Magazin Üç gün önce Serkay Tütüncü ile öpüşen Burcu Özberk şimdi de İlhan Şen ile birlikte! Kafalar yandı mı? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Burcu Özberk'in sevgilisi hangisi ben hala anlamayadım. Kim kim birlikte ne oluyor? Üç gün önce Serkay Tütüncü ile öpüşen Burcu Özberk şimdi de İlhan Şen ile birlikte! Kafalar yandı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl bize ne. ne yapıyorsa yapsın kendi karakteri kendi hayatı. herkes kendine yakışanı yapar. demek ki ona yakışan bu yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
uknowuright Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Serkayın sewi yok muydu la ünlülerin hayatı dizilerinden daha heyecanlı 2 0 Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl İlhan Sene yazık. Çok beyefendi duruşu var bu iyise çok şımarık. 2 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 525 cevap paylaştı. Biriyle öpüşbody diğeriyle birliktebody.. ne var bunda 0 0 Yorumla
eyes_for_stupid Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl kafamın yanmasına sebep olan şeybir bireyin takındığı tavrın milyonların kafasını yakmasıtoplumun ne denli zehirli olmasıbudur kafamı ütüleyen şey 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ilgilenmiyorum ünlülerin hayatlarıyla ama kim olursan ol azıcık saygın olsun kendine... 0 0 Yorumla
Denizzuluu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Dizilerinin reytingleri düştü ya sevgili olalim da izlettirelim demişlerdir Hande ve Kerem gibi.. 1 0 Yorumla
hemsırreeee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Biri fu k body dıgerı sevgilisi işte 2 0 Yorumla
slytherinprensesi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl gerçek hayattaki yasak elma 0 1 Yorumla Asu9092 +1 yıl Kesinlikle😂 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Ne geniş mideleri var bunların 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yoooo yanmadı, ablanın tercihi bizi ilgilendirmez 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kadın yanık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bize ne. ne yapıyorsa yapsın kendi karakteri kendi hayatı. herkes kendine yakışanı yapar. demek ki ona yakışan bu yapacak bir şey yok
Serkayın sewi yok muydu la ünlülerin hayatı dizilerinden daha heyecanlı
İlhan Sene yazık. Çok beyefendi duruşu var bu iyise çok şımarık.
Biriyle öpüşbody diğeriyle birliktebody.. ne var bunda
kafamın yanmasına sebep olan şey
bir bireyin takındığı tavrın
milyonların kafasını yakması
toplumun ne denli zehirli olması
budur kafamı ütüleyen şey
İlla sevgili mi olmak gerekiyor kafası rahat takılıyor işte
ilgilenmiyorum ünlülerin hayatlarıyla ama kim olursan ol azıcık saygın olsun kendine...
Dizilerinin reytingleri düştü ya sevgili olalim da izlettirelim demişlerdir Hande ve Kerem gibi..
Biri fu k body dıgerı sevgilisi işte
Burcu aşkım bir sabit dur ya
Ne yaptığı ile hiç ilgilenmiyorum
Kimi niçin ilgilendirir ki?
gerçek hayattaki yasak elma
Kesinlikle😂
Ne geniş mideleri var bunların
Kim kimle beraber belli değil. :D
Oyle kadinlar seviliyor demek ki
Yoooo yanmadı, ablanın tercihi bizi ilgilendirmez
Beni ilgilendirmiyor naptığı
Ünlülerin çoğu kim kimle beraber belli değil