin oldugunda ayrilmazsin ki bi sorun cikti diye karsindaki sevdigin insanla önce bi konusursun cözüm ararsin ilk olan bu ama ünlüler aman diyip bosverip bosaniyolar hemen cünkü ünlüsün sonucta yenisini bulursun ve bu da demektir ki gercekten sevmedin
Severek evlenmek sonra çocuk yapıp boşanmak ve ayrılık kararı vermek aradaki uyumsuzluk nedir bilinmez. Niçin boşanıyorlar oda bilinmez anlasamadilar ve yurutemediler aradaki uymusuzluk belki de kültürel anlaşmazlık ya da bununla baş etmekte zorlandıkları içinde bitirmiş olabilirler. Hayırlısı olsun
birbirlerini taşıyanadilar demekki :) hep bu geyik vardı beni tasıyacak erkek ( kadın ) :)))))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Abla bu kadar magazinci olma ya. Bu unlulerin hayatini neden bu kadar inceleyip merak ediyorsunuz ki kfjgfdkj yok yani nasil haberiniz oluyor bu kadar cabuk sanki ailenin icinden birisiniz🤣🤣
Dizi aşkı gerçek olmazsa bana da isimsizbirkız demesinler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence evlenmeden önce evliliğe hazir olup olmadiklarini hissetmiyorlar genel olarak bahsediyorum. Rahatliği birakamiyorlar evliliğin getirdiği sorumluluklara alişamiyorlar bence