Oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ile görüntülenmişti. Gelen eleştiriler nedeniyle ünlü oyuncu yeni bir açıklama yaptı.Ünlü oyuncu sevgilisi Iraz Yıldız'ı eleştirenlere, "Aşkta yaş farkı olmaz. 24 yaşında kız. Karışmak kimsenin haddi değil. Kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim" diye konuştu.
Sevgilisi ile arasında 30 yaş fark bulunan Tamer Karadağlı, "aşkta yaş farkı olmaz" demekle haklı mı?
Tamer Karadağlı'nın düşüncesine saygı duyuyorum ama bence haklı değil. Babandan büyük bir insanla, gerçek mutluluğu bulamazsın. Enerji düzeyiniz farklı, hayata bakışınız farklı, beklentileriniz farklı.
Bana göre bu tarz yaş farkının aşırı olduğu ilişkiler; genç yetişkin bir kızın daddy issuelarından, çeşitli zaaflarından yararlanmaktan başka bir şey değil. Hastalıklı buluyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok hiçbir şekilde o onun yanlış olduğunu bal gibi de biliyor kızı yaşında kız yazık para için neler yapıyorlar ya çok merak ediyorum Tamer Karadağlı nin bir kızı olsaydı böyle bir ilişkiye izin verir miydi ben şahsen vermezdim ortada aşk olmadığı çok belli bunları ki çıkar ilişkisi
Kimsenin haddi değil tabi de sevgili olurken toplumdan tepki alacağını biliyordu, gereksiz bir açıklama. Kaldı ki 30 yaş farkı çok çok fazla, kız neredeyse torunu olacak yaşında.
Kendini böyle avutuyor Allah'ın moruğu, kendi de biliyor o kızın sadece para ve şöhret için onla olduğunu. Aşkın yaşı yok ama 30 yaş fark nedir abi ya mide bulandırıcı
Kendi kızı olsaydı böyle bir ilişkide bence her baba gibi tepki gösterirdi. İnsan kendisi isteyince topluma ters düşse de ister. Genç ve güzel bir kızı kaç erkek istemez? Ancak kalıplar arasında kalmış erkek geri çevirir ama içten içe bunun baskısında kaldığını bilir. Dışarıdan hoş durmuyor ve herkes kendi kızını düşünürse çok ayıp geliyor ancak iş kendimize gelince istiyoruz. Neden? Yaratılıştan kaynaklı bir şehvet tuzağı belki. Hani “Bilincim vejeteryan olmak istiyor ama bilinçaltım bir parça et için çıldırıyor.” repliği gibi bir durum bu aşkta yaş olayı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim babamla aramda 27 yaş var. Ne diyeyim? Evet kiz 24 yasinda kendi kararlarini kendi verecek yaşta ama insan bir düşünür babasi yaşında adam. Ben kendime 10-13 yas farki olan adami yanima yakistiramiyorum olmaz diyorum. En fazla 6-7 yaş olsun diyorum. Kac tane görücü eledim yaştan dolayi. Evet iyi bir adam olabilir ama davul bile dengi dengine. Kendime dede almayacagim sonucta eş alacagim. Bir tane görücü cok zengindi esnaflardi. Kuyumcu dukkanlari vardi. Altın kolye falanda hediye etmeye kalkti istemedim. Hem yasi buyuktu 14 yas falan vardi aramizda hemde parasi kendinin olsun. Av peşinde degilim mutlu evlilik pesindeyim. Ama bu kız bu adamin yaninda sirf gundem olmak icin ya da parasi icin duruyorsa cok yazik. Insanin biraz kendisine saygisi olacak. Ben boyle diyorum ama onlar cikip bunun adına aşk diyorlar bir de.
8 ila 10 yaş olur hadi tamam dersin 15 yaş fark olur ona da eyvallah diyelim ama 20 değil 25 değil 30 yaş fark nedir yaa! Bunun adı aşk falan değil ve uzun ömürlü olması mümkün de değil zaten.. 10 veya 20 sene sonra Tamer'i tekerlekli sandalye ile mi taşıyacak bu kız? Tamer ilk tökezlediğinde büyük ihtimalle bu kız başka birini bulup gider. Ünlüler dünyasında sevgililik olayları mide bulandırıcı seviyede..
Allah akıll fikir versin bunlaraa.. Bunu savunannlara tek bir şey söylemek istiyorum; ilerde kendi kızları da 50 yaşındaki erkekleerle birliktee olduğundaa "yaş farkının bir önemi yok aşkta yaş farkı olmaz " diye gönül rahatlığıyla bunu söyleyebileceklerse bizlik bir durum yok 😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
etik değil ama yaratılan yeni dünya düzeni böyle artık.. p*rno izleyenler bilir daddy mamma grandma vs bir sürü farklı kategoride zaten insanların beyni yıkanıyor.. gerçek hayatta bunu pratikleştirmek kalıyor sadece.. ee bide adam ünlü ve zenginse kızlar bırakmaz.. burada bu kıza laf atanlar kendine dönüp baksın çünkü tüm türk kızları para peşinde..
Erkeklerin hiç paraya ihtiyacı yokk zaten. Bu zihniyetten kurtulun para kadına da lazım erkeğe de. Sana lazım değilse bi şey diyemem.
Biliyorum yanlış anlayacağını o yüzden şunu diyeyim bi kız kendinden 15-20-30 yaş büyük biriyleyse zaten para için başka bi açıklaması olamaz. Benim kızdığım nokta 'tüm türkiyeli kızlar para peşinde' çok varoşca bu lafı biliyosundur kadın darlıkta, erkek varlıkta belli olur. Parayı bulupta karısını çocuğunu bırakan erkekler için ne diyeceksin?
@bilmiyomyaağ beni çok düşünüyorsan madem bi kız bulda evlenek... ama bulmazsınız çünkü alayınız osuruk sesi yaratma peşindesniiz.. ne demişler akıl verme para ver ben bilirim işimi..
@bilmiyomyaağ benim hayatım beni ilgilendirir sana gelip dert yanmadım ağlanmadımda ama sana ne girdide benim özel hayatıma karısıyorsun? ne kadar kanka bir toplum oldunuz farkında degilsiniz
Adam doğru söylüyor bunda şaşacak bir şey yok... Kimlik yaşı resmi işlemler ile ilgili insan yaşamında ve ilişkilerinde kafa ve gönül yaşı geçerli..65 Yaş üstü biri bir şeyu satarken veya devrederken veya kredi alırken akıl sağlığı raporu istenip altı bezlenir iken mecliste görev alıp ülke için kanuna parmak kaldıran ama akıl sağlığı istenmeyen bir sistemde yaş sorgulaması yapmak abes.
Adam herhalde kızın kafasına silah dayayıpta sevgilisi yapmadı, karşılıklı bir kabul söz konusuysa adam isterse 80 yaşında olsun ne fark eder. Fakat kızın Tamer Karadağlıyı parasından ve şöhretinden dolayı tercih etmesi ihtimalide bir hayli güçlü tabii, artık kendisinin bileceği iş.
Erkek çok genç kız ister kadın ise oldukça olgun ister. Ama insanlar bu isteklerini cevreye yansıtmazlar. Açık sözlü inansın gözünü seveyim. Aşkın ne yaşı mı var ya sen yakışıyorsun ama o ikili senden odan da bundan da çook mutlu bir beraberlik yürütüyorlar. Asıl bu güzelliklerin birlikte paylaşılması önemli mesala bu kızın aklında bu sevgili varken başkasıyla ne kadar mutlu olabilr ki...
Bu sitede her zaman savunduğum bir konudur. Herkesin yaşıtlarıyla ilişki kurması gerektiğini düşünüyorum. Bunun aksine olan ilişkilerde çıkar olduğu net şekilde ortada. Erkek için kadın vücudunun genç olması ve kadın için de paranın bol olmasi gibi iğrenç detaylar var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yorumları okudum da bunu halktan biri dese adamın adını sapığa çıkarırsınız ama söyleyen ünlü bir oyuncu ve paralı olunca adam olgun , ne istediğin bilen bir kişilik , aşkın yaşı yoktur , kız 18 ini geçmiş kendi kararlarını verebilir. Kafa yok lan sizde mq kafa yok.
Haksız. Kızın tercihlerine müdahale etmek elbette kimsenin haddine değil. En azından şu yaş farkını normalleştirmesinler. "Aşkta yaş farkı olmaz." diyemez. "Biz ilişkimizde yaş farkını sorun etmiyoruz." deseydi daha kişisel ve daha yerinde olurdu.
Bence absürt bir durum kim ne derse desin. Herkes kendi yaptığını normalleştirmek için bulmuş bi bahane gidiyor. 30 yaş çok fazla ya. Hadi 10 yaş olsa yine birşey demiycem ama herşeyin de bir dozu var.
Aşkta yaş farkı olmaz buna ben de katılıyorum ama şöyle de bir gerçek var. Yaş farkı arttıkça kafa yapıları, hayata bakış açıları, enerjileri vb. özelliklerinin farklı olma yüzdesi artacağından. O ilişkinin yürüme olasılığının düştüğü kanaatindeyim.
Ben Tamer Karadağlı değilim ama bu durumda hatayı. sohrette mi bulmalıyım ya da çocuğun yani. o kızın çocuk olgunlaşmaya kişiliğinde. ruhunda ki gormeliyim veya karadagli' nin pedofoli olduğunu mu dusunmeliyim bilmiyorum
Aşkta yaş farkı olmayabilir.. Fakat ilişkinin ilerleyen zamanların da çift arasın da ki yaş farkı ilişkinin gidişatını etkileyecek yaş farkından dolayı çiftler arasında içten içe bir uyumsuzluk yaratacaktır.
Aşkta tabiki yaş olur kendini para ve ün için kullandıran kızlar ztn kendi isteğiyle böyleler bu yüzden bize bişey söylemek düşmez kendi tercihi. Ama Tamer Karadağlı kaç yaşında adam ona hiç yakıştıramadım.
Aşkta yaş farkı önemsiz de 30 yaş ne abi? O bebekken sen 30 yaşında koca adamdın. Nasıl midesizlik bu ya. İğreniyorum bu adamdan kendi kızı kendinden 30 yaş büyük biriyle olsa yıkar ortalığı.
Aynı şeyi ben yapsam sübyancı olurum. Lise sondayken lise1 deki kızın teklifini yaş farki var diye reddetmiştim bu işte bir sorun var. Bu saatten sonra bende yaşa bakmıcam😀18 olduysa tamamdır.
Bababa haluk beye bak meltem de böyle kendinden küçük biriyle evlendi bunlar da çocuklar duymasın diye istedikleri gibi takılıyor ayip ya aile izliyor sizi be :d
onlar yaparsa askata yaş olmaz siradan bir vatandas yapasa en önde onlar vatandaşı linç eder develet bunlara yasak koymalı insnlarin ahlakını bozuyorlar
10 yaşa kadar anlarım ama ondan sonrası benim için çüş ve yuh şeklinde devam ediyor. Aşkta yaş farkı nasıl olmas 54 yaşındaki adamla 24 yaşındaki kadının aşkı aynı olur mu?
Adam haklı herkes halinden memnunsa kimseyi alakadar etmez. Sanki para karşılığı babasından zorla satın almış gibi davranmanın alemi yok. Kızın özgür iradesi
Mahfolur yıkılırsın, reddetmek bir yani o açıdan empati yapıp bir an kızın babası yerine koy kendini ne acı bir durum olduğunu anla. 30 yaş geçerken mide bulandırıcı bir fark.
Ben 40 yaş fark olan alşkalr da gördüm. Rehmetli CSO şefi Prof. Dr. Hikmet Şimşek'in eşi ressam Neval Ersöz benim komşumdu ve aralarında tam 40 yaş fark vardı.
Arkadaşlar adam belki iyi sevişiyor Ayrıca parası da var Belki kuşu da büyük Nerden biliyorsunuz?😃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
belki adam dogru diyordurda kendi kizinin yasinda biriyle sevgili olmak garib. Bence erkeklerde bu tür hareketler kendini daha genc hissedebilmek icin yapiliyor... yaslanmadim gencim deli dolu biriyim felan
Kız aşık olabilir normal ama olgun bir adamın böyle bir ilişkinin sağlıklı olmayacağını düşünerek hareket etmesi gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her kes kendini düşünüyor yaşlı erkekler genç kıza gidince genç erkekler yaşlı kadın kalıyor. Dengeyi kendi isteklerimiz yüzünden ypk sayıyoruz ve sağlıklı çocukların sayı azalıyor😐yazık hakkatten yazık tarih kan ağlıyor bu günleremi kalıcaktık.
Aşkta para farkı olur sadece paran varsa alırsın.😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamer Karadağlı sevdiğim oyunculardandır lakin kendisinden 30 yaş küçük bir sevgilisi olması ni kendisine yakıştırmamakla birlikte elbette ki savunduğu o düşünceyi de doğru bulamıyorum üzerine aşkın gözü kör olmakla birlikte bunların yaşadığı aşk değil çünkü aşk içinde gözü kör olan bir mantığı ifade eder. Az da olsa aşkta da mantık vardır ve ne kadar gözü kör de olsa kendisinden 30 yaş küçük olan biriyle adına aşk dedikleri bu duygu olamaz.
30 yaşda biraz ucube bir fark. Hadi 15 ya da 20 olsun gerçekten bu ne yaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
iki tarafta reşitse, razıysa, eli ayağı tutuyosa olabilir. tamer karadağlı da çekici bi adam çoğu kadına göre. ama 30 yaş fazla yine de ya... bence max 20 olmalı fark.