Magazin Hande Erçeli güzel buluyor musunuz? pumpkindaily Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence en güzel kadın oyuncu hergün daha da güzelleşiyor 😊 Hande Erçeli güzel buluyor musunuz? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayor diyen erkekler, kadın verse nefes almadan s********* : ). Güzel buluyorum estetikte olsa güzel bazılarına estetik yakışmıyor buna yakışmış 1 2 Yorumla pumpkindaily +1 yıl Bence de yüz hatları çok güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayağı çekici kadın Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. Çirkin değil sadece eli yüzü düzgün, boylu poslu abartılmasinin tek nedeni bu. Ama bir Tuba Büyüküstün'ün duru güzelliği yok mesela Hande de ya da Serenay Sarıkaya gibi muhteşem fizik ve seksilikte yok. Sıradan bir tipi var. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 332 cevap paylaştı. Kişiliği ve tavırlarından dolayi bana her anlamda çok itici, çok bayağı gelen birisi. 0 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Klasik bir tipi var gereğinden fazla abartılıyor bence 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beğenmiyorum insanların abarttığı gibi bir güzelliği yok. 0 0 Yorumla
erlrld Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Güzel bir kadın ama çok tutuk ya yani bi aurası yok bence 0 0 Yorumla
DONDUMDENEOLDU Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Sıradan. Abarilacak bir seyi yok 0 6 Yorumla pumpkindaily +1 yıl Sıradan biri olsaydı bu kadar film ve reklam teklifleri almazdı Yorumla DONDUMDENEOLDU +1 yıl Sıradan. Bu ulkede unlu olmayagor. Sisirdikce sisisirler. Buna on basacak kac tane hatun var yollarda Yorumla pumpkindaily +1 yıl O kadar kolaysa olsunlar ne diyim Yorumla DONDUMDENEOLDU +1 yıl Senin de bu işlere harcayacak bos vaktin bol paran ve arkanda bu sekyorden dayilarin olursa sen de bu siradan hatun gibi gayet meshur olabilirsin Yorumla pumpkindaily +1 yıl Torpille olanlar çok var doğru ama marka yüzü olmak başka bir şey bence Yorumla DONDUMDENEOLDU +1 yıl Neyse sunu bil ki tamam cirkin hagun degil ama abartilacsk bir yanı yok. Ayrica hic rol yetenegi yok cunku zeki degil Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl bence daha güzel oyuncular var 0 4 Yorumla pumpkindaily +1 yıl Kim mesela Yorumla thecutewitch +1 yıl hazal kaya burcu biricik bence daha güzel Yorumla pumpkindaily +1 yıl Hande erçel daha güzel bence onlardan Yorumla thecutewitch +1 yıl zevk meslesi tabi ki hani herksin farklıdır bna görede onlar daha güzel Yorumla
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Tipim olmadığı için hayır diyorum 0 0 Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bunu çok gömüyorlar ya yüz hatları iyi bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün Hande reçel soruluyor mk 0 1 Yorumla pumpkindaily +1 yıl Ben hiç görmedim nedense Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Magazin konusunda 576 cevap paylaştı. bulmuyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayor diyen erkekler, kadın verse nefes almadan s********* : ). Güzel buluyorum estetikte olsa güzel bazılarına estetik yakışmıyor buna yakışmış
Bence de yüz hatları çok güzel
Bayağı çekici kadın
Çirkin değil sadece eli yüzü düzgün, boylu poslu abartılmasinin tek nedeni bu. Ama bir Tuba Büyüküstün'ün duru güzelliği yok mesela Hande de ya da Serenay Sarıkaya gibi muhteşem fizik ve seksilikte yok. Sıradan bir tipi var.
Kişiliği ve tavırlarından dolayi bana her anlamda çok itici, çok bayağı gelen birisi.
Klasik bir tipi var gereğinden fazla abartılıyor bence
Beğenmiyorum insanların abarttığı gibi bir güzelliği yok.
Güzel bir kadın ama çok tutuk ya yani bi aurası yok bence
Sıradan. Abarilacak bir seyi yok
Sıradan biri olsaydı bu kadar film ve reklam teklifleri almazdı
Sıradan. Bu ulkede unlu olmayagor. Sisirdikce sisisirler. Buna on basacak kac tane hatun var yollarda
O kadar kolaysa olsunlar ne diyim
Senin de bu işlere harcayacak bos vaktin bol paran ve arkanda bu sekyorden dayilarin olursa sen de bu siradan hatun gibi gayet meshur olabilirsin
Torpille olanlar çok var doğru ama marka yüzü olmak başka bir şey bence
Neyse sunu bil ki tamam cirkin hagun degil ama abartilacsk bir yanı yok. Ayrica hic rol yetenegi yok cunku zeki degil
bence daha güzel oyuncular var
Kim mesela
hazal kaya burcu biricik bence daha güzel
Hande erçel daha güzel bence onlardan
zevk meslesi tabi ki hani herksin farklıdır bna görede onlar daha güzel
bi saatlik benim olsa keşke
Tipim olmadığı için hayır diyorum
Bunu çok gömüyorlar ya yüz hatları iyi bence.
Her gün Hande reçel soruluyor mk
Ben hiç görmedim nedense
Normal bir tipe sahip
Hayir
Güzel
Gereksiz abartılıyor
bulmuyorum.
Hayır.
Hayır.
güzel evet