Aleyna Tilki ile Haldun Demirhisar görüntülenmiş ilişkileri olmadığını söylemişler ama benim merak ettiğim olsalardı nasıl olurdu yani 30 yaş fark normal mi sizce aşkın yaşı var mıdırr :D
Haldun Demirhisar, Serenay Sarıkaya’dan sonra Aleyna Tilki ile görüntülendi! İlişkide 30 yaş fark normal mi?
Şimdi Aleynanın yaşıtlarını katmadan aleyna hakkında cümle kurmak istemiyorum. Aleyna çocuk yaşta denecek yaşta sahneye çıkarıldı. Sesi fena değil kimine göre iyi değil ama onu geç. Ama hala olgunlaşmadı çocuk gibi geliyor bana. Tabi kendinden 30 yaş büyük şahıs baba rolünü mü olacak sevgili mi olacak bilemiyorum. Ben olsam uğraşmazdım ergen bir kızla.
Aşk Varsa Normal Tabiki de ama aşk sevgi yoksa Normal değil Bu adamın zekasına acırım ben Böyle kaşarla mi sevgili olacak Aleyna tilki tam bi kasar Instagram da bakıyorum Görüyorum da paylaşımların da orasını burasını gösteriyor tamamen aç sende rahatla biz erkekler de rahatlayalim ama ben sana güzel güzel akitiyorum bakarak ohh 💦 keşke altıma alsam taksam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence aleyna aseksüel bi kadın.. yani seksi fakat seksi pek seven bi tip değil görüştüğü enteresan kılıklı emicede ancak oyun arkadaşı olabilir ya da o emice anasının pompacısı olur ki o zaman iyi bir tercih yapmış derim.. ama aleyna gerçekten sevgili olup o adamla yatıp kalkıyorsa o adam aleynayı hakkıyla skemez telef eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hadi ben bu istekli amcaları anlarım, karşılarında çıtır var ve zevk için beraber olurlar. Ama bu genç kızları anlamıyorum (Zengin ve ünlü olanları). Aleyna Tilki zaten yeterince ün sahibi ve lüks içine yaşıyor. Ne diye bu adamla olmuş yani. Geçin aşk ayaklarını falan. Böyle bir kız etrafında o kadar erkek varken kendinden 30 yaş büyük adama aşık olmaz.
bu abimiz aleynayı ağır silkeler dibini sıyırır 3 delik doldurur. demedi demeyin.
ee ucretinin karsılıgını almalı.
ama bunun anası daha oynak aslında , ben olsam anasını pompalardım. hem deneyimli hemde ağır silkelesen kaldırır. kızı yatakta hamam böceği gibi yayılır kalır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Basın aşk diyor bunu başkaları yaşasa sünyancılık olurdu? Haksız mıyım ne aşkı ya daha bu kız reşit değildi en son? Hey allahım kendimi zor tuttum. Garibanlar arasında 7 10 yaş dark olsa yazardıpr sübyancı diye bunun bir örneğide Tamer Karadağlı da var yaksıklı oyuncu ve askı diye manşetler… zenginsen sorun yok fakirsen işin yaş 👏👏👏👏
E yuh yani. Kendinden 30 yaş büyük birisi ile çıkan kişinin kendisine saygısı yoktur. Para için bile çıkılmaz. (Bana göre insan ilişkilerinde en fazla 10 yaş fark olabilmeli. Ki insanlar daha 4 yaş farkı yargılıyor).
Saçma sapan uçurum bir ilişki genç bir erkek ile birlikte olma şansı varken 60 yaşında biri ile aşırı entelektüel, zeki falanda olsa gereksiz bir ilişki.
Kadınlar para yoksa dayı der para varsa aşkım der.😎 Sol cenahta bir kız çocuğu bir dedenin kapatması olursa aşk olur. İmamhatip mezunu bir genç 14-15 yaşında kızla evlenirse istismar olur.
Önemli olan ilişkinin türü. 30 yaş fark ile gönül ilişkisi olmaz ama cinsel yönden farklı bir zevk verebilir bu yönden mantıklı olabilir. Nasıl bir ilişki içindeler bu önemli
Medyatikler diye onların bir rol model olduğu anlamına gelir mi diye cevaplarsak yuhlamamış oluruz öbür türlü herkezde biraz zeka varsa anlaşılır zaten..
olur mu Canım yaaaa Oğlunun Kız Arkadaşıymış o nedenle kendiside otomatik Arkadaşı olup görüşüyormuş. Göreniniz var mı Aleyna ile Oğlunu? Bu Adam kim nekadar Zengin Hangi Sektörde?
Kişilerin seçimlerini nasıl yaptığını bilemiyoruz maddi mi manevimi sevgi ya da koruyan kollayan biri olarak seçiyorlar bilemeyiz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aleyna tilki acunun yani illuminatinin ülkemizde ki bir projesidir. Bazı şeyleri normal göstermek amacıyla küçük kızları fikren zehirleme için çıkarılmış bir projedir ilerde anlayacaksınız tıpkı küçük filozof gibi
@mlike1 🙂 İnan o kadar çok örnek var ki. Kimisinde şöhret ya da para etkili olsada gerçekten kadın ruhundan anlamak başka bir şey. Böyle olmayı çok isterdim.
@mlike1 tanıdığım biri var yaşça çok büyük inan 18yaşında bir kızla konuşsa ki kim olduğu hiç önemli değil azizim açık hayran bir şekilde dinler. Buna defalarca şahit oldum.
Sorun dinleyip dinlememek değil ki bnde bnden yaşça büyük insanları dinlerim sohbet ederim ama bukadr yani burada söz konusu , aradaki yaş farkı ilişkiyi engeller mi? engeller abi bi zamandan sonra frekanslar uymaz zaten
Lan aleyna tilkiden bile aşağılık kızlar sosyal medyada abaza dayılar diye feryad ediyor.. Aslında fakir dayılar demesi lazım. Yorumu devam ettirmek istemiyorum. . mim yiyecem...
@kovboykızlar pedofilinin ben olduğunu biliyorum. Sorun bu şahsın adam demiyorum bu şahsın 18-20 yaş kızlara merakı. Doğru kanun burada adamdan yana adamın merakı var belli
@kovboykızlar sen sanırım sende sundun 20-23 takılmışsın. Adamın 55-60 olup 18 altı gösteren bir kıza ilgisi var mı evet var... kızın göğüsleri olmaz 15 gösterir 😡 anlamadın mı. Hukuk bişi demez etik diyor